ביקרתי אותה ביום חמישי.
התמונות החדשות אמיתיות, לדעתי נראית יותר טוב במציאות.
הילדה יפה, ממש יפה.
רוני הטיב לתאר את המראה שלה, אין לי מה להוסיף, רק אדגיש שמאוד אהבתי את השפתיים שלה.
היא מתנשקת, נשיקות תמימות עם לשון ומציצת שפתיים, מצחקקת תוך כדי כאילו זה חדש לה, בכלל כל ההתנהגות מאוד נערית ובתולית.
אחרי מקלחת שלי נשכבתי על המיטה, המשיכה לנגב אותי והתחילה במציצה בינונית. לאור הדיווחים הקודמים על הנאתה מירידות, הנחתי אותה על הגב, מרחתי לה את הכוס עם ג׳ל (יש לה משלה) והתחלתי לעסות לה את הדגדגן כשאני מסתכל על פניה המשולמות.
היא מתמסרת לחלוטין, עוצמת עיניים ונאנחת בהנאה, הרגשה שהכל חדש לה והיא רוצה שזה לא יגמר, הבעות ההנאה על פניה ממכרות.
החלטתי להכות בברזל כשהוא עדיין חם, ליקוקים לדגדגן בשילוב אצבע המעסה לה את הכוס מבפנים, תענוג, היא גומרת אבל לא בורחת למרות שביקשה שאפסיק המשכתי עוד ועוד כשהיא מוחצת אותי עם הרגליים ורועדת כמו וויברטור.
הלבשנו קונדום והתחלנו בדוגי כשאני עומד ליד המיטה, נהנת מזיון לא פחות, המראה שלה כשהיא מסתובבת אליי לא יעזוב אותי הרבה זמן. לראות ילדה יפה כזו מסתכלת עליך בתשוקה, נאנחת ופותחת את הפה ומבקשת עוד עם העיניים.
חצי שעה זיינתי אותה, במגוון תנוחות, לא רק שללא תלונות, היא נהנית מכל רגע, כולל נשיקות צרפתיות כשהתנוחה מאפשרת, וגם כשלא..

לקראת הדקה ה90, הורד הקונדום, ועברנו למציצה משולבת עבודה ידנית, למדה דיי מהר, אין גמירה בפה, אבל אפשר על הישבן המושלם שלה.
לסיכום, זיון מעולה עם ילדה יפה שבאה ליהנות ולא מתביישת להראות את זה. אבל קחו בחשבון שתצטרכו לאחוז במושכות ולכוון, היא תשמח ללמוד.
הגיעה מרוסיה, תהיה כאן כנראה עד ה22/7 אם תוארך הויזה, אחרת עוזבת ב10/7.
דירת חדר נחמדה נקייה ומסודרת. כנ"ל לגבי המקלחת.