כ שאלה למומחי גרמניה - דף 3 - סקס אדיר

שאלה למומחי גרמניה

21
תודה רבה לכולם על העזרהאצבע למעלה.

[QUOTE=bodywanted]היי לקסר...

בכללי :

א.
טיסות דרך חברת גרמניה (ישירות לדיסלדורף) , רצוי לא לקנות את הכרטיס בארץ
דרך האתר של החברה, יש אתר אחר INVOLTUS Aשזה המשווק הרשמי וניתן להשיג
מחירים זולים יותר דרכם לטיסות של גרמניה.

ב.
באזור דיסלדורף אני ממליץ לך לוותר על FKK , מגנום מתפרסם בכל העיר תחת 100
בנות , בכל אופן אין 20 בנות וכולם היו לבושות , סתם מקום מעפן.

ג. לא הייתי ב FKK סמאיה בקלן אבל אם אתה בדיסלדורף סע חצי שעה לקלן ולך לשם , עדיף מדיסלדורף.

ד. שכח מדייסבורג , לך לקלן , יש שם את הבית דירות שבתוכו חלונות אודמים הגדול באירופה
https://en.wikipedia.org/wiki/Pascha_(brothel)

ה.והכי חשוב תתמקד בשארקס בפרנקפרוט , אין לו תחרות בכלל.
וחוץ מזה איפה מאיה מגבעון , הגב שלי כואב רצח , אין עליה , פשוט אין ..
[/QUOTE]

תודה רבה גברStar.

חבל
שלא חיכיתי יותר מדי וסגרתי טיסות כמה שעות לאחר הודעתי הראשונה
בשרשור זה. יצאו לי טיסות די יקרות. טוב, זה בגלל העונה וגם הזמנתי
בהתראה קצרה יחסית. אוקיי, נלמד להבא ונזמין דרך החברה שהמלצת עליהחיוך.

בימים האחרונים קראתי קצת בפורום הבינלאומי ולהלן הממצאים:

1) שארקס אכן מככב בדיווחים. לפעמים יש שם בין 60 ל-70 בנות במשמרת. רק שלפעמים הוא עמוס מאוד. בעיקר בשעות הערב.

2) OASE - כדאי להגיע מוקדם בשעות הצהריים לפני שנהיה עמוס.

3)
חשבתי גם לבקר ב - WORLD שנמצא הכי רחוק מפרנקפורט מכל ה-FKKים מסביב, אך
הדיווחים עליו פושרים יחסית(אפילו שהם שיפצו שם לאחרונה והעלו אתר חדש
לרשת) ולכן אוותר עליו. גם מבחר הבנות שם קטן יחסית ולא ממש אטרקטיבי בוודאי ביחס לשארקס או OASE.

4) כמובן שאבקר גם במנהטן ובפאלאס. כנראה אהיה בשניהם באותו יום. ממילא שניהם נמצאים בתוך פרנקפורט.

5) בעקבות המלצותיך ויתרתי על המגנום בדיסלדורף ואסע במקומו לקלןחיוך.
מעבר לבורדל הענק pascha, יש ממולו עוד בורדל בשם Das Bordell. מתכנן
לקפוץ לשניהם. חשבתי אולי לנסוע לאקפולקו אם אני כבר בדיסלדורף אבל לא נראה
לי שאספיק כי הוא קצת רחוק משם.

* הלוואי שהייתי יכול לעזור לך עם מאיה מגבעוןמבולבל. לא שמעתי ממנה שנים. אכן פרפורמרית מעולה ומנוסהStar.

* משהו שאני נתקל בו לא מעט בפורום הבינלאומי: אמריקאים שמבקרים באירופה וכל הזמן מתלוננים כמה ארה"ב שמרנית ומדכאת מבחינת הסקס בתשלום וסקס בכלל ביחס לאירופהצחוק. עוד סיבה לוותר ולדלג על טיול בארה"ב(חוץ מהוצאת הויזה המעצבנת). לא פלא שהאמריקאים הם צרכני הפורנו הגדולים בעולם...צחוק פשוט מדוכאים מינית...מבולבל

[QUOTE=HJlover]Vulkanstrasse

זה הרחוב שלך בדייסבורג

חלק מהבניינים הם גם ברחובות סמוכים ויש מעין מלבן שכולו בתי זונות

יש שם בסמוך ארובת מפעל גדולה שנראית למרחוק

אפשר לנווט ברגל מהתחנה המרכזת זה משהו כמו 20 דקות באיזי

Duisburg Stadtwerke power station. You can also take the tram (903)
or U-Bahn (U79) to Platanenhof, about 5 minutes walk away.[/QUOTE]
תודה גם לך גבראצבע למעלה.

לגבי דייסבורג - לאחר חפירה ארכיאולוגית בפורוםצחוק
מצאתי את כתובות הרחובות שבהם מתרכז רובע החלונות האדומים הגדול שם. מדובר
על הרחובות Vulkanstrasse / Julius-Weber-Strasse / Charlottenstrasse.
מצאתי אותם בדיווח המצוייןמוחא כפייה של החבר קונילמל בשרשור הזה:

דיווח מקלן, דיסלדורף ודיסבורג

[QUOTE=צפלין]בפרנקפורט
2 רחובות מהכניסה הראשית של תחנת הרכבת המרכזית . מפוזרים באזור כ 8
בניינים מלאים זונות מכל המינים והסוגים .
כנ "ל מלונות ברמה של 3 כוכבים מחירים ממוצעים של 50 יורו ללילה גם ברחובות הצמודים .
תבקש לראות חדר לפני שאתה מזמין .
[/QUOTE]
[QUOTE=jangog1]גם Oase וגם Sharks הם עם בריכות חיצוניות וזה אכן תענוג...

