מרטינה ואיזבל - ההייתן או חלמתי חלום? (אניה היתה)
22נשחקה הא
איזה בעסה
כמו עם מרינהxxl טרם הספקתי לבדוק
וכבר נגמרה...
אוף
כשאין ציפור שיר גם תחת הוא זמיר
23ביקרתי את הגברת ולצער לא הקשבתי אכלס לגבי השחיקה ,אולי כי ענין צבע שערה לא ממש הווה משקל עבורי.
אני יכול להכריז שזו היתה נפילת השנה שלי, לא פחות ולא יותר, יצאתי אחרי כ- 40 דקות שמתוכם 10 דקות של מקלחת לפני ואחרי והמתנה למקלחת שלה 10 דקות של דיבורים ,בהתחלה עוד ניסיתי ליצור חיבור על מנת להנעים את האווירה.
ומה שנשאר זה 20 דקות בערך שהיו נטו גיפופים וקצת זיון ומציצה עם עבודת יד כדי שאני אגמור.
אתם שואלים מה קרה ל20 דקות הנוספות שמגיעות לי מתוך השעה ששילמתי עליה, מבחינת הן היו זמן צפייה בטלווזיה, כלומר היא אחרי המקלחת השניה אחרי האקט התיישבה ליד חברתה לדירה והחלה לצפות בטלוויזה כאשר היא שולחת לי פקודה "לך תתלבש" .
לגבי המראה שלה, אין ממש מה להוסיף, הכל בתמונות ובתיאורים הקודמים.
אבל היחס שלה הוא כשל פקידה בבנק, רק המנימום הנדרש כדי שתשתחרר ממנה ותלך לדרכך והיא תוכל לשוב ולצפות בתוכנית טלווזיה התורנית.
האקט עצמו לווה בכל מני פקודות אל תעשה ככה, לא לגעת כאן .....הרבה אל ולא, (לא אצבעות,לא לרדת לה,לא לגעת ככה בחזה, לא לנשק לה את הפטמות,כשלא יכלה לדבר עשתה תנועות עם הכתףאגן או זזה ממקומה על מנת למנוע מגע)
הרגשתי כמו אצל רופא שיניים, אתה בחצי שכבה עם ידיים בצדדים עוצם עיניים לפרקים ומחכה שהוא יסיים, שום שליטה על הנעשה.
אישיות שלה מאוד לא נעימה,הצחקוקים שכולם הזכירו כאן הם יותר עקיצות אניטשמיות על הגבר היהודי, משהו שמאוד מקובל עבור כל חברי ברה"מ לשעבר, זה לא היה מפריע עם האווירה היתה יותר ננוחה, ולא אווירה של תיקתוקיה ,של "ייאלה נתחיל".
כל מילה שאתה אומר מנותחת כמו של פולנייה שמחכה שתגיד משהו כדי להתפוצץ עליך ובתגובה אתה מקבל הערות עוקציות.
מציצה שלה מזכירה, ילדה בת 5 שמנסה בפעם הראשונה לאכול ארקיט שאבא שלה קנה לה, כמובן הארקיט נמס לפני שהילדה מצליחה לאכול ממנו משהו.
לחלופין העבודה על הביצים היתה כאילו שמו לי שואב אבק של דייסון בפול גז, עד שכמובן אמרתי לה להפסיק, לך תבין את ההבדלים מזונה.
הכל נעשה בצורה קיצונית לשני הצדדים או מאוד פסיבי או מאוד אגרסיבי, כנראה לפי רמת העצבנות שלה באותו הרגע, והכל מלווה ב"יאלה תסיים", כששאלתי לאן את ממהרת יש לנו מספיק זמן, קיבלתי תשובה "מה נראה לך" עם פנים התואמות לתשובה.
בדרך כלל אני יוצא מאוכזב או קצת מהורהר במחשבות אחרי נפילה אבל כן ממש יצאתי חרמן וכועס על היחס שקיבלתי,שילוב גרוע לכל הדעות.
היא שחוקה, נקודה, אין מה לבקר אותה יותר, כמות הזין שהיא קיבלה הספיקה והיא רוצה לחזור,אנחנו הפכנו עבורה עוד זין שבא והולך וכמובן משלם ולכן צריכה לחזור בדחיפות לאוקראינה, החופשה גמרה.
.You so need a Daddy, little girl

24בחורות כאלו צריך לתפוס בשבוע הראשון שלהן בארץ, אז אתה מקבל פינוק מארץ הפינוקים, הבעיה היא שבשבוע הראשון כולם רצים ואף אחד לא מדווח ופה אנחנו בתור החברים בפורום הזה צריכים להשפיע ולכתוב ביקורות - כמה שיותר יותר טוב.
25מסכים איתך אכילס, לגבי "הראשון זוכה", אבל להיות בתחרות עם אנשים בשביל לקבל קצת כוס זה לא הדרך שלי.
לגבי אותה הבחורה, אני לא מאמין שהיא נתנה פינוק לא מהעולם הזה בהתחלה, אלא שיש תקופת הסתגלות עד שמבנים מה מותר לעשות והכי חשוב מה מותר לא לעשות וזה יהיה בסדר.
אני ביקרתי לאחר תקופת ההסתגלות אלא בתקופת המיאוס שמגיעה לפני העזיבה, ושם השירות הוא הגרוע ביותר, לכן המלצתי היא לא לבקר, חבל על העוגמת הנפש ולא רק על הכסף.
.You so need a Daddy, little girl

26אני לא ראיתי שום רמז לשיער צבוע לשא נצבע.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
27השיער שלה היה בלונדיני או עם פסים כאלו בגוונים שונים?
28לא גוונים. שיער צבוע זה כמו שיש, נגיד, לליאן מגבעתיים: זה נראה פשוט כמו קש על הראש. זה לא מה שיש לאניה.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
29זה צבע בלונדיני שכבר דהה ורואים את הצבע האמיתי מתחת, זה סימן לבחורה שלא משקיעה בעצמה.
30תכל'ס
אוקסנה ואניה חוזרות בסוף השבוע לאוקראינה.
סוף סוף...
הם מיצו את עצמם ונשחקו כמו שצריך.
אתמול עוד מיששתי את החזה המפואר של אניה, שלמרות הזלזול הנוראי שלה בלקוחות, אתגעגע לכזה ציצי...
לטענת יוליה, עוד 3 שבועות תגיע סחורה חדשה מייד אין אוקראין...