כ עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!! - דף 3 - סקס אדיר

עלמת הטירוף חלק ב' אשדוד !!!

22
אז קודם כל תודה לבני על המספר.
יצרתי איתה קשר דרך הווצפ דיברנו באנגלית למרות שבפועל היא מדבר קצת עברית לומדת באולפן כבר 8 חודשים בארץ.
אוסף אותה מאשדוד ויוצא לכיוון חדרים דיסקרטים בעד הלום (צמוד לאשדוד) מילה טובה תאמר לזכותם.
בגדול בחורה מאוד חמודה וקלאסית שיער שטני נראת מצויין לגילה אני חושב שהיא עונה לתיאור מילף. הדבר היחיד שקצת הוריד לי זה באמת אותו כתם לידה ענק מעל החזה. מריחה טוב גם מהפה גם למטה זרמה איתי בהכל אבל לא ניסיתי אנאלי לא נמשך לזה ממש.
סיפור המעשה . הגענו לחדר ישבנו דיברנו קצת כדי לשבור את הקרח והיא יזמה נשיקה יאמר לזכותה אוהב נשים יוזמות התגלגלנו לכיוון המיטה שם כבר התפחה מציצה סבירה אבל השתדלה מאוד וגם הצליחה :) גמירה בפה (לא בולעת).
המשכנו לעוד שיחה חוצאת יבשות על מקומות נחמדים שטיילתי בהם, בסוך הטיול הקצר חחחח חזרנו לחירמונים מציצה קצרה מסיונרית דוגי עמידה וגמירה שניה.
בגדול המחיר הוא 400 לשעה וחצי בפועל אתה מקבל הרבה יותר.
בחורה מאוד חמוד אוקאינית קלאסית כמו שכבר נאמר פה אין הרגשה של אישה עובדת.
אני חושב שאם היא הייתה ממקומת הייתי חוזר אליה שוב.

