כ מה יהיה ? - דף 3 - סקס אדיר

מה יהיה ?

21
איפושהו ראיתי כבר לא זוכר אם בטלוויזיה או באינטרנט שבישראל אחוז העשירים יחסית לכלל האוכלוסיה הוא מאוד גבוה אנשים שעובדים בהיי טק ומרוויחים סכומים הזויים. אז מה הבעיה שלהם להזמין ממכון באלפייה הכרתי אחד כזה דרך זונה סיפור הזוי אז לא ניכנס הבחור היה מזמין למלון זונה היה מביא עוד אחת לאורגיה שמפניה סושי קוק ומה שאתה לא רוצה בקיצור ערב שחיתות וזה סתם דוגמא. אין לנו מה לעשות בנידון. אני לא חושב שלגברים צעירים שלא מרוויחים סכומי עתק יש יותר מידי אופציות צריך להשלים עם המציאות מבחינתי הבעיה המרכזית היא עניין התמונות האמיתיות והאנונימיות. אם היה אפשר להיכנס למכון ולראות את כל הבחורות יושבות בשורה או לקבל תמונות אמיתיות בוודאות או שהיו מסכימים לשלוח לטלפון אז מילא אבל זה לא המצב אין לי בעייה שיידרשו 1000 רק שייראו על מה ולא יחייבו אותנו לשכור חדר או כל מיני חוקים מפגרים אני רוצה לראות את הבחורה ואז להחליט אם אני משלם על חדר
סקס מוריד עול מלבך

מה יהיה ?

22
[QUOTE=maximum]הבעיה העיקרית שהבנות הפרטיות בארץ תפסו תחת וכל אחת "שווה" כבר 2000 שקלים למפגש, כאילו יש להן כוס מזהב בין הרגליים
והבעיה היותר גדולה שיש גברים שבשביל לזיין "כוסית" או צעירה פעם אחת מוכנים להוציא אלפייה עד 2000 שקלים
זה מה שמרים את המחיר
ושמתם לב שכל בחורה פרטית שאתם מכירים מספרת שיש לה איזה גבר שמשלם לה 2000 שקלים לפגישה, אבל מוכנה ללכת איתכם גם ב500....
כולן פה מרימות את האף וחושבות שהמציאו משהו פטנט חדש
[/QUOTE]

אנא קראו רק את החלקים הירוקים - ככה נראות גם בנות ישראל - לא רק אלה שעובדות בליווי, אלא גם ה"רגילות". כל עוד זה לא ישתנה, גם הנערות העובדות ימשיכו לתפוס מעצמן.

מה יהיה ?

23
הכותבים להלן מציגים מציאות קשה מדי. גם היום ניתן למצוא בסכומים של 250-500 פרטיות מתוקות, נאות ושירותיות.
אם מתעקשים על שנות העשרים הנמוכות, אכן הסכום עולה והשרות יורד.
לגבי העשירים הגדולים המטים את השוק - יש לי חברים עשירים ממני, ובעקיפין גם עשירים ממש (20 K שקל עדיין אינו עשיר). רבים מהעשירים לא מעוניינים או מסוגלים להשתמש בשירותי מין בתשלום. אחרים היו מסוגלים לממן גירושים מהנשים דור א', שידרגו לצעירות יותר, או מחזיקים מאהבות. אני מניח שעשירים ממש הם רק חלק קטן ממשתמשי שרותי המין.

בסופו של דבר, אנו הצרכנים בוחרים למי ללכת ובאיזו תדירות, ומי שלא נמצא בחיפוש מתמיד אחרי הגיבעה הבאה, יכול למצוא בנות זוג זמניות לקשר ולמין בתשלום, שיוכלו למלא את צרכינו ותשוקתנו.

לגבי המכונים - הם משרתים ברובם גם אוכלוסיות קשות - ארסים למיניהם. כך הם רגילים להתנהלות נוקשה ולא אישית מול הלקוחות. אצל פרטית המסוגלת לברור את לקוחותיה בעיה זו פחותה.

מה יהיה ?