לגבי oase, במרחק 5 דקות נסיעה בעיירה Friedrichsdorf יש מלון סביר של mercure.

http://www.mercure.com/gb/hotel-2937-mercure-hotel-bad-homburg-friedrichsdorf/index.shtml

לגבי Sharks המועדון נמצא בעיירה Darmstadt. אתה יכול לנסוע לשם ברכבת מפרנקפורט, נסיעה של 20 דקות. צמוד לתחנה יש מלון טוב של inter City. אתה יכול לישון שם וזה מרחק של 7-8 נסיעה למועדון. אופציה נוספת בקצה הרחוב של המועדון יש מלון שאני לא זוכר את שמו.[/QUOTE]
תודה רבה גם לכם חברים יקריםאצבע למעלה, אך למזלי כבר מצאתי מלונות טובים וזולים יחסית(בניוגד לטיסה שיצאה לי יקרה) במרכז פרנקפורט ודיסלדורף באתר Booking. אחלה אתר אגבStar. יש שם דילים מצויינים.

כעת נותרה רק פינה אחת לסגור: קראתי כאן, קראתי וחיפשתי בפורום הבינלאומי ו... לא מצליח למצוא את כתובות הרחובות שבהם מתרכז רובע החלונות האדומים בפרנקפורט!מבולבל הבנתי שזה סמוך לתחנת הרכבת. אוקיי. אבל איפה הכתובות המדוייקות? רחוב טאונוס? קייזר שטראסה?

רוצה לבקר שם במיוחד בביתן של הדרום אמריקאיות עם הישבן העגול והעסיסיStar(קראתי עליו בפורום הבינלאומי וזה עורר לי תיאבוןTongue). הבנתי שבאלבה שטראסה זה בעיקר טרנס/סאדו, ולא ברור לי איפה ממוקמים שאר הבתים(במיוחד הביתנים עם הדורם אמריקאיות/קובנית).

חברים סליחה שאני חופר על זה אבל הטיסה שלי בעוד כמה ימים ואני רוצה לסגור את כל הפינות לפני ולא להתחיל להתמזמז שם עם הכתובות. אני מתכוון לקנות סים מקומי ולהתנייד שם עם ה - google maps(בעיקר בעקבות ההמלצות מהדיווח של החבר קונילמל) אז בבקשה ממכם - מי שיודע שירשום לי את כתובות הרחובות כדי שאוכל לסגור את הפינה הזאת. אפשר גם בפרטי.

בתודה מראש.
zooz

שאלה למומחי גרמניה

22
מודה שלא הייתי בפרנקפורט אבל מקווה שזה יעזור לך:
מחיפוש גוגל מצאתי סרטון יוטיוב על האיזור:
https://www.youtube.com/watch?v=AsPRbQ-oykU

והרחובות שציינת אכן נמצאים באיזור- יש שם כמה מקומות שמצויינים במפה הזאת:
https://www.inyourpocket.com/frankfurt/nightlife-culture/adultentertainment#map_full

מקוה שהלינקים האלו לא נוגדים את חוקי הפורום( לא מדובר על אתרים מחרים או משהו בסגנון)
בהצלחה.

שאלה למומחי גרמניה

24
הפוסט הזה קצת הלך לכל מיני כיוונים...
המטרה שלי המקורית הייתה שעתיים במלון עם כוסית על (שוב.. ההגדרה כוסית על היא שונה אצל כל אחד... אני מדבר על בחורות שברמה של החלונות האדומים באמסטרדם.. מבחינתי הן כוסיות על)..
אני גם מוכן להגיע למחירים של 150 יורו לשעה.. (כולל אנאלי)
איפה לדעתכם באירופה אפשר למצוא את זה ? אני רואה בחורות כוסיות ברמה וברמת המחירים הזאת באתרים של ליווי בהונגריה ורומניה אבל לא יודע לגבי האמינות של התמונות...

כאשר אני מחפש מקום שיהיה מבחר גדול יחסית במחיר הזה + שיהיה קל למצוא אותן...

בקיצר לסכם את החפירות.. המקום הכי משתלם למצוא כוסיות למלון לחווית GFE...

תודה לעוזרים

שאלה למומחי גרמניה

29
לאחר שני ביקורים ב OASE ביום ובלילה ... היחס של הבנות הוא של תקתוקיה ותוך כדי זיון מבקשות עוד כסף..
זה פעמיים היה ככה... אני הייתי מוותר על המקום !!

תתמקד בשארקס לא תצטער .. הייתי ממליץ לך ללכת שבוע שעבר לתחרות מציצות האירופאית
http://www.6profi-forum.com/forum/showthread.php/european-blowjob-contest-2015-9793.html

שאלה למומחי גרמניה

30
Jummi, אני היתי ב world, אחד הטובים. למי שיש כח לסוע (וזו נסיעה של 50 דק) שלא יוותר זה אחלה מקום.
לגבי החלונות בפרנקפורט, חתיכת כושר אבל לפעמים יש מציאות. תביאו אתכם חולצה ותחתונים להחלפה, אתם תודו לי.

מסכים לגבי OASE, גועל נפש של מקום... בפעם הראשונה שלי בו היה לא רע, אבל אחר כך בפעמיים הבאות זה היה נורא ואיום. כשבפעם האחרונה בחורה פשוט תיקתקה אותי בצורה הכי מגעילה שיש בנוסף זה מועדון עם מלא ערבים/טורקים עם מוסיקה ערבית נוראית.
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”