כ מומלץ מאוד - דף 3 - סקס אדיר

מומלץ מאוד

21
אחרי חרמנות של חודש מילואים כמעט, ביקרתי במקום יום שלישי בשעות הערב. במקום הייתה בחורה בשם סופי, אני מעריך שהגיל שלה 35-40, שיער בלונד לא כלכך, גוף סבבה, טיפונת בטן וגודל החזה בינוני מינוס אבל רך ונעים.
התשלום הוא 200 לחצי שעה אפשר 2 גמירות. התחלנו בחרמונים קלים השכיבה אותי על המיטה והחלה במציצה חשופה ופראית, אחרי זמן אמרתי לה שאני עומד לגמור, סימנה לי אוקיי עם האצבע והמשיכה למצוץ עד שהכל השתחרר לה בתוך הפה( היה תענוג), קצת מסאג' דיבורים והמשך לאקט השני, התחילה עוד פעם במציצה טובה ועברנו לזיון עד שראיתי שכמעט את כל התכולה רוקנתי בפעם הראשונה חזרנו למציצה ושפשוף נעים עד שגמרתי עוד פעם. לסיכום, מותק של בחורה מבחינת יחס, זורמת בשיחה, אבל כמו שאני אומר תמיד כל אחד והכימיה שלו עם הבחורה. מה אני אגיד לכם להגיע הביתה ממילואים להתקלח, לזיין לפתוח אחרי זה איזה בקבוק בירה וסיגריה תענוג, תזיינו ותהנו!

מומלץ מאוד

23
שלום לכם ,אני מבקר קבוע כבר בנו"ש ,יש שם בחורה בשם מיה שנראית טוב ונותנת שרות מעולה. כל פעם שנכנס מחליף 200 ש"ח ידיים ,היא מתפשטת ,יש לה גוף חטוב קצת מלא עם חזה גדול וכוס מגולח. היא מוצצת בלי כובע ואח"כ מלבישה גומי ויאלה לסקס ,ניתן לעשות איתה מספר תנוחות. בלי לחץ ותיקוק מצדה.

שרות = 10
חזה = 10
מקום =7 לא דיסקרטי כל כך
גוף = 10
פנים = 10

אני ממבליץ בחום ,בחניתה בנו"ש חיפה

מומלץ מאוד

24
קראתי את הדיווחים בפורום והלכתי למיה לבדוק בעצמי - אכזבה גמורה ואפרט:
מדובר על ערבייה עם קול מגניב וגוף בסדר, קצת מלאה אבל לחלוטין בגבולות הסביר. מיקום בסדר ודירה כדי נקייה. 200 שח לחצי שעה - בסדר. מציצה בלי קונדום אבל גם בלי מאמץ ועניין. לאחר שתי דקות , ואולי פחות, מזמינה להכנס , לאחר 5 דקות נוספות מבקשת לגמור כי "כבר שעה מזדיינים".

לאחר זיון לא מוכנה לרדת שוב , כל הזמן מסתכלת במסך של מצלמת הכניסה, כן כן - גם תוך כדי. בקיצור, אחרי 10 דקות של "תענוג" קמתי ומבלי לגמור פשוט הלכתי.

אז לכל המדווחים על שירות 10 - הגזמתם מאוד מאוד.

סיכום: מראה - 6 , מקום - 6, שירות 4.

אני לא חוזר
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”