כ בבקשה מכולם להכנס ולקרא, אין חובה להגיב - דף 3 - סקס אדיר

בבקשה מכולם להכנס ולקרא, אין חובה להגיב

21
אל תשווה בחורה בבר לבין זונה שנותנת שירותי מין,

סטטיסטית הסיכויים שלה לקבל משהו גבוהים יותר , תעשה חישוב עם כמה ביום היא מזדיינת לעומת מישהי בסתם פאב.
בכל מקרה הקישור שפרסמו פה הוא נכון.

לגבי השם, אין לי מושג פשוט הייתי חרמן על אישה, כל כך רציתי לזיין מבוגרת כמו בסרטים הכחולים שראיתי, שזה פשוט היה דחף מטורף.

היא עם שיער שחור קצר , יש לה נמשים או כתמים על הגב, גובה לא יותר מ1.64 בערך, ממש נמוכה,

בלי קשר הסיבה שפרשתי מהתחום היתה לפני שנתיים וחצי, שקיבלתי מציצה חשופה בחזקיהו המלך מז'אנה , שהיא פשוט אישה בטעם שלי, מלאה בלונדינית שווה פ33ות!!!!!

למחרת כבר היה לי שורף בשתן ויצא לי לבן מהזין , הייתי במיון וזה הספיק לי .

דרך אגב, אני מוכרח לציין שלא ביקשתי מהזונה בחולון לחבושלענודלגרוב לי את הקונדום, היא גם לא הציעה, פשוט מצצה לי ובאה להתיישב עליו ככה כמו שהוא.

22
[QUOTE=ותיקק]
דרך אגב, אני מוכרח לציין שלא ביקשתי מהזונה בחולון לחבושלענודלגרוב לי את הקונדום, היא גם לא הציעה, פשוט מצצה לי ובאה להתיישב עליו ככה כמו שהוא.
[/QUOTE]

אני ממש מצטער, אבל אני לא מבין את הצד של הזונה אם היא שוכבת עם מישהו בלי קונדום אלא אם כן

1. היא מעוניינת להדביק אותך.
2. היא שיכורה / מסטולית ולא ממש שמה לב למה שהיא עושה.

23
האפשרות השלישית שאני מאמין היא שזונה מבוגרת אין מה לעשות זה לא פרגית צעירה שקופצים עליה מימין ומשמאל במיוחד עם עברה 50 ושמנה ונפולה,לכן היא פשוט מתקמצנת על קונדומים הרי האינטרס שלה נטו כספי-לא באה להדביק בכוונה ..שוב אני לא ממליץ לנסות בלי קונדום שלא תבינו לא נכון זה כואב ודוקר לא מומלץ במיוחד מה שוותיק כתב זה ממש לא נעים -לדעתי הסכנה בלי קונדום יותר מצעירות מאשר זקנות פרות שאני כחובב גם כמעט נפלתי בעברי אבל מסכים עם ותיק זה לא שווכ תסיכון-לכן כדאי להביא מבית קונדום למי שלא רוצה לצרוח שהוא משתין

24
אני לא רוצה לקלקל את מסיבת ההלקאה העצמית,אבל נראה לי שההיסטריה מוגזמת מאד ויש בה גם קורטוב של צביעות. בעיקר שלא מדובר כאן על נרקומנית מהר -ציון אלא על אשה שמקבלת בביתה.נראה לי שלא הייתה עושה זאת עם כל אחד וותיקק נראה כאחד שלא נושא מחלות. היסטריה זה גם דבר מסוכן.

25
אין פה שום צביעות, הבחורה בכלל לא הציעה לי קונדום, היא פשוט באה להתיישב עלי ככה מרצונה,
אין פה שום מסיבת הלקאה עצמית, סיפרתי עובדה שקרתה לי וזהו, הרגשתי צורך לפרוק את זה ,

זקנה כמוה תעדיף ליצור לעצמה לקוחות חוזרים, אז אם יבוא אריתראי לזיין אותה (ואני לא גזען אבל העובדות מצביעות שבאפריקה הHIV חוגג) אז ייתכן ותקפיד איתו יותר, אבל יכול להיות גם לקוח חוזר שהוא לא הכי בריא, בא נגיד את זה ככה,

