כ ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות - דף 3 - סקס אדיר

ניקי - זבוטינסקי 90 רמת גן - התמכרות

21
דווקא כי הדיון מתנהל פה אני בוחר להגיד את מה שאני חושב ומרגיש כבר הרבה זמן.

לדידי, הנסיך השחור הוא מחברי הפורום המוערכים והמועילים שבנמצא.
הדיווחים שלך נסיך, מפורטים, מאוזנים מבחינת ציון יתרונות וחסרונות, כוללים את המידע הנדרש והמלא ביותר האפשרי, וגם מגוונים מבחינת סוג השירותים (כלומר עיסויים, ליווי, דירות, מחירים זולים/יקרים וכו'), קצרים כשצריך וארוכים יותר כשרצוי (לתחושתי).

אני כותב זאת למרות שכנראה, ההעדפות המיניות שלנו שונות מאד ורק במקרים ספורים אני הולך להתנסות בבילוי עם בחורה שהנסיך דיווח עליה (אני לא הולך הרבה וקשה לעמוד בקצב שלו קריצה ).

מכתיבתו של הנסיך אני מתרשם שהנסיך הוא אדם בוגר ושקול ועושה הכל כדי להימנע מעימותים מיותרים, אך יחד עם זאת ברור שהוא ככל אדם נפגע כשתוקפים אותו או שהוא מרגיש מותקף מסגנון כתיבה של חבר אחר.

אז זהו, תרמתי את הגרוש שלי, ואם החפירה היתה מוגזמת אני מתנצל.
כל מה שרציתי זה בעצם לומר לנסיך שאתה אחלה חבר פורום ומדווח מעולה !!! (ואם דרגות וכוכבים חשובים אז גם אני ממליץ להנהלה להעלות אותך בדרגה) מוחא כפייה.

יום נפלא ושקט לכולם ולכולן !!

אבוד

22
הייתי שם לפני בתחילת חודש יולי
בתחילה אמרה לי תבוא עכשיו

ונתנה לי להמתין חצי שעה בחוץ

ואח"כ הפקידה אמרה לי שמורן פנויה אבל אם תרצה תוכל להמתין לשניה [אינני זוכר את השם שאמרה לי]

בזמן שהתקלחתי היא יצאה מהחדר

אחרי 18 דקות כבר דפקו בדלת

כשמורן כבר הייתה באמצע מקלחת לאחר הכל

כמובן שמראש הפקידה אמרה 40 דקות לא פחות

ב- 250 ש"ח

לאחר שיצאתי התקשרתי שוב אליה שתראה בשעון כמה זמן הייתי שם

ואז היא לא רצתה לענות

ראיתי בחוץ אנשים ממתינים לפני שנכנסתי ואחרי שיצאתי

ייתכן שהיה לה לחץ אבל בצורה כזאת אי אפשר לקבל לקוחות שכ"א בכמה דקות והחוצה

אנא היזהרו ! ! !

24
אתמול ביקרתי במקום, אחרי העבודה ולהלן התרשמותי.
אני משרשר את זה לכאן, כי הגעתי בעקבות דיווחו של דארק פרינס ורציתי לראות את ניקי במו עיניי ואם תיראה לי להיכנס עמה.

גילוי נאות: איני נוהג לבקר הרבה אצל נערות עובדות/מכונים בשל בעיה תקציבית/זמן - כלומר לך תסביר כסף שנעלם לאישה או לאן נעלמת לשעה..בכי
כסף הצטבר קצת בצד והייתה לי חצי שעה-40 דק' ספייר בחוזרי מהעבודה (זה בדרך) אז אמרתי בוא נקפוץ נתרשם.

אז המקום נמצא במעלה מדרגות מאחורי פרגוד כזה מעץ בז'בוטינסקי 90, עבורי מיקום נוח להפליא, ליד תחנת אוטובוס צחוק

ראשונה שנתנה פרטים, בחורה במגבת עם שיער קצר ודיבור גברי כזה, סוג של לסבית בוצ'ה.. ממש לא אהבתי. מאוד טכני. ביקשתי לראות עוד.

קצת חיכיתי ואז נכנסה איב. וואו אצבע למעלה זה כל מה שיש לי להגיד מבחינת מראה. יש לה ת'לוק כוכבת פורנו: בלונדינית עם שדיים סיליקון, תחת מבצבץ מתחתון שבקושי מסתיר משו ועקבים גבוהים... לא נראית צעירה, אבל פצצה! בפרטים היססה בהתחלה ואז עברנו לחדר אחר. הפרטים 250 לחצי שעה. שאלתי על שתי גמירות כי זה קריטי עבוריSleepy (גומר מהר מידי בראשון ורוצה עוד) אז אמרה 350 שח ושזה ל-40 דק'. ישר קלטתי ש40 דק' לא יהיו כאן מניסיון עבר במקום אחר וגם משו בגישה לא נראה לי. ניסיתי בכל זאת להוריד ל-250 וחצי שעה עם 2 גמירות, הסברתי רכישות שלי והכל, לא עזר.

אחריה באה סנדי, שיער שחור קצר, מכוסה במגבת אבל קלטתי נראה לי שדי סיליקון. סוג של מילף. סנדי הסכימה ל-300 לחצי שעה 2 גמירות אבל לא מתחת.. גם כאן שכנעתי ובסוף הסכימה ב-250 "אבל רק אם אתה באמת רגיש"..
שמעו זה הרגיש לי גם כמו מתכון לתקתוק וזו תחושה שמרגישים אותה פשוט..בכי

בקיצור שאלתי מתי ניקי תהיה- נאמר לי שרק בערב והיותר והיה יותר מידי זמן לחכות וכפי שאמרתי בהתחלה, זמן לא לצידי- העדפתי ללכת ואולי לחזור ביום אחר. למרות שהתחושה במקום היא כפי כל תקתוקיה- נק' לרעתו של המקום..

25
אני עוקב אחרי הדיווחים של דארק פרינס והם תמיד מדוייקים. ככה גיליתי את מיטל מהבורסה וככה גם הגעתי לניקי. אמנם אני פחות התחברתי, אבל הדיווח מדוייק.
ניקי אכן בסביבות גיל 25-30 די גבוהה, להערכתי סביב ה-175, חזה אכן גדול מאוד וטבעי. אני פחות אהבתי את הגוף, כי היא מעט מלאה לטעמי באזור הבטן והישבן ומלאה בנמשים בגב (יש גם קעקוע בגב התחתון). הכימיה הייתה טובה, היא זרמה איתי לצרפתיות וקראה לי כל הזמן כפרוצ'קה, שזה כמו כפרה רק ברוסית. היא לא נותנת לגעת לה בכוס, מוצצת עם קונדום וזורמת במגוון תנוחות. כשהיה לי קשה לגמור בסוף, היא עשתה לי ביד עם הסבון מהמקלחת והציעה לי גם מים בסוף.
המקום גדול (ממש מבוך) נקי, משופץ ומזכיר מועדון עם החושך והתאורה בצבעים + מוסיקת מועדונים בפול ווליום.
סה"כ חוויה נחמדה ב-250 אבל כנראה שלא אחזור כי פחות התחברתי למראה של ניקי. תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”