כ זהירות - דף 3 - סקס אדיר

זהירות

21
[QUOTE=maximum]
נו צעיר, בום בום, זה שנעלם
האמת בום בום תמיד היה חידה
[/QUOTE]
שבוע טוב מקסימום ...
רוצה לשמוע בדיחה פיצוץ ?
בום !!!
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

זהירות

22
ואם כבר מדברים על חברים שנעלמו !!!
היכן נעלם יוסי הבחור המקסים ממבשרת ציון ?
yoos305x
יוסי אם אתה רואה את ההודעה הזאת...חזור הביתה מיד .......Star
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

זהירות

24
[QUOTE=אבשלום]
מה זה חשוב כעת מי זה?

היה בום גדול ובום בום נעלם...
[/QUOTE]
חחחחחח צחוק
שבוע טוב... שרק נצחק ונזיין ....
רק בריאות ואושר... וזין חזק ועקשן ....Tongue

זהירות

25
The term "boom boom" is most often associated with south east asian countries such as Thailand, Cambodia, or Laos and is used to describe the act of intercourse, usually that which is purchased by males frequenting brothels and whorehouses in those locations. The term is thought to have been created by prostitutes possessing limited english language ability; ie- it is far easier for a non english speaking Thai prostitute to say "You go boom boom"? than it is for her to say "Would you like to go make completely unemotional and detached love with me"?
...................

Boom Boom Chuck

זהירות

26
למרות הידיעה המוקדמת של מה זה בדיוק אומר, מאמין שכמה פה באמת השכילו מהמאמר הנאור של צ'אקי הבובה (בצחוק צ'אקי)

אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

זהירות

28
כגיבור ילדות שלי אני חייב לציין שלא היית צריך ללכת לספריה העירונית ביום שבת, לפרוץ אליה בבעיטת צ'אק נוריס מפורסמת ובתנועת יד זריזה להרדים את המאבטח המנמנם , ולרוץ לחפש את המילון האנגלי-אנגלי על מנת לצלם את הדף ולכתוב כאן בפורום את הפירוש וההסבר של המושג "Boom Boom".

כאחד שהיה שם להציל חיילים אמריקאים שנשבו בשבי הקומוניסטי של הוייטקונג ב-3 הזדמניות שונות

אני בטוח שאת המושג אתה מכיר על בוריו בלי צורך לצטט כתובים....רק חבל שחזרת חזרה בשביל זה..

.You so need a Daddy, little girl

זהירות

30
ענק boom boom chuck

בכלל השיר שלא מובנת לי מילה, נשמע לי כמו סרט כחול
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”