כ מילנה פרטית איכותית (שוב שוקולד ) - דף 3 - סקס אדיר

מילנה פרטית איכותית (שוב שוקולד )

21
עם כל הכבוד והערכה לפינוקיו

הגברת מילנה נראית רע מאוד

הזיון איתה סתמי

הדבר היחיד שנכון הוא שכייף לדבר איתה, אך לא לשם כך מגיעים אליה

סיכומו של דבר, יתכן שהיא מתאימה לאנשים מסוימים, אך לא במחיר הזה ובטח לא למי שרגיל ללכת לצעירות משקיעות, אפילו באותו מחיר שהיא דורשת

לעניות דעתי, הגברת לא במקצוע הנכון
מייק

22
חברים, שלא יהיו אי הבנות, הגברת נמוכה ושמנה!
מי שלא מתחבר למראה הזה שיחסוך לעצמו את הנסיעה.

משהו בסגנון
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

23
[QUOTE=ניל מי]ואני הייתי אצל שכנתה הערב [לא אומר מי השכנה, אבל אחת שיש עליה כאן בפורום]
לבסוף השכנה אמרה אני אתקשר למלינה ואביא אותה ותראה אותה

אבל היא ענתה שהיה אצלה מישהו.... והיא לא יכלה עכשיו
[/QUOTE]
נו, מי השכנה? אמרת שיש עליה כבר בפורום אז מה הבעיה?
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

25

בשבוע שעבר

אחרי שכתבתי מה שכתבתי
קיבלתי טלפון מהשכנה
מה כתבת וכו'

אמרתי שלא כתבתי דברים מיוחדים ובוודאי שלא פירטתי שמות

והיא אמרה לי למה לא כתבת את השם שלי....
בקיצור לאחר שיחה ארוכה הזמינה אותי לבוא שוב

והפעם בתיאום עם השכנה

בקיצור הגעתי שוב והפעם לשם גיוון לשכנה היקרה מלינה ושם חיכתה לי 'נטלי'

למי שמכיר אותה

כמובן שתיהן לא רזות [למי שחפש רזות, לא כאן....]

אבל נחמדות ונעימות כל אחת לבד ושתיהם ביחד

נכנסתי לאמבטיה, וכל אחד בתורו סיבן היטב את השניה מלמעלה עד למטה

וככה הגענו למטה והמשכנו והמשכנו

כמובן שהם התחלפו מדי פעם כמיטב השעשועים

השעה עברה ועוד לא גמרנו [מי מסתכל בכלל על השעון]

