כ ניקול תאגיד בת ים - ג'ינג'ית קומפקטית - דף 3 - סקס אדיר

ניקול תאגיד בת ים - ג'ינג'ית קומפקטית

21
ניקול אחח ניקול...

הייתי חרמן אש, מהבוקר חיפשתי באתרים ולא מצאתי את שביקש שמוליק, שמוליק בסך הכל רצה קצת יחס ושיפנקו אותו, היה חם אש.
לא עזרו כל התחנונים וכל השיכנועים, הוא רצה כוס חמים ורצה אותו עכשיו.

טלפון לניקול, עפתם עליה בדיווחים אז אמרתי שנפילה לא תצא מזה, עליתי על האופנוע וכיוונתי אותו לכיוון בת ים.
בדרך הבהלתי כמה זקנות עם WHEELIE לא מתוכנן (טוב הוא היה די מתוכנן) והאגזוז של AKRAPOVICH זעק עד לשמיים.

רוח השטות נחה עליי והייתי צריך להרגיע אותה.

הגעתי לבת ים לרחוב על שם הנדיב הידוע, ברון חביב שבטח עם הכסף שלו היה מזיין המון.
עליתי לדירה.

פייר, התאכזבתי,
הייתי בטוח שעם הניטים שאתם משפריצים פה אני אמצא איזו מלכת יופי נסתרת, במקום זה התגלתה לעייני ג'ינג'ית נמוכה אך משהו בהתנהלות שלה הדליק אותי, הבחורה לא נראית הכי טוב, אבל משדרת סקסיות בטונות.
שקיות שוקו ריקות יש לה במקום שדיים אבל תחת מדהים וכוס מחוטב וצר.

נכנסתי להתקלח, הבחורה שידרה לי וויב אחר. בחורה ספיריטואלית כזו, עושה יוגה וטנטרה ואני, הפעם האחרונה שהייתי עם בחורה רוחניקית כזו היתה בטיול להודו, שם בילינו 3 ימים מהבילים בבקתה בדרך לרישקש שאנחנו יוצאים רק בשביל לאכול ולשתות.

יצאתי מהמקלחת, הבחורה התחילה במסאז' מחרמן, לאחר המסאז' ירדה למציצה מושקעת עד לגרון.
המציצה שלה הדהימה אותי, היתה בה כמות מדוייקת של רוק, קצת שיניים (אררר) והרבה רגש.
חושנית ומתנשקת, אספה אותי אליה, לזיון עמוק איטי וחודרני.
לאחר כרבע שעה גמרתי בתוך הכוס הצר והאסטטי שלה.
הלכה להתקלח וגם אני והתחלנו לזיין את השכל עד ששמוליק התעורר ורצה להתחרע.
התחילה במציצה, תוך כדי אני תופס את התחת שלה ומביא אותו אליי, הכנסתי אצבע, התחילה להרטיב, עוד אצבע, היא כבר באקסטזה על שמוליק המסכן שלא הבין מאיפה באה לו זאת.
הכנסתי שלוש אצבעות, היא גמרה ברטט עז על האצבעות שלי, תוך כדי שהיא נאנחת ומרטיבה בטירוף. איזה כיף!
כאן כבר לא יכולתי יותר, סובבתי אותה לתנוחת הבוקרת הרוכבת והכנסתי את שמוליק לגוב האריות.
הכוס שלה היה חם אש, לוהט!
המשכתי לפמפם במרץ עד שתפסה פיקוד.
הובילה אותי לפוזיציה של טנטרה שבה אני בסוג של BONE PRONE והיא מתפתלת מתחתיי, מקשיתה את הגב וממלמלת מילים לא מובנות ברוסית.
חדרתי עמוק והתחלתי גם לחדור בקצב מהיר.
לאחר כעוד 20 דקות, צלצל השעון שלה בטלפון שנגמר הזמן בעוד שאני גומר בתוכה בקול תרועה רמה.

עפתי להתקלח, המקלחת קטנה, הברז שם מכוון הפוך (הקרים והחמים הפוכים) עשיתי מקלחת ליגה לאומית למרות שהכל היה שם צפוף. (מקלחת פצפונת)

אמרתי לה תודה ועפתי.

