כ חיזקיהו המלך 26 תא אני לא מאמין שחזרתי לשם - דף 3 - סקס אדיר

חיזקיהו המלך 26 תא אני לא מאמין שחזרתי לשם

21
[QUOTE=ותיקק]

אם תחפש , תמצא!!!
בסוף אתה גומר (בתקווה ) , וההרגשה לא נמשכת יותר מ 15 שניות, אז גם פה וגם פה אתה גומר, ,נכון שיש את עניין החוויה, אבל רבאק, לא להגזים!!
[/QUOTE]

מה ששאלתי ומה ענית?
אתה חושב שרוב הצרכני מין כאלה מפגרים או כל כך עשירים שמוצאיאם 200-300 ש"ח נוספים רק על הבדל במראה של חדר מדרגות בבניין בו מתגוררת זונה?? נו באמת....

ציינתי כבר שהרבה פעמים כן התפשרתי במראה/נוחות/זמן/דיסקרטיות על מנת לקבל שירות מבחורה עובדת בזול, אבל אני לא אשקר לעצמי ולאף אחד אחר שזו חלופה שווה למה שחברה מקבלים ברוב המיקרים ב500 ש"ח וצפונה.

אם מה שאתה או צעיר אומרים "למה להוציא 120 ש"ח על עוגת קרם כשאפשר לקנות בורקסים טעימים ב15 שח" אז אין פה שום סתירה לוגית והכל הגיוני. רק שלהשוות בין בורקס לעוגת קרם זה לא תמיד לעיניין גם אם את שניהם אופים בתנור.

ואם הכוונה בדבריכם "למה להוציא 120 ש"ח על עוגת קרם כשאפשר לקנות בול עוגת קרם טעימה לא פחות ב50 ש"ח במאפיה פחות מוכרת/קצת פחות נגישה/קצת יותר עמוסה" אז פה כבר יש מבחינתי סתירה לוגית בין דבריכם לבין המציאות.

אז או שתראו לנו איפה יש "שעה של סקס עם חתיכה צעירה שירותית בנוחות ובדיסקרטיות עם מקלחת סבירה " ב200 ש"ח, ולא "מציאה" אחת או שתיים אלה "הרבה" או שתודו שחלופה שווה לא קיימת.

אני אישית עד עכשיו לא נכנסתי פעם אחת אפילו ב500 וגם תעריף 400 אצלי שמור רק למקרים מיוחדים מאוד, אבל בין זה לבין לטעון שאני ב200 משיג את מה שמשיגים אנשים שמשלמים עליו 400 או 500 יש מרחק גדול.
ואם אתם יותר חכמים ומנוסים וכן יודעים להשיג ב200 בחורות שיתחרו בבחורות המוצלחות של תאגידים אז אשמח (ובטח לא רק אני) להחכים וללמוד, רק תתנו לי(לנו) רשימה להתרשם.
כי תגובות בסגנון "אם תחפש, תמצא!!!" לדעתי לא יקדמו את הנושא של הורדת המחירים. כבר חיפשתי לא מעט ועד כה מה שמצאתי שככלל יש יחס ישר בין גודל הסכום שמוציאים לאיכות שמקבלים וב200 לא יצא לי לצאת מרוצה מאוד אבל עוד לא יצא לי למצוא בחורות שיוכלו להתחרות בבחורות המוצלחות של תאגידים.

22
לשאלתך,

אחת העלמות בחזקיהו: "120 הכל עם גומי , 150 מציצה בלי"

ותיקק: " טוב 120"

פשוט. זול מהיר , וקל.
אם ניקח את הפוזאיסטיות הפרטיות של ה 500 שקל, וברסמי אין להן ציצי מזהב ולא כוס מיהלומים, ונעשה חישוב:

500 חלקי 120 , נקבל 4 עם שארית שלמה של 20 ,

20 חלקי 4 שווה 5 שקל

כלומר: במקום לזיין פרטית, אנחנו יכולים לזיין 4 בחורות שונות, למעשה לזיין חודש שלם. אחת לשבוע 120 שקל, ובסוף כל זיון לשים 5 שקל לצדקהחניה ארטיק קרח.

קפיש?

