כ קוקסינלית עם גדול - דף 3 - סקס אדיר

קוקסינלית עם גדול

21
הייתי עם טאי פעמיים ואכן יש לה ענק!
אמנם די תקתקה אותי בשני הפעמים. בפעם הראשונה היא גמרה יפה!
בפעם השניה תקתקה בלי לגמור (לא ידעתי שאני מגיע אליה, החליפה מיקום) ומאז לא חזרתי ולא אחזור

אבל היא כוסית שאין דברים כאלה! איזה גוף.....

קוקסינלית עם גדול

22
שלום לכולם,

לדעתי אם תגיעו לחיפה/קריות חייבים לדגום את עדן. אומנם לא הייתי אצל הרבה קוקסינליות כך שאני לא אדע למקם אותה מבחינת הגודל. אבל בהשוואה לזין שלי אני נראה ילדון לידה.
יש לה ענק ועבה. כל פעם שאני מגיע אליה אני בקושי מקבל אותו היא תמיד נאלצת לחסום את הפה שלי עם הכרית שהגניחות שלי לא יפריעו לשכנים.

יפה, שירותית ולא תקתקנית בכלל. ואם אתם לטעמה היא אפילו גומרת ללא תוספת תשלום.

מומלצת בחום

קוקסינלית עם גדול

23
טוב אז ככה אני היום ביקרתי את דומיניק... קודם כל חייב להגיד שכל הסיפורים אכן נכונים יש לה כלי מאוד עבה אבל לא נראה לי 25סמ כי הצלחתי כמעט את הכל למצוץ לה ואני לא מאמין שהכנסתי 25סמ בלי להקיא...
ועכשיו לעניינים קבענו ככה מראש לא לפי שעה יותר לכיוון של "אני חצי שעה מגיע אלייך" והיא ענתה בחיובי הגעתי למי שמכיר איזור עם לא ככ הרבה חנייה אבל יש חניון קרוב מאוד ב20שח לשעה-שעתיים...
אכן יש לה כלב מאוד חברותי וחמוד למי שאוהב אבל לא באנו בשביל הכלב.. נכנסתי למקלחת יחסית קטנה אבל חמודה הדירה לא הכי נקייה ומסודרת אבל לי זה בסדר גמור סיימתי להתקלח נכנסתי לחדר ונשכבתי על הבטן עשתה לי מסאג' נעים וכיפי יודעת לעבוד עם הידיים טוב...
אחכ הסתובבתי בזמן המסאז' דיברנו צחקנו היה נחמד מאוד...
ואז היא התחילה למצוץ(בלי קונדום) חייב להגיד היא מוצצת ברמה מטורפת היה חוויה מהסרטים שאבה לי את הסדין דרך התחת... ואז עשיתי הכרות עם המפלצת זין עבה לא עמד באותו רגע אבל הגיב לי די מהר...
ואז היא השכבה על הגב והתחלתי לרדת לה זין ענק וכיפי והיא טענה שממש נהנתה בעניין וביקשתי ממנה למרות כל התגובות שקראתי שפחדו לנסות ביקשתי שתכניס לי אותו חברה אני באמת חייב לציין היא יודעת לעבוד עם הזין שלה מעולה כאב קצת ממש בהתחלה ואחרי זה פמפמה לי את התחת בדוגי הרגשתי אותו ככ טוב היה כיף פשוט לקבל אותו והסתובבתי על הגב בזמן שהיא ממשיכה לזיין אותי ואני ממש נהנתי מזה ראתה שאני לא גומר נשכבה על הבטן הלבישה לי קונדום ויאללה אודרוב לזיין אותה יש לה חור צר ונעים ממש לא עברו 5 דקות וגמרתי ונשכבתי על הגב היא טיפלה בו ניקתה אותו והמשכנו לדבר קצת... אשת שיחה כיפית למי שנהנה מזה לא תיקתקה אותי בכלל לא הסתכלה על השעון לא הלחיצה אותי ולא כלום...
לסיכומי:
דירה לא הכי נקייה
שירות אין כמוהה בעולם לדעתי
אין ספק שאחזור אליה ואל הזין המפלצתי שלה שוב..
חוויה שלא אשכח החסרון לפי דעתי זה שהיא לא גומרת את הכלב היא דאגה לקשור שלא יפריע באמצע
אם יש שאלות תרגישו חופשי לשאול בפרטי

קוקסינלית עם גדול

24
הי למי ששאלל האם ליאור גומרת אז הייתי איתה פעמיים ופעמיים היא גמרה היא שירותית וממש נחמדה יודעת את העבודה ברמה הטובה מומלצת לדעתי האישית ועכשיו שאני רואה פה את התגובות אני מבין שכנראה אני מיוחד ולכן היא גמרה איתי

קוקסינלית עם גדול

25
שלום לכולם,

לדעתי אם תגיעו לחיפה/קריות חייבים לדגום את עדן. אומנם לא הייתי אצל הרבה קוקסינליות כך שאני לא אדע למקם אותה מבחינת הגודל. אבל בהשוואה לזין שלי אני נראה ילדון לידה.
יש לה ענק ועבה. כל פעם שאני מגיע אליה אני בקושי מקבל אותו היא תמיד נאלצת לחסום את הפה שלי עם הכרית שהגניחות שלי לא יפריעו לשכנים.

יפה, שירותית ולא תקתקנית בכלל. ואם אתם לטעמה היא אפילו גומרת ללא תוספת תשלום.

מומלצת בחום

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”