23
היי לכולם,
לאחר מספר אכזבות שחוויתי בעיר הבירה של בחורות רציתי לפגוש את אוקסנה והתאימה בול למה שחיפשתי באותם ימים.
לאחר מספר ניסיונות לתאם איתה פגישה ואילוצים שונים שלי ושלה שהביעו לביטולים ודחיות סוף סוף ניפגשנו.
אין מה להוסיף לתיאור שלה למעלה, אכן מבוגרת, חזה נפול אבל תחת נחמד ורגליים ארוכות ומגרות.
אספתי אותה ממקום שקבענו ונסענו למקום די קבוע שלשם אני לוקח בחורות כמו אוקסנה. בדרך דיברו על כל מיי שטויות לשבירת הקרח והכרות הדדית טובה יותר. בחורה חמודה ביותר, עוסקת בפרטיות להשלמת הכנסה ובדרך גם נהנית מזה (במידת האפשר).
הגעו למקום, הצעתי לה לשתות, הסכימה ליין לבן אבל ביקשה לפני כן לקפוץ למקלחת להתרענן. אין בעיה, ביתיים שם מוזיקה שקטה, מוזג יין לשנינו, מעמעם אורות בקיצור אווירה נינוחה ומשחררת.
אוקסנה יוצאת מהמקלחת בשמלה אוורירית (איפה היא החביאה אותה-אם היתי אוסף אותה בשמלה כזאת מהרחוב לא בטוח שהינו מגיעים למקום בכלל, הינו ממשים את הנושא המרכזי של פגישתינו איפשהו בשדות), רגליים חשופות, ארוכות ורק מושכות אליהן. נתתי לה את כוס יין, אוקסנה לוקחת שלוק קטן מסתכלת לי בעינים, מחייכת חיוך חתולה מיוחמת ומפילה אותי למיטה. מגביה את המוזקיה ואומרת "אי ארקוד בשבילך". אין בעיה זורם, ריקוג מושחת קטן ששום פריט מבגדיה לא יורד אבל כל החלקים הדרשים נחשפים לעיני ורק עוד יותר מדליקים. קם אליה משק אותה, מחבק ונצמד, דוחף למיטה, משק את כל גופה תוך כדי משחק במעורה, מתפתלת בידי, גונחת חזק וצועקת להמשיך ולא לעצור. כשהרגשתי שהיא מגיעה לנקודת קצה, רועדת ושריר העגן עומדים לרסק לי היד, מעט את הקצב, ואז שוב מגביר, כך מספר פעמים. לא נותן לה לגמור (או שכן...))) מסובב אותה על המיטה עם הפנים אליי, ומבקש ממנה גם פינוק, לוקחת את כל חבריקו לפיה בלי בעיותף ועמוק עמוק עד השקדים, המשכנו בזיון פה עמוק מספר דקות. עוצר, מתחיל להפשיט אותה מבדגים מיותרים. כששנינו שארנו ערומים לגמרי עברנו ל-69 כשהיא מעלי. לאחר מכן מסובב אותה, מלבישים חליפה וכמה דקות של רכיבה עם משיכת פתמותיה, רכיבה הפוכה עם לוק על התחת היפיה הזה אליי, כמה הפלקות, עוברים לדוגי עמוק עם קונטרות מעולות. שם לב שיש לו מראה בחדר, עוברים מהמיטה לכיוון המראה, משעין את אוקסנה על הקיר ליד, ככה שיהי לי וף מעולה של התחת והרגליים שלה במראה, ממשיכים בזיון חזק וטוב. מסתובבת אלי, רגל ימינה אצלי על הכתף שינינו מזיעים, מתנשפים אבל לא עוצרים. לוקח אותה על שני הידי (הבחורה לא כבדה בשבילי לפחות) ותוך כדי ממשיך לפמפם אותה. אוקסנה צועקת, נושכת את אוזני. ,כשהתחלתי להתעייף, עברו לדוגי בחזרה, אך איזה טוסיק מדהים לאישה הזאת. כמה דקות ולא יכולתי כבר להחזיק את עצמי, מוריד אותה מהמיטה, מוריד חליפה וגומר לפיה עמוק של אוקסנה, לא בלעה אבל ניקטה את חבריקה עד הטיפה האחרונה. הלכה לשטוף את פיה ולהתקלח.כמה דקות, כוס יין לי ולה והצטרפתי אליה במקלחת.
מכאן המשכנו לעוד כמה תרגילים מהנים ומאתגרים בשבילי או בשביל אוקסנה.
סך הכל נהנינו יותר מ3 שעות. על זה הוספתי לה טיפ כמובן. וידלה הביתה.

24
לפני הכל תודה רבה לרב הראשי ולחבר נוסף pixsar' הכל כפי שאמרתם והמלצתם!!!

לגבי התיאור : כפי שנאמר בפוסטים הקודמים : לאהובי הגיל סביב 45 , חזה קטן ונפול . תחת קטן ויפה , אשיה סקסית מאד ,
ביצועים כמו של ילדה ב-25

זכיתי לבקר את אוקסנה..
קבענו להיפגש בשעה 18:00, כמו שעון שוויצרי הגיעה , עלתה למכונית וקדימה למלונית קטנה וטובה.
בדרך קצת שיחת חולין לשבירת הקרח והמתח...
מגיעים למלונית ....פותח בקבוק ..בזמן שהיא במקלחת ....
לא הספקתי לפתוח בקבוק. נשמעת קריאה בו אליי למקלחת....
נכנס עומד מולה מתחילה לסבן אותי ולנשק אותי...ירידה אמיתית עם משחקי לשון נהדרים...ליקוק תחת (מת על זה) ...
ואז יציאה לחדר .... בעוד אני נעמד והיא מיבשת אותי תוך שהיא מעסה את הזין העבה שלי ...דוחפת אותי למיטה ..מפסקת את רגליי ומתחילה למצוץ וללקק כל דבר אפשרי...
הפכתי אותה ואז אני מתחיל במשימה לקול גניחותיה משחק אצבעות מדהים הדדי ...
תנוחת 69 של אליפות כאשר התחת היפה והקטן שלי מולי....כוס מגולח ומריח מצוין וטעים...
הלבשת כובע ואז זה מתחיל .....זיונים מכל הכיוונים ובכל התנוחות...הרגשתי שאני מתפוצץ ולא יכול יותר... מיד הופך אותה שולפת את הכובע ואז מוצצת מציצה עמוקה וטובה עד הסוף הטוב...
נחים קצת שטיפה נוספת קצת שיחה ואז שוב הכל מתחיל מחדש....כאשר שואלת אם אני ממהר לחזור? כמובן שאמרתי שלא וככה זה נמשך בכיף ענקי ללא מילים...היינו יחדיו כמעט 3 שעות שזהו זמן החדר שהזמנתי .
מחיר: 400 +טיפ (שעה וחצי..)
חדר:170

