לאחר רכישת רכב חדש החלטתי לעשות נסיעת מבחן...
השמועה על מנהרות אגרה חדשות שנחפרו שלא מכבר בבת ים סקרנו אותי מאוד ועל כן החלטתי שזה המקום המושלם למרות החום הכבד לעשות נסיעת מבחן..
טלפון לפקידה הישנונית, שנרדמה על האף והפסיקה להקשיב לטלפון העבודה שלה...מאמץ נוסף (חם,חם שם בחוץ, די עם השנ"צ, תעני..יש חרמנים שם בחוץ) ואני מקבל הפניה+תור עם מספר לבן גוריון...
מגיע ליעד,עולה במעלית, את הדלת הראשונה פותחת לי בחורה צעירה, עם חלוק מסג'ם המכסה את גופה...
רושם ראשוני...ילדה, תיכוניסטית בימים האחרונים של החופש, פנים עגולות, מקסימות וחייכניות...הרגשתי זקן כאילו חזרתי לתיכון ביום לימודים רגיל על מנת לבקר את המורה האהובה עלי וסביבי יש ילדות שלא מפסיקות לצחוק ולקפץ...מעיין הניעורים

ממשיך בשיחה בטלה, ונלכד בעיניה היפות, מעין גוון ירוק אפור שלא מותיר שום ברירה אלא להסתכל ורק לדמיין אותן מביטות בי כאשר נגיע למיטה...
מקלחת לא זריזה של שנינו, כאשר היא מסבנת אותי ואני אותה, מעין גישוש ראשוני, והכירות של הגופים זרים אחד לשני....טקס חובה אצל כל בחורה.
סיום מוצלח של המקלחת והגעה לחדר התענוגות..
מתחילים את הנסיעה,מקבל פקודה לשכב והיא בעקבותי נשכבת בין רגלי למציצה עדינה עם רגעים של עומק והרבה רוק וליקוקים, וגם נסיון לגרון עמוק שלא צלח...ממש לא המומחיות שלה.
עבודה לא רעה על איזור הביצים, שליקה קלה וליקוקים,ואף ניסיון לרימינג רעיוני מסביב..לא רוצה ולא מעוניינת.
מעלה הילוך (שני), ומשכיב אותה בפקודה על מנת להרגיש את השפתייה העליונות והתחתונות, נשיקות רטובות טובות,ירידה לבדיקת המנוע,המון עבודה והחדרת אצבעות (שלושה צילנדרים במניין, צפוף עד מאוד) אך לריק, לא גומרת ולא משתחררת..
הילוך שלישי ואני כבר לבוש ומוכן לפעולה, חודר אליה במסיונרת, משנה קצבים, מעלה את הטורים ומאיץ, היא מתפתלת, מסתכלת עלי עם עינייה המסתוריות....לא גומרת ולא נגמרת..
הילוך רביעי, הופך אותה לדוגי, חודר אליה ופתאום מרגיש לחץ קל, אך חיש וקל הוא נעלם והדרך פנויה גם אם הייתי משאית או טנק.
מגביר עד 120 (עובר על החוק) אך היא....לא גומרת ולא מגמרת.
הילוך חמישי,מבקש אנאלי, למרות שזה לא מה שהיא רוצה או אוהבת, נשכב לפקודתה, נמרח בהרבה חומר סיכה והיא עולה לרכיבה שלא מותירה סנטימטר מעוקב פנוי, רכיבה בחצי קלאץ', מעין נסיעה עם בקרת שיוט כאשר בסוף נמאס ולחצתי על הגז כדי לשבור את השעמום, והיא...לא גומרת ולא מתעייפת.
הילוך שישי,משכיב אותה על הבטן וחודר אליה מאחורה, מדליק את הטורבו, מאיץ עד גבול היכולת, הכל רעידות, ריח של גומי "שרוף" באוויר, חודר עמוק ומפלח את המנהרה שבין שני פלחיה ,שורף את הכביש באין מפריע. המנוע בשיאו הבוכנה עובדת במאמץ רב המזכירה משאבת נפט טקסנית עוצמתית המתרומת למעלה ומתרסק מטה בכל הכוח בלי הפרעה או התנגדות. והיא....לא גומרת ולא מתלוננת.