24
מה שאני לא מבין וכנראה לעולם לא יבין בפורום הזה, זה ההבדל העצום בין ההצהרות של אנשים למה שבאמת מתרחש. רבים כאן אומרים שניתן למצוא בחורות סבירות ב-250, איפה? היכן? גלו לי בבקשה. אוקיי ניתן למצוא בחורות סבירות מפעם לפעם אחרי עשרות ניסיונות בתקתוקיות מסריחות שבא לך להקיא מהם, או ללכת לסבתות חביבות כמו איריס שנראות כמו סטלה המגמרת גרסת העשר שנים אחרי.

כל בחורה היום, שיש לה טיפת שכל ורובם כאלה תיקח בין 400-500 לשעה. אולי יהיו מעטות שיתפשרו על 300 שקלים, לחצי שעה וגם זה ברוטו ולא נטו. האמת שאחרי כל הקשקושים, אפילו בחורות כמו ניקיטה לוקחות 400 שקלים לשעה, למרות גילה המתקדם והעובדה שהיא שוקלת קילו וחצי. יתרה מכך, יש נשים שעברו את גיל 40 שלוקחות סכום זהה, הסיכוי למצוא צעירה לשעה בסכומים שנמוכים מ400 שקלים לשעה, הוא כמו למצוא אמת בדברי ביבי.

למען האמת, אי אפשר להילחם בזה. זו עובדה, לא משנה כמה אנשים פה יתכחשו לזה. אני חושב שאחרי שמחירי הטיסות הוזלו, עדיף בהרבה לקחת טיסה לפראג לסוף שבוע, ולשלם סכומים לא גדולים. ארבע גיחות בשנה וסקס, יעלו קרוב לשמונת אלפים עשרת אלפים בשנה. לשם השוואה שעתיים חודשיות בישראל, עולות קרוב ל-1000 שקלים.

יש כאן תופעה שמטרתה לצבוע את המצב במילים יפות, תעשיית המין פה משגשגת, ההיצע נמוך והדרישה מאוד גבוהה. יש פה אנשים עם כסף, ומחירי המין בתשלום הם בשמיים.

מה יהיה ?

25
גם ה 400-500 זה לא כזה אטרקטיבי מבחינת ההיצע. לאף אחד באמת אין זמן לנסוע בערב אחד לכמה מקומות במקרה הקיצוני 3 אלא אם יש לו קטנוע. לטעמי בחורה ישראלית עם פנים ממוצעות שגם רזה לוקחת כל רוסיה. היופי שלהן מאוס חוזר על עצמו הן לא שחמות זה פשוט לא זה סתם בלבולי שכל אין גילאי 18-23 אני יכול לקחת שבוע חופש מהעבודה ולעבור דירה דירה בתאגיד ולא למצוא מישהי שמושכת אותי וגם תצדיק את המחיר הגילאים בסביבות ה30. לגבי חול זה מאוד נחמד להזכיר לנו כמה אבל זה טיסה ומלון וזין של ההתארגנות. אנשים פה בפורום מחפשים ריגושים באופן קבוע ולא פעמיים בשנה. גם אם נסעתי לחול וזיינתי את כל צוות ויקטוריה סיקרט אני אהייה שוב חרמן אחרי שבוע. החיים שלנו הם כאן
סקס מוריד עול מלבך

מה יהיה ?

27
[QUOTE=לומברוזו]הכותבים להלן מציגים מציאות קשה מדי. גם היום ניתן למצוא בסכומים של 250-500 פרטיות מתוקות, נאות ושירותיות.
אם מתעקשים על שנות העשרים הנמוכות, אכן הסכום עולה והשרות יורד.
לגבי העשירים הגדולים המטים את השוק - יש לי חברים עשירים ממני, ובעקיפין גם עשירים ממש (20 K שקל עדיין אינו עשיר). רבים מהעשירים לא מעוניינים או מסוגלים להשתמש בשירותי מין בתשלום. אחרים היו מסוגלים לממן גירושים מהנשים דור א', שידרגו לצעירות יותר, או מחזיקים מאהבות. אני מניח שעשירים ממש הם רק חלק קטן ממשתמשי שרותי המין.

בסופו של דבר, אנו הצרכנים בוחרים למי ללכת ובאיזו תדירות, ומי שלא נמצא בחיפוש מתמיד אחרי הגיבעה הבאה, יכול למצוא בנות זוג זמניות לקשר ולמין בתשלום, שיוכלו למלא את צרכינו ותשוקתנו.