האם אחזור ??? ברור !!!

25
ראשית תודה לרוני על הטלפון ניפגשתי עם הגברת בתחילת השבוע לאחר דחיה של שבוע אשה נחמדה לא למחפשי הפצצות אשת שיחה עושה הכל לרצות מציצה בחסד זיונים בכל התנוחות עושה הכל על מנת לרצות שעה וחצי של כיף והנאה בהחלט אחזור סך הכל הבאתי לי 400 שקל פלוס טיפה 100 ממליץ

28
הרגע יצאתי מהבית של אוקסנה... כן כן , לא מלונית . היא קבלה אותי אצלה אבל זה בערך הדבר החיובי היחידי שהיה שם.
מתנצל על הטעויות, אני כותב מהטלפון...
המון המון תודה (שוב) לרבנו רוני שמסר לי את המספר.
קבעתי איתה ל 7:15 והזזתי הרים כדי שזה יקרה.
הגעתי לאסוף אותה למלונית שלמזלי לא שלמתי עליה מראש.
אוקסנה הגיע ומשהו במראה שלה היה כבוי. או שאולי זה נראה למ כך רק בדיעבד
אני באמת נראה בסדר גמור והשתדלתי להיות אדיב ונחמד. קשה לי להאמין שזה קשור אלי.
היא התחילה לקשקש משהו על בת דודה שאושפזה ושהיא חייבת ללכת. אני הגעתי כל כך חרמן ולמרות המראה הלא מלהיב שלה החלטתי להתעלם מבת הדודה הדמיונית וללכת על זה למרות הכל - טעות אופינית של מערכת החשיבה התחתונה...
הצעתי לעלות אליה ל40 דקות עבור 150 שח. היא דרסה שוב את הדודה הדרוסה והסכימה אבל ב 200

יאלה, הסכמתי.
עלינו , התקלחתי והיא חכתה בחדר עם תחתונים וחזיה. מראה ממש לא משהו. רק הישבן אכן נאה. כל השאר משדר משומש במצב ככה ככה.. הצלקת המוזרה לרוחב החזה מעצימה את המופע הכללי המפוקפק מאוד.
היא לא שידרה התלהבות בלשון המעטה כשראתה את הציוד שהבאתי. אפילו קצת הסיטה את האצבע שהכנסתי אל המרעום
כשרציתי להכנס אל החור מאחור התחיל דיון הזוי דרך מתורגמן טלפוני. התעקשתי והצהרתי שלשם כך הגעתי. לבסוף היא הסכימה. כבר הבנתי שהתלהבות אין פה ולכן החדרתי ממש ממש בעדינות. זה ממש לא הסגנון שלי וקשה לאמר שנהנתי , אבל היא היתה כל כך חסרת חשק ולא רציתי לדכא אותה יותר מכך. במבט לאחור , הייתי צריך להשאיר את הכסף אצלה וללכת.
בקיצור , גמרתי את אחת הגמירות המעפנות אי פעם, התלבשתי והלכתי.
היה פיכסה אמיתי, אבל נראה לי ע"פ התגובות האחרות פה שזה חריג. מי יודע , אולי באמת נדרסה לה איזה בת דודה...

