[QUOTE=ליאל]לפצות על מה מאמי? על משתתף פורום שהגיע אלי הביתה שיכור ומסריח מאלכוהול שלא הצליח להיכנס בדלת, התחיל לצעוק אצלי בבית שכל השכנים שמעו אותו, פתח לי דלתות של הארונות, מגירות, שידות ולמרות הכל נתתי לו שירות מעל ומעבר. מכל ההתכתבויות שקראתי כאן מדובר בעצם בפורום השמצות לכל דבר. הסיבה שאני מפרסמת תמונות אמיתיות זה כי אני אני מראה באמת את מי שאני. הציעו לי מהנהלת האתר לעשות בוק בסטודיו ואז לפרסם. אני לא מאמינה בזה, אני מאמינה בטבעי ואמיתי. לכן התמונות הן אמיתיות לחלוטין. לגבי השירות, לא מרוצים לא היו לי הרבה, אבל מי שמגיע אלי גמור מאלכוהול ומה שעוד הוא עשה לעצמו קשה לי מאד להאמין שיצא מרוצה.
שוקלת בכובד ראש לעזוב את האתר הנ"ל שבו אני גם מפרסמת מודעה שעולה לא מעט בכלל, אם זה ההתנהלות כאן.
לא מתכוונת להתחנן לאף חבר פורום כאן שיכתוב עלי דברים, טובים או רעים. אפילו מעדיפה שלא תגיעו בכלל. אשמח מאוד אפילו אם לא תגיעו בכלל.
שיהיה לכם סופש נעים חברי פורום סקס אדיר.
נ.ב. לא מעט חברי פורום פונים בפרטי וכותבים שהם מעוניינים להגיע למרות אותו פרסום שמוטל בספק רב מבחינתם אך הם מעדיפים לא להתעמת עם "הוותיקים" של הפורום בפומבי כדי לא להרוס יחסים. נקודה למחשבה..:)
[/QUOTE]
ליאל , עושה רושם שלא הייתה מזיקה לך כוס מים קרים , שיעור בהבנת הפורום והכוח הטמון בו ויותר מכל שיעור בהליכות ונימוסים !
בינתיים את נשמעת לי מיותרת לגמרי ! אם משהו או מישהו לא נראה לך ואת לא יודעת להגיב בנימוס , אז קחי את עצמך
ועופי מפה !!! רמז , בלי הפורום הזה , תגלי שרד בול לא באמת נותן לך כנפיים ... ולא תגיעי רחוק !
אל תשכחי חוק בסיסי - אנחנו הלקוחות ואת מציעה לנו שירות ! הפורום הזה הוא לא מיועד / נבנה לפרסומך ...
הוא מיועד לנו כדי לשתף חוות דעת על הבנות שמציעות שירותי מין !
אחזור במילים פשטות כדי שתביני - הפורום הוא שלנו , אנחנו הלקוחות - את לעומתנו מציעה לנו לשלם לך בעבור שירות .