כ שלום לכל חברי הפורום - דף 3 - סקס אדיר

שלום לכל חברי הפורום

21
שלי, מה שכתבת אינו מפתיע. אפשר בהחלט להבין כיצד מתפתחים יחסים משונים של "תן - וקח" בין גברים חרמנים ואישה הזקוקה לכסף. משמח לשמוע שהשגת את מטרתך ומימנת את הטיפולים לבנך. מוריד בפנייך את הכובע. האם למדת לרקוד גם על עמוד?
בעולמינו יש רק שתי טרגדיות, אחת השגת מה שאתה רוצה, האחרת היא אי השגתו

שלום לכל חברי הפורום

22
נכון אתה צודק תמיד יש את הפחד שאני יכולה לחזור לעבודה.
ואני לא אומרת שאין מצב שלעולם לא אחזור ,אני מאוד מקווה שלא וממש לא רוצה את זה.
נכון גם הכסף גדול וגם מזומן וגם כל יום.
אבל אני עבדתי לפני זה בעבודה רגילה והרווחתי חמש אלף והייתי מסדרת עם הילד הגדול (יש לי גם ילד בן 12)
אני כבר לא עובדת שמונה חודשים ובעיקרון בתוכנית לחזור לעבודה רגילה (במקצוע שלי ,רפואה סינית ).
עכשיו אני גם רואה כמה שהכסף עף ואני יודעת שכבר לא אוכל לחזור למצב שהייתי בו קודם .
סופרת כל שקל. אני כבר לא רגילה לחיות ככה.
בגלל זה מאוד קשה לצאת מעבודה הזאת .
וחוץ מזה מתרגלים , וכבר שום דבר לא משנה .
מאוד מקווה לא לחזור .
החלטתי שאני רוצה עכשיו בעל עשיר צחוקצחוקצחוק

שלום לכל חברי הפורום

26
היי שלי זכיתי להכירך בפיפ ואת אחת הטובות!
פחות אהבתי ואפילו סבלתי לראותך כשהמשכת לעבוד בהיריון
את מוזמנת אם את רוצה לשלוח לינק לבלוג שלך שכתבת בו יפה

ואם תרצי אספר עלייך מבחינת מראה ופינוק בתור מי שהסתובב לא מעט בפיפ שלך שהיה תותי

שלום לכל חברי הפורום

27
חחחח .עכשיו אני זוכרת מי אתה אבל בזמן אחרון התחברת לבחורה שעשתה לי הרבה רע בחיים ,כך שהפסקתי להסתכל אליך יפה באותו רגע. אתה פשוט לא מבין איזה רועה לב יש לה.וחשבתי שאתה בחור די חכם בשביל להבין את זה אבל זה לא קרה .חבל...
ואתה יכול לכתוב מה שבא לך אלי .
אסבול את הביקורת קריצה

שלום לכל חברי הפורום

29
היי שלי
סחתיין על גילוי הלב.
הייתי 4-5 פעמיים בחיים שלי במועדוני חשפנות. פעמיים בבורסה (במסיבות רווקים אליהן הוזמנתי)
ו-2-3 פעמים בפוסיקט לשם הזמין אותי הסלקטור של המקום שהיה חבר שלי.
בפוסיקט ניגשה אליי אחת החשפניות,הורידה לי את החולצה, נגעה בי והרגשתי חשמל. התחלתי איתה ולהפתעתי היא שיתפה פעולה, נתנה לי את המספר שלה ויצאנו תקופה קצרה, לצערי מחוץ לפוסיקט לא הרגשתי את אותה הכימיה איתה, היא היתה מאד-מאד מופנמת ושקטה.
זה הרקע, מה שאני רוצה להגיד זה שאצלה לא הרגשתי שהיא רואה בי רק שטר/ארנק/כסף. היה לה לב זהב והלוואי והייתי מתאהב בה מחוץ לפוסיקט, אחרת הייתי ממשיך לצאת איתה.

שלום לכל חברי הפורום

30
תודה חיוך
רציתי רק שתבינו קצת את העבודה שלנו .
אתה לא יודע כמה זה כואב כשמתייחסים אליך כאל "בשר"
בגלל זה בחורות משתגעות אחרי זה .
שאף אחד לא הגיע לזה מהחיים הטובים .
בבקשה תתנהגו יפה עם הבנות ,כי רק אתם תרוויחו מזה.
ולא כל הזמן יש לחשפניות מצב רוח ,אבל תמיד צריך לחייך ולעבוד אחרת היא תחזור הביתה בלי כסף.
הרי אף אחד לא משלם לה.

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”