לגבי המכונים - הם משרתים ברובם גם אוכלוסיות קשות - ארסים למיניהם. כך הם רגילים להתנהלות נוקשה ולא אישית מול הלקוחות. אצל פרטית המסוגלת לברור את לקוחותיה בעיה זו פחותה.
[/QUOTE]

אני כבר לא מדבר על סכומים של 500 שקלים, הכרתי דווקא כמה בחורות מאוד נחמדות שארחו אותי עבור 500 שקלים, בחורות פרטיות לחלוטין
לא היה בהן משהו מיוחד או שעשו דברים מיוחדים, פשוט היו נראות טוב ונחמדות
גם עם בנות התאגיד הידוע מבת ים, 400 שקלים לבחורה ואתה לא צריך להוסיף על מיקום
רובן מאוד נחמדות ושירות טוב, כמובן שיש פחות אבל עדיין...
אין לי בעיה עם כאלה, הבעיה שנשים התחילו להגזים
מי שמכיר את האתר דייט יודע על מה אני מדבר
שם גם בחורה כונפה בת 40 מבקשת 1500 שקל אחרי שהיא פונה אליך בקריאה נואשת להיפגש איתה
ועושה טובה כי אתה "נחמד" (למרות שישר אמרת לא מתאים ומזה הסיקה שאתה מה זה נחמד) היא תעשה רק בשבילך באלף
כמובן שרוב הבנות שם לא ממוקמות ואתה מוצא את עצמך מוסיף על חדר מראש
זה העניין, חכו עוד מעט ואלף שקלים יהיה מחיר הבסיס של כל הדירות הפרטיות בארץ
זה לא ייקח זמן

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

מה יהיה ?

28
אמרתי כבר כמה פעמים-תפסיקו לשלם מחירים כאלה ותייבשו את הזונות-מדובר על חוקי השוק,כאשר בחורה נהפכת להיות זונה לא בגלל שהיא חרמנית(לטובת הקורא הטיפש הממוצע)..אלה בגלל שהיא זקוקה לכסף.כבר שמענו על בחורות מצויינות עם שירות מדהים במחיר של 250 ₪...שלפתע הבינה שניתן לגבות 500 ולחפף בשירות-כל עוד יהיו טיפשים שיהיה מוכנים לשלם לחרא שירות שלא יתלוננו...גם כל העלכ פרטיות שרוצות 1500 ₪ מדובר על זונות-ולטעמי אין ממש הבדל באיכות השירות,אלה בעיקר בכמה טיפש אתה שאתה משלם(ושלא תבינו לא נכון-גם אני שילמתי ניסיתי התאכזבתי-ומהר מאוד הפסקתי).
שמעתי משיחות בפרטי עם מספר חברים מהפורום שמתארגנת קבוצה לגיוס זונה על בסיס קבוע לקבוצה מצומצמת.מישהי שתגיע מחול(יש את הקומבינה הנכונה)ל3 חודשים עד חצי שנה.-יהיה סכום גלובלי שכל חבר יהיה חייב לשלם עבור שירות חודשי.היתרון-היא מקבלת כסף ישיר בלי סרסור,מעט לקוחות כסף בטוח בכיס,יחס אנושי ,הכרות קבועה עם העדפות.ומבחינתנו זה רק יתרון.בכל מיקרה הלוואי שהרעיון יתקדם למעבר לסתם דיבורים.

מה יהיה ?

29
קשה מאוד להתארגן
רוב האנשים אם לא כולם הם אנונימיים

ואם אחד לא יוכל מס' ימים כי אשתו שומרת עליו מדי הרבה ועוד כל מיני ואריציות

אבל בסך הכל זה יכול להיות נהדר ולשבור קצת את השוק

לפעמים בחורה/או מזכירה עונה לך בטלפון

ומדברת בצורה כל נחמדה ממש 'מאמי'

וכאשתה מגיע ונותן את הכסף נגמרה הנחמדות

יש כמה שמוכנות לקבל את הכסף בסוף

ואז אכן השירות נעים יותר

למשל