כ סיכום ההשתוללות אל אוליגופול - דף 3 - סקס אדיר

סיכום ההשתוללות אל אוליגופול

21
רמת השקרים שהגעת אליה גם בהזייה שיש לי קשרים פה ובטח בדבר האחרון שכתבת עברו את הטעם הטוב עד לרמה של השמצה אישית ברמה הכי נמוכה שיש כולל לומר דברים על בנות שמעולם לא היו ולא נבראו וגם כל הסיפור שכתבת על רוני ותחנונים שלא היו ולא נבראו. אתה אדם שפל מהרמה הכי נמוכה שיש כי אין דבר יותר גרוע מלשקר. כתבתי לך בפרטי כמה אתה קטן ושקרן וגם פה צריך לומר את זה.

היות ויש לך עכשיו הרשאות של עוזר אדמין אני חושש שתחצה את הגבול ותעבור לחיים האמיתיים ואין לי מושג מה אתה מסוגל לעשות כי רואים שאתה לא אדם יציב במיוחד ובניגוד אליך אני אדם נורמטיבי ולכן אין לך מה לדאוג אני לא הולך להיות פה יותר. עוד כמה דקות אני מוחק את המייל ונכנס עם ססמא שגוייה מספר פעמים עד שהחשבון ינעל.

אתה בן אדם מסוכן ועצוב לי הנזק שאתה עושה לפורום. אני מקווה אחרי הדבר האחרון שכתבת שאנשים יבינו במה מדובר.

שיהיה לאנשים האחרים השפויים פה בהצלחה.

22
זה מפליא שכולם רואים את אותו הדבר ורק אדון אוליגופול צודק
תקשיב לי עכשיו
קודם rd די ריחם עליך הפעם, ישר כוח
אני בטוח שיש מאחורי מה שהוא כתב מידע מדויק ואמין, שיכול לבייש אותך פה לפני כולם
וזה בחר שלא להגיע עד לרמה כזאת, אני הייתי יורק עליך הכל
בלי לחשוב פעמיים למה שיקרה אחר כך
זה איפוק וזה כוח, rd כל הכבוד

אני לא כתבתי פעם אחת באף פוסט שיש לי תרומה פחותה או יתרה על מישהו אחר, לעומתך שאתה כל הזמן רק מתרברב בזה
אני לא מתכוון לכתוב מי ומה אני כתבתי ומה אתה, אין לי זמן לשטויות שלך יש לי מה שנקרא... חיים!!
אם אתה חושב שאני משלם לנשים כדי לקבל מהן יחס, חחחחחחחח צחקתי
תאמין לי שיש לי מאהבת שאם הייתה יכולה לכתוב בפורום הייתה יורדת לך על הנשמה
מקבל ממנה אהבה בשפע, תאמין לי שלא צריך אהבה אחרת
ושלא לדבר על החוקית
שלא כמוך אני לא זקוק לאהבה ויחס מאנשים פה או בכלל
אני כתבתי לך בפרטי בתשובה לדברים שלך אבל אתה מתעלם מהכל
כתבתי לך שאם אתה חושב שאני משלם אלף שקלים לכל ביקור שלי אצל נערה עובדת, אתה חי באשליה, היו מעט שקיבלו ממני את הסכום הזה
אני לא מתווכח על כסף, אבל ניחן כנראה בקסם שיכנוע שמצליח לגרום להן להתפשר איתי
ואלה שלא?
אם לטעמי היא לא שווה אז לא הולך, אם לטעמי או להמלצת חבר היא שווה אז הולך גם באלף
אני לא!! נכנס לדירות יותר, כבר הרבה מאוד זמן שלא הייתי בדירה (גם את זה כתבתי לך אבל אתה אוהב הכל פומבי)
אז אני לא מוכן לשים 200 שקלים או אפילו 150 בשביל לגמור, יש גבול במיוחד אחרי שאתה ביקרת שם