האמת היא שאני מרגיש רע יותר על כך שהפצרתי בה לעשות משהו שאינה שלמה איתו מאשר מעצם העובדה שלא נהנתי.
אחרי הכל היא כנראה במצוקה כמי כל אחת במקצוע הזה.
מעבר לכך , עולה חשד שקודמי בתפקיד אולי התנהג באופן שערער אותה.
בקיצור , אני חווה שוב את אחת הפעמים האלו שבהם אני מבטיח לעצמי שאני מפסיק עם זה. גם הפעם כנראה שלא אעמוד בכך...

29
סופר לה טיב - תודה על מה שכתבת , אני יודע שהתכוונת לטוב.
אבל כשהבולבול לא עומד ואני חושב על הבחורות האלה, אני רואה תמונה מעט יותר מורכבת.
הבחורות האלו נמצאות במדרגה החברתית אחת מתחת לתחתונה ביותר. (התחתונה ביותר היא זונות רחוב).
כשהן נכנסות אל התחום המזעזע הזה בהן חודרים אליהן עשרות או מאות גברים עבור תשלום , הן לא עושות את זה לאחר התלבטות בין עיסוק בהייטק לבין עיסוק בזנות. הן עושות את זה כי לדעתן (גם אם דעתן שגויה) אין להן ברירה אחרת - הן עושות את זה מתוך מצוקה גדולה שבד"כ מגיעה בגלל עבר קשה ואפל - בחורה מרקע נורמטיבי לא תגיע למקום הזה. הן לא עושות את עצמן מסכנות , הן כנראה באמת כאלה.
הבחורות האלה נמצאות ומתפקדות ברמה המוסרית הכי נמוכה שהיא , אתה , אני והחברה כולה משבצים אותן בתוכה. בנסיבות האלה אתה באמת מצפה מהמצפון שלהן להעיק כשהן לא נותנות את התמורה שלדעתך מגיעה לך עבור כספך ?

נכון , גם מלצריות עובדות קשה ומהן אני כן מצפה לתמורה מלאה עבור כספי. סוג המצוקה שמביא בחורה לעסוק במלצרות הוא לא סוג המצוקה שמביא בחורה לזנות. היא , אני , אתה והחברה כולה שופטים את זה אחרת לחלוטין ובצדק.
זונה היא אדם במצוקה. לקיחת הכסף שלנו , נתינת שירות מעולה וגם נתינת חרא של שירות הם כולם סימפטומים של אותה המצוקה של האדם הזה. לכן , קצת קשה לי לכעוס על האומללה הזו למרות שברור שלא קבלתי את זיון חיי.
עד כאן תשובתי לסופר לטיב והיא נכתבת לגמרי בידידות ולא בהתרסה.

מסר אחרון לכל חרמני הפורום - תתייחסו לבנות האלה בסלחנות , בעדינות ובאנושיות ותשתדלו לא לשכוח שלכל אחת מהן יש כמעט 100% די, אן ,אי משותף עם האחיות שלנו , האמהות שלנו והבנות שלנו. השוני טמון במה שהעולם עולל להן עד לרגע שבו פגשו אתכם אבל גם במה שיקרה במפגש אתכם והלאה.

מתנצל אם חתרתי תחת מטרת הפורום והורדתי לכמה מכם את החשק לזיין (שלי ירד קצת...). מנסיוני , החשק יחזור.

30

פגשתי את אוקסנה לפני מספר ימים.

מכיוון שהחוויות הינן אישיות, סובייקטיביות ותלויות, אשתף בחווייתי איתה.

ראשית, אני מסכים לגמרי שהתחושה איתה היא עם מישהי שאספת במועדון זה עתה, ולא עם נערה עובדת. חצאי חיוכים וחצאי מבטים חצי - תמימים הבונים אווירה אחרת מאשר עם נערה עובדת "נטו".

המראה שלה לא לטעמי (רזה מדי לטעמי, חזה קטן מדי, ועניין מצג החזה העליון המתואר על ידי קודמיי), ובכל זאת נהניתי איתה מאד.