הכוונה שלי הייתה מלכתחילה לשתף פה, הרי זו מטרת הפורום,
וכמובן לבקש מאנשים להיזהר ,
והכי חשוב לשתף פה את החוויה המסריחה שהיתה לי אחרי זה, בחייאת אנשים שום אקט לא משנה כמה ארוך תנסו לעשות אותו , האורגזמה היא מקסימום 20 שניות וגם זה מצב נדיר, לא שווה את הסרטים שאחרי זה,

דרך אגב היא הייתה במצב מצויין לא שיכורה לא מסטולית ולא שום דבר, אני מאמין שהיא עשתה את זה במטרה לגרום לי לחזור,

ותיקק2013-11-04 21:57:19

26
[QUOTE=ותיקק]
אין פה שום צביעות, הבחורה בכלל לא הציעה לי קונדום, היא פשוט באה להתיישב עלי ככה מרצונה,
אין פה שום מסיבת הלקאה עצמית, סיפרתי עובדה שקרתה לי וזהו, הרגשתי צורך לפרוק את זה ,

זקנה כמוה תעדיף ליצור לעצמה לקוחות חוזרים, אז אם יבוא אריתראי לזיין אותה (ואני לא גזען אבל העובדות מצביעות שבאפריקה הHIV חוגג) אז ייתכן ותקפיד איתו יותר, אבל יכול להיות גם לקוח חוזר שהוא לא הכי בריא, בא נגיד את זה ככה,

הכוונה שלי הייתה מלכתחילה לשתף פה, הרי זו מטרת הפורום,
וכמובן לבקש מאנשים להיזהר ,
והכי חשוב לשתף פה את החוויה המסריחה שהיתה לי אחרי זה, בחייאת אנשים שום אקט לא משנה כמה ארוך תנסו לעשות אותו , האורגזמה היא מקסימום 20 שניות וגם זה מצב נדיר, לא שווה את הסרטים שאחרי זה,

דרך אגב היא הייתה במצב מצויין לא שיכורה לא מסטולית ולא שום דבר, אני מאמין שהיא עשתה את זה במטרה לגרום לי לחזור,

[/QUOTE]
כל הכבוד לך שבחרת לשתףTongueמוחא כפייה

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

27
לכל מי שמתעניין במניעת HIV,במיוחד במיקרים מיוחדים שלא היה או שנקרא הקונדום.יש היום כתבה בהארץ על טיפול בעזרת כדור טרובדה [TRUVADA].מאוד מעניין והייתי מבקש ממי מחברי הפורום שמנוי להארץ באינטרנט,להוריד אותו לפורום כדי שהחברים יוכלו לקרוא.

29
Does Truvada cure HIV?

No. The drug can treat people who are infected with HIV by lowering the amount of virus in their bodies and slowing down the progression of the disease. In healthy, uninfected people, the drug can thwart HIV’s ability to take hold in healthy cells and start an infection, by blocking the activity of an enzyme that the virus needs to replicate.

Read more: Truvada: 5 Things to Know About the First Drug to Prevent HIV | TIME.com http://healthland.time.com/2012/07/17/truvada-5-things-to-know-about-the-first-drug-to-prevent-hiv/#ixzz2njA953GT

תרגום ...שאלה...האם טרובאדה מרפאת HIV? לא היא רק מאיטה את קצב ההדבקות
UMA2013-12-20 08:12:48

30
דרך אגב אנשים, אני חייב לציין שבניגוד למה שנכתב מעליי, שהבחורה הזדיינה איתי בלי קונדום רק כי אני נראה בסדר, היא מזדיינת עם כל אחד בלי קונדום,

שימו לב , יש עליה דיווחים שהיא מזדיינת בלי קונדום, מתחקיר שביצעתי עבור חברי הפורום השוכנים בציון, גיליתי תגלית מדאיגה ביותר,
היא מזדיינת עם עוד אנשים בלי קונדום, ועל רוב נותנות שירותי המין (בעיקר המבוגרות ) שמפרסמות שם, יש דיווחים שהן מקבלות חופשי בלי קונדום, יש גם בני מיעוטים שמזיינים אותן בלי קונדום (זה לא בעיה לזהות דיווח שנרשם ע"י אחד כזה), וזה מסוכן,

כשאני משחזר את איך שהתגלגלו העניינים, זה היה כלכך נורמאלי בעיניה שאזיין אותה בלי גומי, היא אפילו לא התרגשה מהבקשה שלי , וואו , כלכך לא אכפת לה ... מבולבלמבולבלמבולבל

UMA2014-01-03 07:31:31
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”