עכשיו לגבי התרומה, התייחסות אחת וזהו
איך קיבלתי כוכב?
את הראשון שלי
פרסום על אחת הבנות שגיליתי שהיו חזקות בפורום בזמנו
פרסום שנלקח לעיתון סקס משהו (לא זוכר בדיוק)
אז תראה לי דיווח אחד שלך שיצא מגבולות האתר עם ציון לשבח
נו תראה...
עכשיו עזוב אותי מהתחרות הקטנונית שלך למי יש יותר גדול, כי שלי יותר גדול משלך חחח

דבר נוסף
כתבת שיש לך "בקנה" מלא דיווחים על בנות איכותיות ב200 שקלים ואפילו חינם, עזוב חינם תן לי ב300 אפילו 400
ולא תחנה מרכזית או לוינסקי, לא שדרות הר ציון או של רחובות איזור התעשיה חולון
תן אחת יפה, שמקבלת בבית שלה, או בצימר
שנראית טוב, צעירה לא בת 50, שהשירות שלה ישאיר אותי עם חשק לדווח לכולם איזה תגלית גילה אוליגופול
תן איזה שתיים שלוש כאלה, הרי יש לך "בקנה"

ועכשיו עשה טובה לאנושות ולחברי הפורום וסתום קצת
תן לבנות הדיווחים של אנשים אמיתיים ולא של פיקציות
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

23
אוליגופול עכשיו קראתי גם את התגובה שלך
סלח לי אבל אתה ממש מטומטם
די באמת, אתה ילד קטן עם שכל שלא התפתח
אתה יודע אפשר למחוק את היוזר, ויפה שעה אחת קודם
אוליגופול:

הטפשות שלו זה בור ללא תחתית לא נתקלתי בכזה דבר מימי..לא פלא שביבי ראש ממשלה.

גזען!

24
[QUOTE=אוליגופול]רמת השקרים שהגעת אליה גם בהזייה שיש לי קשרים פה ובטח בדבר האחרון שכתבת עברו את הטעם הטוב עד לרמה של השמצה אישית ברמה הכי נמוכה שיש כולל לומר דברים על בנות שמעולם לא היו ולא נבראו וגם כל הסיפור שכתבת על רוני ותחנונים שלא היו ולא נבראו. אתה אדם שפל מהרמה הכי נמוכה שיש כי אין דבר יותר גרוע מלשקר. כתבתי לך בפרטי כמה אתה קטן ושקרן וגם פה צריך לומר את זה.

היות ויש לך עכשיו הרשאות של עוזר אדמין אני חושש שתחצה את הגבול ותעבור לחיים האמיתיים ואין לי מושג מה אתה מסוגל לעשות כי רואים שאתה לא אדם יציב במיוחד ובניגוד אליך אני אדם נורמטיבי ולכן אין לך מה לדאוג אני לא הולך להיות פה יותר. עוד כמה דקות אני מוחק את המייל ונכנס עם ססמא שגוייה מספר פעמים עד שהחשבון ינעל.

אתה בן אדם מסוכן ועצוב לי הנזק שאתה עושה לפורום. אני מקווה אחרי הדבר האחרון שכתבת שאנשים יבינו במה מדובר.

שיהיה לאנשים האחרים השפויים פה בהצלחה.[/QUOTE]