מחליט לסיים את הנסיעה, עוצר ועובר לניוטרל, מוריד אותה למציצה חביבה עם משחק קל באגזוזה השמנוני, ותוך כמה דקות היא מקבלת מטען מוקצף לפה שאפילו מתקן שטיפת מכוניות לא מייצר.
תא נוסעים ותפעול:
גוף צעיר ושזוף, נקי אך לא חלק במלואו (שפם עדין, ורגלים).
שפתיים עליונות נעימות ורכות,שפתיים תחתונות בולטות עם דגדגן קטן.
שיניים סבירות עם סימני עששת חלקיים.
עיניים מדהימות,ירוקות- אפורות.
מבנה הגוף לא רזה, עם עודפי שומן באגן ובטן קלה אך הכל בטעם טוב ויש מה לתפוס.
חזה טבעי ובינוני עם נטיה לצדדים ומשיכה מטה עם פטמות בולטות ונעימות.
כפות רגליים קטנות אך רחבות ונפוחות.
ציון:7
נוחות נסיעה ונהיגה:
הבחורה תעשה הכל במסגרת הגבולות הפיזים והנפשיים במפגש ספציפי.
לא היו תלונות ומענות במסגרת האנאלי הממושך ובנוסף אין התנגדיות לתנוחות כאלה או אחרות.
הבחורה כמו שאמרתי תזרום אבל ממש לא תתמסר, היא נמצאת שם פיזית ותו לא, מניעה הכסף חזק עליה ולכן היא נמצאת במקום זה.
יש על מה לדבר איתה (ברוסית) אם חשקה נפשכם לשיחה קולחת עם בחורה צעירה, הבחורה בבירור לא טיפשה.
נמצאת בדירה מחולקת קטנה אך חביבה עם נוף קטן לים, מקלחת מסודרת ונקיה עם מגבות רכות ונקיות ומיטה חורקת אך נוחה וגולת הכותרת, מזגנים חזקים שמברחים את החום החוצה.
ציון: 10
איבזור ובטיחות:
בקרת שיוט (כוח לרכיבה לזמן ארוך)-יש
מצלמת רוורס (אנאלי)- יש
ניטור מרחק מלפנים (גמירה בפה)-יש
מערכת עזר לבלם (נשיקות רטובות)-יש
חיישני לחץ אוויר בצמיגים (כוס צר)-אין
חיישני חגורות (רקטום צר)-אין
שליטה אוטומטית באורות גבוהים (גרון עמוק)-אין
זיהוי מצב התקרבות מסוכנת (רימינג)-תלוי בדגם
ציון: 8
ציון כולל, סיכום ומחיר:
אחרי חודשים רבים שלא היה אנאלי מובהק בבת ים, הגיעה אלינו הדגם המחודש "דשה 19" שמציבה את היבואנית שוב על המפה מול היבאניות המתחרות.
העיצוב לוקה בחסר של "דשה 19", מזכיר קצת את רנו קונגו, עיצוב חסר יצרתיות ומקוריות, לא תסובבו את הראש למראה "דשה 19" על הכביש, אך על היעילות והנוחות אין לה כרגע מתחרים.
היבואנית הלכה כאן על שוק רחב ככל הניתן בעזרת רמת איבזור ובטיחות גבוהים על חשבון העיצוב שיקלע בדיוק לטעמו של הישראלי הממוצע עם תמורה למחיר טובה מאוד, אך צריך לזכור שכמו לכל רכב מסחרי, יש שחיקה גבוהה מאוד בזמן קצר, תלוי כמובן בנהגים, לכן אני מציע לא להתנפל על היבואנית בדרישה למצלמת רוורס (אנאלי) פן המלאי יגמר מהר מאוד והמבצע יעלם במהירות כמו שהוא התחיל
*(היא עושה אנאלי אבל ממש לא אוהבת במיוחד 5 כאלה ביום, נא לשמור על הבחורה).
מחיר: 400 (ניתן להוסיף טיפ בשביל האווירה)
ציון סופי: 8