24
למה ללכת למקום מסריח עם נשים מלוכלכות ועצבניות ולשלם 120 עבור מציצה מקונדמת ולהתבאס רצח כשיש לכם את קטי? דירה נקייה וריחנית סדינים מבהיקים אמבטיה חדשה אישה אחת ללא רעש חייכנית מוצצת בלי מזדיינת בכיף (עם כמובן) בלי לחץ בלי תיקתוק והכל ב 100 שקל ? איפה אתם חיים ? ושוב אזכיר את פרנקפורט 25 יורו צעירות מדהימות חמודות הכל בפיקוח ובהשגחה אפשרות בחירה של מאות נשים על ק"מ מרובע מגיל 18 עד בכלל ? תתעשתו ילדים תפסיקו עם המכונים המגעילים האלה תייבשו אותם שייעלמו כבר

25

לזיין בחורה ב- 120 או 150 זה אומר:

להגיע לדרום ת"א - אזור מאעפן..
להיכנס לדירה - כמו תחנת רכבת, אנשים נכנסים ויוצאים כל הזמן...
רוב הלקוחות - עובדים זרים, מכל המינים הצבעים והסוגים.
הזונות - מבוגרות או זקנות, בד"כ שמנות...
החדר - לא נקי במיוחד...
לפעמים אין בכלל מקלחת.. ואם יש - בקושי עובדת...
על המיטה סדין שלא הוחלף כמה חודשים, על הסדין פרושה מגבת ש'לך תדע'..
הזיון - מהיר. מציצה, הכנס-הוצא, גמור ולך...
דפיקות בדלת או צלצול אחרי 15 דקות...

בעצם, זה לא 'זיון' ב- 150 ש"ח. זה 'פורקן מהיר' ב- 150 ש"ח. לא שונה בהרבה מ- Glory Hole..

הרבה יותר נחמד לאונן ולחסוך 150 ש"ח + הוצאות נסיעה...

המגביה עוף - ירחיק ראות

26
שלום.
אני עם ותיקק. הגבלתי את עצמי כבר בתחילת דרכי בתחום לעד 250 שח. לא חושב שזיון שווה יותר מזה.
נכון, לא פעם אני מתפשר על מראה אך בתמורה, לרוב, מקבל בחורה לא לחוצה, ליברלית יותר ולא תחנת רכבת. לדוגמא:
איריס פ"ת, סופי מדרך עכו, בעבר דיאנה מתל אביב או שלומית מתל ברוך. רוזה מדי פעם.
מחירים של 400-500 שקל ידחו לי את הבילוי וגדולים עלי באופן אישי ואני לא מסכן..
תודה

28
איצטגנין אתה צודק, תהיה אתה הדוגמה של הפורום, וכל פעם שתהיה חרמן ותרצה לזיין, אז תביא ביד ותשים בצד 120 שקל,
או 500 תלוי אם אתה מתפרק אצל הפרטיות

וזה נאמר בציניות ....

מה שאני בא לחדד, זה שום זיון לא שווה 500 שקל, אם הסדין על המיטה מלחיץ אותך, והמגבת מעלה בך חשדות
תביא מגבת וסדין מהבית,

ואז אתה חוסך 500-120=380 שקל, ואל תביא את הסיפורים שאתה נהנה עד השמיים, וואווו... וכל הבולשיט הזה,
האורגזמה שלך היא לא יותר מ10 שניות או 15 אם אתה איזה משהו נדיר,

נכון שיש את החוויה, אבל בתכלס, לא נראה לי שכל התפאורה של המסביב באמת שווה את התוספת הכספית

29
ויכוח עקר, אבל בכל זאת אצטרף.
האם הכל פעם שאתה רואה Audi אתה צוחק על הנהג שיכל באותה מידה לנסוע בSkoda ועדיין להגיע מנקודה A ל B באותה מהירות.
ומה אתה אומר על מי שנוסע Porsche או רחמנא ליצלן Ferrari מנקרת.
ומה לגבי נסיעה בכביש 6, או במנהרות הכרמל?

תפסיקו לנסות להבין אחד את השני, מה שטוב לאחד, לא בהכרח טוב לאחר, יש מקום לכולם תחת השמש, מאוהב הנשים המוכן לשלם 6000 לביקור אצל גברת, עד לקריסטל הבוהק שתמורת 50 אוסף אותם על הדרך.

אין אחד משפיע על השני, כוחות השוק גדולים מאיתנו, וזה כבר מזמן שוק גלובאלי עולמי שמושפע גם ממחירי הזונות באירופה ולא רק מארצנו החסודה והקטנטונת.

ובנימה מפויסת זו:

[TUBE]b4MOk9Rn9sc[/TUBE]

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

30
[QUOTE=ותיקק]
מה שאני בא לחדד, זה שום זיון לא שווה 500 שקל,
[/QUOTE]

נכון. גם לא 200. במיוחד אם אתה חושב מה היה שווה אחרי שיצאת מהזונה...

[QUOTE=ותיקק] האורגזמה שלך היא לא יותר מ10 שניות או 15 אם אתה איזה משהו נדיר,
[/QUOTE]

ביקור אצל זונה בשבילי - זה כל ה- 50 דקות שלפני האורגזמה.

אני לא הולך לזונה בשביל אורגזמה... את זה אני יכול להביא בעצמי..

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”