עיסוי גרוע חוץ מציתי לא מציע כלום חבל על הכסף אין מה ללכת בזבוז זמן
הפורום ניהיה פשרני
מיטל - פלא עולם שמיני
22YaronX אני ממליץ לך תמיד להתמקח על המחיר.
לא לקחת כמובן מאליו מחירים מופקעים כי בנות עם קצת שכל ישר יבינו מי עומד מולן והאם יש פוטנציאל שהוא יחזור. מיטל בחורה חכמה ואם היא תבין שיש פוטנציאל שאתה תהיה לקוח קבוע היא לא תהיה חמדנית.
אני לא מחפש מציצה אבל בדברים הסטנדרטיים לא שילמתי אגורה תוספת כמו למשל בין החזה וגם לא שילמתי על הרפייה נוספת.
מיטל - פלא עולם שמיני
24שוחחתי איתה טלפונית.
אכן, כמו שנאמר פה מאוד עיניינית וקורקטית ואפילו (בזהירות אומר...) לא נעימה בטלפון.
מצד שני, ALON אומר שהוא נהנה והוא יחזור.
נראה מה תהיה המוזה שלי עלייה.
מיטל - פלא עולם שמיני
25הייתי. אכן גוף נשי, לכיוון הרזה עם חזה משגע. פנים ישראליות טיפוסיות וחובשת פאה.
בהתחלה מאוד קורקטית, הפשירה עם הזמן. ניהלנו שיחה קלה על לקוחות ועל העולם הזה בכלל.
המסג' מפנק. לא מקצועי/רפואי, ולעיתים סתם רפרופים. מאחר ואני חובב את הכיוון של המסאג יותר מהכיוון של הלטיפות, ביקשתי כמה פעמים לחזק את העניין הזה דווקא.
עם חלוף הזמן המסאג הופך לבודי. לי היתה כימיה מצויינת (לדעתי) ולכן הבודי הרגיש לי אירוטי ולא סתמי. לא יכול להבטיח שזה יקרה עם כל אחד. אבל כשאתה מרגיש את השדיים הללו נחים על גבך/ראשך/צווארך, זו הרגשה נפלאה.
החניה קרובה. הדיקסרטיות לא מושלמת, בלב בניין משרדים. אמנם אפשר להעמיד פנים שאתה בדרך לאיזה משרד, אבל ההרגשה האישית היא שכל העולם ואשתו יודע למה באת. אולי רק הרגשה שלי. יש לה מצלמה ואפשר להסתכל מבפנים ולראות שאין אף אחד במסדרונות כשרוצים לצאת. התחייבה שלא מקליטה את הצילום והוא רק לצרכי דיסקרטיות ואבטחה אישית שלה.
המקלחת סבבה. מגבת חדשה לרגליים ולגוף.
נסו ותהנו. שמרו עליה, התרשמות שלי שדרישות כמו התחייבויות לאקטסרות, ויכוחים על המחיר וכו', יקלקלו את היחס. אני לא התווכחתי על כלום ולכן קיבלתי יחס טוב וגם לא הרגשתי שהקפידה איתי על הזמן.
סולם "האם אחזור" - כן.
(הסולם האישי שלי נע בין המדרגות: "בחיים לא" - "כן" ו- "בטוח")
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך
מיטל - פלא עולם שמיני
28אז הלכתי לחפש את תאי בפיפ שואו ליד הקיוסק והיא לא היתה...וקבעתי עם מיטל מהיותה באיזור (יצאתי לחפש אתונות ומצאתי מלוכה :) ).
אין מה לדווח כי כבר דיווחתי אז רק אפרוק עול :) - אני מתחרפן כל פעם שאני רואה את החזה הזה. יש את הפרסומות באתרי הסקס ששמים בנות פצצות לא פרופורציונליות עם חזה ענק ומותן צרה אחרי עריכה בפוטושופ כדי לגרום לך להוציא כסף על אתרי היכרויות דיסקרטיים - ככה מאיה נראית...רק אצלה הכל טבעי.
האמת שפתחתי את הפוסט ציפיתי למליון דיווחים כי שווה ללכת במינימום לפעם אחת כדי לראות את הדבר הזה. אנחנו מפספסים את הרעיון של הפורום אם רק מקבץ קטן של אנשים ידווח אז תדווחו בהמוניכם...אני מת לדעת אם לא רק אני נפעם מהחזה שלה.
מיטל - פלא עולם שמיני
30חבל על הזמן ועל הכסף
לא שווה שקל אחד
קרה כמו קרח, חזה נפול ועייף
אני מציע לכל מי שקורא כאן לא להתלהב מכל תגובה או המלצה בעניין מישהי
זהו מריצן חופשי שמריץ את הבחורה
ראו הוזהרתם לא שווה שקל אחד !!!!!!!!!!!