סיכום אירוע:
מראה: StarStarStar שלושה כוכבים, לא הייתם מסובבים אחריה את הראש, היא לא בחורה יפה, יש לה עיניים יפות וכל הקטע הג'ינג'י הוא מחמיא לה מאוד, עדיין, אתם מפתחים פה ציפיות לאנשים ואני בא להחזיר אתכם לקרקע, היא לא יפה ולא מדהימה, היא סבירה פלוס.

מציצה StarStarStarStarStarStarStarStar - שמונה בסולם אכילס, משקיעה מאוד, יש גרון עמוק למרות שיש קצת שיניים.

סקס StarStarStarStarStarStarStarStarStar - 9 מתוך 10 בסולם אכילס, היא משקיעה בסקס, כולה משדרת מיניות והסקס איתה הוא חוויה של פעם בחיים

האם אחזור? כמובן שלא, היא צריכה להיות משהו ממש נדיר כדי שאחזור, האם נהנתי? מאוד.

בקיצור, אל תצפו למלכת היופי, כן תצפו למין טנטרי ומגניב. היא אלופה.

תזיינו ותהנו!

נמאסטה!
אכילס.

23
הייתי

האמת זו פעם שנייה שהייתי איתה, גם בסיבוב הקודם שלה בארץ ביקרתי אותה.

אכן , ג'ינג'ית קטנה וחמודה, נמוכה, לא צעירה ( יותר לכיוון ה 30 ) לא גוף של דוגמנית , אבל גוף יפה לגילה.

אפשר לתפוס אותה במצב רוח סקסי וחושני (כמו שהיה לי בפעם שעברה. הייתה חוויה מדהימה)
או שאפשר לתפוס אותה במצב עייף ודכאוני. ( כמו שהיה לי הפעם )

הבחורה חמודה, מלאת רגש. היא לא מתקתקת בכלל. יודעת ומבינה את עבודתה. רק כנראה עבר עליה יום לא משהו ..

עם זאת נתנה את השעה במלואה, היה סקס טוב, שוחחנו, והעברנו שעה בכיף ( היא מכירה אותי מפעם שעברה)

נפרדנו כידידים. נראה שעוד אקפוץ לביקור לפני שהיא חוזרת ....

תהנו

דרך אגב, לא עובדת בסופי שבוע. . . . אני חושב חמישי ושישי לא עובדת.

YO

24
אכילס, אכזבת...
[QUOTE=החפוז המכני] זה לא זה. מאוד קטנה. פריקית ג'ינג'ית. חזה קטנטן ונראה לי שנפול. לא יפה. חשש להרפס שהוסווה בשפתון. מתנשקת, מוצצת חשוף, אך מבחינת מראה היא לכל היותר בליגת 400 לשעה מלאה.[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

25
מכיוון שהיא עוזבת בעוד כשבוע, מכון שהרסה לי את הבריאות פעם קודמת, מכיוון שהוכתרה על ידי כזיון הכי טוב ever , והכי חשוב מכיוון שהייתי חרמן ש עליה - חזרתי שוב היום. ומה אגיד - היה הרבה יותר טוב מפעם קודמת....הרבה יותר חופשיה (כמבן שזכרה אותי), זיון במיטבו, אלוהית ! אז נכון שלא מלכת היופי, אבל מדהימה !!! לא פחות, וחבל היה לקרוא לכלוכים עליה שנכתבו כאן למעלה, אפילו שאני מניח שזו דעתו של הכותב - אבל בעיניי - רחוק מהמציאות !!!! שוב - מ ד ה י מ ה !!

26
[QUOTE=החפוז המכני] אכילס, אכזבת...

[QUOTE=החפוז המכני] זה לא זה. מאוד קטנה. פריקית ג'ינג'ית. חזה קטנטן ונראה לי שנפול. לא יפה. חשש להרפס שהוסווה בשפתון. מתנשקת, מוצצת חשוף, אך מבחינת מראה היא לכל היותר בליגת 400 לשעה מלאה.[/QUOTE] [/QUOTE]

לא אותה אחת.

28
שלום חברים,
הייתי אצלה שבוע שעבר.
כמו שרובם כאן כתבו בחורה באמת משתדלת ויודעת לפנק, עושה הכל לבד ונכון,
מציצה מצויינת
זיון מצוין
מראה ניתן לשיפור במיוחד חזה שבעיני נפול ולא יפה.
מסכים לגמרה עם חברנו אכילס.
מי שיופי פחות חשוב וחשוב לו פינוק יהנה ממה מאוד..

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”