פחדן ,מוג לב שכמותך...ככה זה כשנגמרות התשובות...
טוב שתיעדתי הכל שחור על גבי לבן !!! פעם הבאה כשתעשה שיימינג למישהו בפורום ותאשים אותו - תחשוב על החטאים שלך...
אתה יודע למה אני לא פוחד ממך ??? כי האמת נמצאת עמי !! אתה שקרן קטן פיצפון - איך רוני אמר לי רק היום בבוקר ...
רצה למחוק את היוזר שלו מפה בגללך - אפילו הוא שצרת בדרגתו - ועוד ניסה בהתחלה לגשר - אמר לי טוב שהעפת אותו !!!
לא מאמין לי ? תשאל אולי את רוני ??? לבוא אליך הביתה ???
נראה לך ??? אני עבריין ???? אני איש של חוק ! קצין בצבא ששרת את מדינתו במשך שנים גם מחוץ לצבא !
אבל אני איש של אמת . בניגוד אליך !
כבר הפסקתי לספור כמה פעמים איימת שתעזוב ...הרי את המייל מזמן מחקת ... אל תאיים - תלך !!!
אף אחד לא יתחנן ממך להישאר ! אני לא אדם אלים - אני לא פושע - אני איש ישר בעל אינטיליגנציה רגשית
וערכים .
ועוד דבר !! אני מזכיר לך שכפל זהויות בפורום אסור עפ"י חוק ...אז אם רק תנסה ביוזרים האחרים שלך ...אחכה לך גם שם .

25
די כבר מספיק !!!!!!!
יש בי שמחה מהולה בעצב.......מבולבל
*אני שמח שהפורום חי ובועט...מוחא כפייה אני עצוב שאנו חובטים אחד בשני...מבולבל
*אני שמח שrd עושה סדר בפורום...מוחא כפייה אני עצוב שלא כולם מברכים אותו על כך....מבולבל
*אני שמח שיש לנו אדמין צדיק ודמוקרטי...מוחא כפייה אני עצוב שהוא לא נמצא כעת בפורום...מבולבל
*אני שמח שהתחלתי השבוע גמילה...מוחא כפייה אני עצוב שנפלתי היום על משכפה מצ'צ'ניה...מבולבל
*אני שמח שאוליגופול חזר לפורום...מוחא כפייה אני עצוב ששוב החלה מהומה בפורום....מבולבל
ברצוני לכתוב מספר מילים לחיוב על שני החברים:
rd06 :הכרתי אותו לפני חודש,מצאתי איש חכם,נעים,איש שיחה,איש משפחה ,גבר שבגברים במובן החיובי של המילה.
עושה למען הפורום ימים ולילות,ללא תמורה וללא שכר...אולי לחלקכם הוא נשמע קשוח,אך זה יותר "כחושך שבטו שונא בנו"
היום הוא חבר/אח עבורי... ואתם זוכרים לא חסר לי אחים ואחיות...אך הוא כבר חלק ממני.....
אוליגופול:אתה בחור נבון וחכם,בימים האחרונים ניסיתי לדבר על ליבך מאחורי הקלעים,בסוף השתכנעת ונרגעת,אני מבקש ממך להרגיע,ולהפסיק את הויכוחים בפורום.
חברים יקרים אני באופן אישי מנסה בכל כוחי לחזק כל חבר חדש שמגיע לפורום,אתם בפוסט אחד כזה מבריחים מאות חברים בערב אחדShocked...מי ירצה להיכנס לפורום שבו יש מלחמות מסוג זה.
אילו אני הייתי חדש,לא הייתי מדווח לאחר ויכוח כזה....
לכן אבקש בכל לשון של בקשה דייייייייייייייייי מספיקקקקקקקקקק.......
rd היקר אח יקר מחק נא את הפוסט הזה אעלם אותו בבקשה ממך ..........מבולבל
בואו נחזור לדווח על זיונים ודיונים בנושא סקס ואהבה ....
בואו נחזיר את הגלגל לאחור,בוא נמחל אחד לשני,ונתחיל מחדש,
אם לא למענכם,למען הפורום הקדוש בבקשה !!!!!
rd תחזור לעשות סדר בפורום,אין כמוך.....
אוליגופול תחזור לכתוב דיווחים שפי שאתה יודע,ואתה יודע !!!
תודה רבה לכולם ....
המשך שבת שלום לכולם...בדגש על השלום .....Embarrassed
ודי לחכימא ברמיזא.....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”