חברים גם אני הייתי פעמיים בתאילנד ופעמיים לא שילמתי יותר מ1500 ללונג.
תמיד הן מבקשות יותר אבל מתפשרות. אם היא לא מתפשרת ולא מתאים לך אז עוברים הלאה.
האמת אם יש מישהי שאתם ממש רוצים אז מה זה עוד 500 באט אחר כך שתחזרו לארץ תתבעסו למה לא לקחתם אותה.
אני יכול להגיד לכם מנסיוני שמאוד חשוב להתנהג אליהן בכבוד וככה תקבלו יותר.
אני הכרתי מעסות גם בפוקט וגם בפאטייה שהיו איתי 2 לילות והלילה השלישי כבר באו בלי כסף.
לאחת שילמתי 1500 ולשניה 1000. זאתי של ה 1500 אפילו הייתה איתי פעם אחת מ 13:00 ועד ל12:00 ביום שלאחר מכן רצוף תמורת 1500 בלבד.
הכי חשוב זה לכבד אותם ,תמיד להיות מוגנים וכמובן להנות...
**** לא להתפתות להכנס למועדונים שיש הרבה בחורות בחוץ ומציעות חדר פרטי הן עוקצות שם ***
אם תרצו ארחיב על כך...
תאילנד
24[QUOTE=מרחיב ישבנים]טוב אז בתור מי שהיה קצת יותר מכולם פה בתאילנד המחירים בפאטייה הם
בחוף 700-1000 קצר[מה שהם דורשות]אני לוקח ב500 גם
גוגו 600-800 באט למועדון +2500 לבחורה לארוך
באר- 300 באט לבר 1500-2000 לארוך
מועדונים רגילים 1000-1500 לקצר לפי מידת היופי 2000-2500 ארוך
אני מדבר רק על בחורות יפות גוף טוב
בבנגקוק תוסיפו 1000 באט לכל התפריט
אים מישהו הוציא בפחות שיהיה לו לבריאות שיהנה[/QUOTE]
בחוף 700-1000 קצר[מה שהם דורשות]אני לוקח ב500 גם
גוגו 600-800 באט למועדון +2500 לבחורה לארוך
באר- 300 באט לבר 1500-2000 לארוך
מועדונים רגילים 1000-1500 לקצר לפי מידת היופי 2000-2500 ארוך
אני מדבר רק על בחורות יפות גוף טוב
בבנגקוק תוסיפו 1000 באט לכל התפריט
אים מישהו הוציא בפחות שיהיה לו לבריאות שיהנה[/QUOTE]
מדוייק, נכון ובלי שום הנחות סלב... מרחיב תעשה לי ילד תאילנדי 

בנימה אישית, שירשור מיותר, כבר דשו על עניין המחירים ותאילנד מאז קום הפורום...קצת חיפוש וקליקים בעכבר וכל המידע מול העיניים.
.You so need a Daddy, little girl

תאילנד
25BIG DADDY - אבל זה גם סוג של תראפיה לפחות בשבילי, כי אני אף פעם לא יודע אם יהיה עוד טיול לשם...
תודה לאל לא בגלל סיבות בריאותיות או כלכליות, פשוט ליצור סיפור כיסוי כל פעם מחדש נהיה בעייתי.
אגב, צריך אולי לפתוח שירשור על יצירת סיפור כיסוי לנסיעות לתאילנד- הכוונה שלי שאם אתה נוסע פעם בחמש שנים, אז זה לא בעיה להסביר למה אתה נוסע לתאילנד, אבל אם אתה נוסע כל שנה ...
וצ'ארמר- הוספתי חתימה, נקווה שזה יופיע.
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
תאילנד
27פידרוס - לגמרי שונה מבחורה לבחורה...חלקן גם לא זונות פרופר ולא באמת מקצועיות אלא ילדות שמשלימות הכנסה. יש אפשרויות לחריגים בתשלום, בלי תשלום, ואולי אפילו לא בכלל. מניסיוני רוב הבנות יתנו לך GFE די טוב והסקס יחסית עדין ו"רגיל"..5-6 תנוחות בנאליות...אנאלי זה מאוד נדיר..גמירות בפה על הפנים זה יחסית מקובל מאמין שחלק סביר יזרמו. לגבי סאדו לא יודע...בד"כ הדרישות שלי לא מיוחדות מידי..עדיף לדבר עם הבחורה לפני ולתאם ציפיות. לונג זה בד"כ 2-4 מספרים. כהשכיח זה 3...2 בלילה ו-1בבוקר. אין דבר כזה "חריגים" כי זה לא גרמניה...כל בחורה תזרום איתך למה שהיא זורמת...יש שם זונות מקצועניות שראו הכל ויודעות הכל, ויש נערות תמימות שמשלימות הכנסה שמכירות 3 תנוחות וחצי.
גבינט - אתה נשוי/חברה? זה בכלל סיפור...בתור רווק זה סיפור להמציא לכולם סיפורים על הנופים והחופים...משהו בסגנון "איפה בעולם אני יכול לשבת על החף עם שייק אננס ובירה ב4 שקל פשוט תענוג :P"...
תאילנד
28צ'ארמר - אני אגיד לך מה הבעיה (וכמובן למי שיש רעיונות כלליים לפתרון שיציע)...
אני רווק וכרגע בלי חברה.
4 שנים אחרונות "הצלחתי" לנסוע לתאילנד כשבשנתיים האחרונות זה כבר יוצר הרמת גבה אצל חברים (בעיקר הנשים שלהן), חברים לעבודה (בעיקר הנשים), ובעיקר המשפחה המורחבת.
עכשיו אני אגיד לך מה, על הזין כולם, אמיתי, אבל באיזשהו מקום זה כן משפיע שאומרים לך "מה השנה שוב תאילנד?" ובמרומז אומרים לך שאתה נוסע לחופשת מין... (:
לצורך כך- הוכנו סיפורי כיסוי של נסיעה למדינות שכנות, שכרק הסופ"ש הראשון והאחרון בטיול הוא בתאילנד, הבעיה שאני מתחיל למצות את המדינות באזור (: וגם כבר לא קונים כל כך את הסיפורים שלי.
בוא נאמר שהשנה זה היה ממש בעייתי.
אמנם יש עוד זמן, ונחשוב על פתרון- אבל אני פתוח להצעות לכיסתוח הסיפור....
לשעבר גבינט (חזרתי אחרי חודש בחו"ל והסיסמא לא עבדה יותר...)
תאילנד
30כמו שכתבו לך בעבר...כשאתה חודר למרחב השפוי כאן בפורום עם שאלות מיותרות...אני מגיב כמו שאני מגיב.
שנינו יודעים שאתה לא תסע לשם...ולכן השאלות מיותרות..כולל הערות (ראה שרשור של הרב באוקראינה).
ואם הייתה לך מחשבה שכזו בכלל, אז היית מחפש כמו שאני חיפשתי ופישפשתי בשרשורים לפני נסעתי הראשונה.
לנצל את הרצון של החברים היקרים כאן להתרפק על העבר בשביל לשאול שאלות סתם...כן זה מעצבן, כבר כתבו לך בנושא.
גבניט, אני מוכן לעזור עם יש בעיה טכנית עם השחזור הסיסמא...
.You so need a Daddy, little girl