[QUOTE=sext1992]
אני בחור בשנות העשרים הצעירות שלו,
- הדבר החשוב ביותר, להתרחק ממשרדי הליווי שם כמו מאש בוערת בשיאה, הכל שם מזויף ולא שווה את הכסף,
-בהמשך הקשר לבנות האוקראיניות. כנסו לאתר mamba.ru, בצד שמאל למטה יש אופציה לאנגלית, תרשמו ותבנו פרופיל נחמד, כמידת ההשקעה ככה כגודל התגמול, הבנות שם לא מפגרות וגם אם תצהירו להן בהודעות שתשלמו אלפי דולרים אך הפרופיל שלכם לא תומך בזה חיש מהר תחסמו. תעלו כמה תמונות לא מצונזרות עם מכוניות יקרות (לא חייב שלכם כן?
) ותגרמו לעצמכם להיראות עשירים, זה עושה את העבודה. אחר כך פשוט תזינו את קייב בשדה החיפוש (מי שרוצה להיות יותר ספציפי בטעם שלו יכול לרכוש VIP ל-10 ימים בכ-5$ בלבד) ותתחילו לשגר הודעות על ימין ועל שמאל. מי שממש תופסת את העין שלכם תוכלו לתת לה VIP במתנה ל-10 בכ-3$ בלבד וזה כבר יתפוס את תצומת הלב שלה. זה עוזר. אני רק יגיד ככה, מי שמתכוון לטוס לשם ולהתקמצן על עצמו שיוותר, מי שרוצה להנות על המקסימום שלא יחסוך מעצמו. אבל שוב במידת האפשר.
אחד היתרונות הגדולות באתר שחלק מהבחורות בכלל לא ירצו כסף על מנת להיפגש, אלא פשוט מחפשות גבר זר שיקח אותן משם!
נגנו על זה.
*-שפה, מי שיודע רק אנגלית יכול להסתדר שם, אני יודע מעט מעט רוסית בקטע של שאלות, ברכות וכו' אך לא משפטים שלמים והסתדרתי מעולה אין פחד אין חשש והכל שם בסדר סעו תהנו.
לסיכום -
*מוניות אז שימו לב טוב לזה שאתם עולים על מונית אורגינלית כי יש כאלו שהם לא באמת נהגי מונית אלא פשוט אנשים עם רכב שגובים תשלום מופרך עבור ההסעה לעיר.
*חנויות מתחת לאדמה, אתם תראו המון מדרגות המובילות אל מתחת לאדמה, יש רשת שלמה של חנויות וסופרים שממוקמים מתחת לאדמה ממש בסנטר ככה ששימו לב לזה,
דבר אחד שמאוד חשוב לי לציין, המספרים שכן יש לי ואני מוכן לתת יהיו בהתנייה מאוד חשובה -
אלו לא זונות, אלו בנות שנותנות שירות צעירות ופרטיות עם לב טוב ורצון להתקיים, אספק את פרטי ההתקשרות עמן אך לרק למי שמסוגל להתחייב להתייחס אליהן בצורה הוגנת והולמת ולא כבובות סקס שיעשו מה שהוא רוצה.
כמובן שאבצע סינונים למי אתן ומי לא לשיקולי בלבד.
[/QUOTE]
.......מי שלא נשם אבק דרכים,לא ישאף אוויר פסגות.......
שלום לחבר היקר sext1992 ...
תודה רבה לך על הדיווח...
תודה רבה לך על השיתוף בחוויה המדהימה שלך...
כתבת יפה !!! כתבת נכון ומדויק !!!
ואם אתה בן 20 ? אני מוריד בפניך את הכובע
הינך אב בחכמה,ורך בשנים !!!!!!!!!!!
אתה עוד תגיע רחוק...בזמן שאחרים ישנים וחולמים חלומות
אתה קם ומגשים את חלומותיך !!!
הזרעים שאתה נוטע היום בליבך,ינבטו מחר ויניבו שדות של אנשים בדיוק כמוך !!!!!
[QUOTE=sext1992] [QUOTE=החפוז המכני]sext1992
, תן דעתך לכך שרב הפורום, הלא הוא רב רוני גולן הצדיק והקדוש, המליץ בכל פה שלא לבקר באוקראינה!!! 

[/QUOTE]
הסיפור של רוני הוא יותר מיוחד ממה שרוב האנשים שטסים לשם חווים. אני יכול להסכים איתו שהחוויית מין הזו ממכרת. אני בקושי שבוע בבית וכבר רוצה לחזור לשם כדי לזיין עד זוב דם אז מי שלא יודע להציב לעצמו מעצורים עדיף שלא יסע. אני אולי אחזור לשם יום אחד אבל לא בשנה שנתיים הקרובות כי לבנות לי עתיד יותר חשוב לי מסקס.
רוני איש משכמו ומעלה ותרם לי רבות מהידע שלו על קייב לפני הנסיעה שלי ורק בגללו כתבתי את הדיווח והחלטתי לחלוק חלק מהמספרים שיש לי עם האנשים פה אחרת מאוד יכול להיות שהייתי שומר הכל לעצמי.
אני אסיים בכך שאגיד שלפתע אנשים שלא טרחו לירוק לכיוון שלי כשהעיתי צריך סיוע מהם כי הם היו בקייב שולחים לי הודעות ומבקשים שאשתף אותם בפרטיות שלי. עדיין מתלבט איך להגיב להם 
[/QUOTE]
חבר יקר .... תשתף את חבריך למען יאריכו ימיך....
לגבי עצמי אומר לך בכנות מלאה...כשאני נותן אני מעניק לעצמי !!!(חינוך דתי דפוק)
לגבי החברים שלא עזרו לך !!! 
אומר לך שני דברים :
*מי שמגביל את כוחך...תגביל את השפעתו עליך.....
*בנשף מסכות,מגלים בני האדם את פרצופם האמיתי ......
מלבד זאת אני חושב שאתה אחלה גבר,אתה נבון וחכם...
ובבקשה ממך תמשיך לכתוב בפורום...על מה שבא לך...נעים לקרוא ...
נ.ב
אחים של גברות ...
אתה אחלה גבר,כולם פה אוהבים אותך,(גם מי שלא) ...
המילים שכתבת יש בהן צדק,אך מיותרות בפוסט היפה הזה !!!
ואתה צודק יש אנשים רעים,אך רובם טובים...ואני יודע שאתה אוהב לתת !!! רק אל תשכח לעולם !!!
מקבל הוא רק מי שיודע לתת....השאר לוקחים והורסים !!!
שיהיה שבוע טוב,וחג שמח איש יקר...
חג שמח לכולם ....