התכתבתי איתה בווטסאפ ברוסית המסויימת שבפי. נוכחתי כי במקרים שבהם ניתן לבנות סימפטיה מקדימה באמצעות התכתבויות אלו - הדבר תורם בהמשך במפגשים עצמם.

קבענו כי אאסוף אותה בסמוך לבניין אשר בו היא עובדת באשדוד (כמטפלת בילדים. יש לה גם משרת נקיון). כשצעדה לכיוון הרכב נראתה לי כנערה המתגוררת בבניין. נכנסה לרכב, חייכה חיוך רכב, הענקתי לה נשיקה מנומסת על הלחי ויצאנו לדרך לכיוון הצימרים שבצומת עד הלום (סבירים בהחלט).

בצימר נצמדנו לנשיקה ממושכת ובלתי נגמרת במקביל לשתייה משותפת של יין לבן, ובמקביל לריקוד קל משותף בסיוע מוזיקת הרקע שבקעה מהטלוויזיה.

אוקסנה שותה מעט ואינה מעשנת. כשותה (הרבה) ומעשן (הרבה בנסיבות מפגשים כאלו) הדבר מעט ביאס אותי, אך קיבלתי כנתון ונהניתי מהיתרונות.

הלכה להתקלח ומייד עם שובה המשכנו להתנשק בלהט ממושכות.

השכבתי אותה על המיטה, פיסקתי בעדינות את רגליה וצללתי לעומק סודותיה... נהניתי מכוס מגולח וטעים. לאחר מספר דקות הכוללות שתי אצבעות בדופן בטנה, החלה לרעוד בטירוף ונאנחה בקול.

המשכתי ללקק את כוסה הנפלא תוך סיבוב האגן לכיוונה בשוכבי על צידי. אוקסנה הכניסה את כל כולו (ויש כל כולו) עד לבסיס. לא לגמרי ברור טכנית לאן הוא נכנס, אך נכנס עד הסוף, ללא כל חרחור או מחנק שהם... כך היא המשיכה למצוץ באופן עדין, עמוק ומהנה - כפי שאני אוהב.

למרות שתמיד אני גומר ממציצות, ולמרות שמציצות הן המרכיב החשוב ביותר מבחינתי בסקס, כתוצאה מההנאה שבמפגש איתה ומהרצון שלא ייגמר, פשוט לא גמרתי...

הוצאתי את זיני מפיה החמים, הלבשתי עליו קונדום וחדרתי אליה באחת במיסונרית. נראה היה לפי גלגול עיניה ואנחותיה כי היא הולכת להתעלף... נעתי באיטיות בתוכה, בעומקה, בתנוחות רבות, כשכל מספר דקות היא רועדת ורוטטת ומנשקת את שפתיי באופן צמוד ובלתי משחרר.

לבסוף סובבתי אותה לדוגי, ומההנאה שבמראה עכוזה היפה, השפרצתי כמות נכבדה ביותר לתוך הקונדום התחוב בכוסה היפה.

המשכנו כך עוד כשעה וחצי.... שותים, מתנשקים, מוצצים, נמצצים ונחדרים.... הרגיש לי אמיתי איתה, היה לי נעים במחיצתה וזאת למרות העניין הויזואלי.

לסיכום, אוקסנה באמת בחורה מקסימה. היא מאד מי שהיא והיא ממש לא מי שהיא לא...

היא מגיעה כמו שהיא, עם בישום דק ביותר, ללא איפור כלל, ומהווה מבחינתי באמת חווייה אחרת.

נכון שישנן הנאה ועניין במפגש יעיל, תאכלסי ומקצועי עם זונה מקצועית, אך לטעמי זו היתה חווייה לא פחות טובה.

אני כן מסכים, כי הצלחת החווייה איתה מאד תלוית כימיה ותלוית מצב אישי מצידה בנקודת הזמן הנתונה. הדבר אמנם נכון עם כל אחת, אך איתה - כאחת שאיננה מקצועית ואיננה מתנהגת ככזו, הדבר משמעותי כפליים.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”