היה כייף ונחמד מאוד

27
שלום חברים,
דגמתי את הבחורה לפני כחודשיים, לא היה לי זמן לעלות את הדיווח. מפרסמת בכל מיני אתרים(אקספיידר,אולסקס וכו'), ויש דיווחים סוטרים עליה בפורום. תמונות די תואמות את המצב בשטח, אולי קצת יותר שמנה.אישית זרמתי על זה. תיאום בטלפון - תוך כדי ששואלת מה המוצא שלי. ביקשה 400 לשעה אבל הורדתי אותה ל-300 בתירוצים כאלה ואחרים..עור
בהיר,גוף עסיסי, פנים יפות, בלונדיית-לא יודע אם צבע אמיתי או לא,פנים שתואמות את הגיל (גברת ושקת אם כבר לא עברה את גיל ה-50), כרס ורגליים עבות, חזה בינוני. סגרנו על מציצה חשופה ושני אקטים. דירה מטופחת כראה שלה-לא התעניינתי כי לא לשם זה באתי.
קיבלה אותי עם חיוך וזרקה כל מיי מחמאות על המראה ועל הגוף (הכל סטנדרטי כדי לשבור את הקרח). פתחה בנשיקות סטמיות ולאט לאט ירדה לכיוון הזין. מציצה שטחית על הכיפה והמשיכה לכיוון הביצים-ליקוק ביצים ברמה, מלקקת ומוצצת אותן, הצליחה להכיס את שתיהן לפה שלה בו זמית כמו בסרטי פורנו. עם הכוונה קלה שלי חזרה להכדיש תשומת לב לזיין, שוב לא נראה לי שהיא אוהבת את זה אבל מה לעשות צריך :) תפשתי לה את הראש והצחלתי לכוון אותה מבחינת העומק והקצב. בהתחלה התנגדה אבל וויטרה בסוף, ניסיתי איתה גרון עמוק אבל כנראה שזה לא שלה נחנקת ועושה תגובות כאילו עוד מעט תקיא. וויטרתי על זיון גרון עמוק. הכבתי אותה על הגב כשהזיין עדיין בפה שלה והיא מוצצת אותו והתחלתי לשחק לה עם העצבאות בשבלול-לא משך אותי לרדת לה. כעבור מספר דקות התחילה להתפתל ולגנוח. עזבה את הזין ואמרה שרוצה שאזיין לה את הכוס, שהיא רוצה אותי בפנים. אין בעיה. הביאה קונדום ,תוך כדי שהלכה להביא קונדום התקופפה והתחת שלה מביט עלי בצורה מחרמנת-חייב לציין מראה נחמד ביותר ודורש תשומת לב. הלבישה קובעון, התחלנו ברכיבה הפוכה, כשהתחת שלה מסתכל אלי, כשהיא חצי עומדת על הרגליים שלה (חברים הבחורה לא קטנה) כעבור מספר דקות סובבתי אותה לדוגי. לדעתי תנוחה מתאימה לאישה זו, לא רואים את הכרס ונותנת קוטרות טובות, מזיין אותה תוך כדי אחיזה בתחת הגדול שלה ומדי פעם מצליף מצד שמאל ומצד ימין,עשתה רושם שנהתה, אנחת וגונחת בצורה מגרה. נישיתי לחמם לה את החור שמאחור אבל נירטעה ואמר שלא עושה את זה. טוב נזרום.מכיוון שהנוף שהיה מולי כל כך יפה, גמרתי חזק על התחת והגב כשחלק מהנוזל
מחליק לה על החור וחלק נשאר על הגב.
הכינה תה והציאה מסאז'. מסאז' מעולה היתה בעבר מסאזיסטית מקצועית. באיזשהו שלב התהפכתי וחבריקו מוכן לעוד קרב. ביקשתי ממנה שתמצוץ. הפכתי אותה שוב על הגב, היא מוצצת ושולקת את הביצים ואני משחק לה עם יד ימין בשבלול שלה ומעסה את הדגדגן עד השלב שהיא רועדת ומשפריצה. התעייפה ואני עוד לא שיימתי את מלאכתי, החלתתי לגמור לה כמקודם על התחת, מסובב אותה כך שהתחת שלה עומד מולי מביא ביד והזיין מתחכך בו עד הגמירה המיוחלת.
לסיום מקלחת והביתה.

לסיכום:
פנים - 7.5-8
גוף - 6
שירות - 7
מקום - 8
מחיר - בדה"כ 400.

האם אחזור בספק.

28

ביקרתי אותה באחד האמשים,

מיד עם הכניסה נתנה לי גם תפריט וגם לו"ז...
נשיקות - אין
מציצה חשופה - גם כן אין
בדיקת שמן - לא בא בחשבון
מסג על הגב - 15 דקות
בודי מלפנים - 15 דקות
שחרור לחצים - 10 דקות

הודעתי לה שלא מתאים והפלגתי לדרכי!

אצבע למטה

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

29
הוי הוי מה שעושה החרמנות......
הייתי אצלה שבוע שעבר, ופשוט רק עכשיו אזרתי אומץ להודות שהייתי טמבל...
איך נשארתי לעמוד שפתחה הדלת וזיהיתי שהיא לא בטעמי (מבוגרת, שמנה, רחוק מאוד מלהיות מושכת....כנראה שהמשפט הכי נכון זה שהזין עומד השכל בתחת...)
איזה שיתוק אחז בי....כלי זייני היקר....סלח לי כי אבוש....
עיסוי סתמי, זיון יותר מסתמי למרות שהיא מנסה אבל השכל שלי לא נותן מנוח והשיתוק אחז בי...
איך נפלו גיבורים.....!!!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”