כ ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים - דף 3 - סקס אדיר

ולריה פרטית מתל אביב - שלגיה ושבעת הבזבזנים

21
סדר בבית הזונות!! :-)

לדעתי שניכם (רוני,אוליגופול) מתייחסים לשתי זונות שונות...
שתיהן בלונדיניות, 1.75 ומקבלות בתל אביב
רוני מדבר על ת"ז כתומה 1626117483 - ויקה. בעלת הגבות המופתעות והרגליים המעט עבות מתקשרת בוואטסאפ במספר עם קידומת מוסקבאית המסתיים ב- 4400
אוליגופול מדבר על ולריה/ליזה שהיתה כאן לפני מספר חודשים וחזרה אלינו. את הפרופיל באתר הכתום מחקו לה אך היא מפרסמת באתר הלבן. מספר ישראלי שמסתיים ב- 7113. הגבות שלה אינן מופתעות, והרגליים שלה דקות ויפות יותר.

אם לסכם את הביקורות עד כה אז השניה מומלצת, והראשונה לא.
אנא הפרידו בין שני השרשורים למען נוכל להבחין בין זונה אחת לחברתה ;)

22
ליזה מגיעה אילנוו מאוקראיינה בת 26 רזה וגבוהה, חזה בינוני עם פיטמות גדולות.
שיער ארון מקבלת בתל אביב ברחוב ארלוזרוב , חדשה מהניילון.
מפרסמת באתר הלבן ישרא קום. פנים נאות לא מלכת היופי.
מתנשקת אך ללא התמסרות ,מציצה חשופה וגמירה בפה אך לא על הפנים, זורמת לאנאלי לבעלי איבר קטן.
הגעתי אליה ונכנסנו לחדר השינה החלנו בנשיקות והחלתי לינוק לה את הפיטמות ויד אחת בכוס שלה שהיה כבר רטוב.
לאחר מכן היא החלה במציצה ואני שיחקתי לה בדגדגן והיא החלה להתפתל, היא מאוד רגישה.
עברנו ל 69 ולבסות השכבתי אותה וליקקתי לך עד שהיא גמרה תוך גניחות והתפתלה עד שהיא ביקשה שאפסיק.
לאחר מכן המשיכה במציצה עד שבאתי לגמור והיא הוציא את הזין שאגמור בחוץ , אבל מהר אמרתי לה בפה והיא הכניסה
לפה עד הגמירה.
לאחר מכן שכבתי להיא קצת ליטפה אותי ולאחר מכן החלנו בסיבוב השני תוך שהיא מוצצת, הולבש קונדום וזיינתי אותה בדוגי
עד שהיא שוב גמרה תוך גניחות.
לאחר מכן שוב מצצה לי עד שהשפרצתי לה שוב בפה.
סך הכל חוויה נעימה בעלות של 400 ₪.
מדברת מעט מאוד אנגלית

30
אם היתה מגיפה נניח, זה היה אבסורד לומר על מישהו שמדבר על זה ומנסה לפתור את הבעיה כאילו שהוא אובססיבי.
באותה מידה זה אבסורד לומר שיש אובססיית מחירים. המחירים באמת משתוללים ומה שאוליגופול עושה (ויש עוד כמה חברים כאן) זה לנסות לטפל בבעיה. לדעתי זה יכול לעזור, כי כשכל אחד לעצמו הוא חסר אונים מול זה, אבל כשאנחנו מסכימים רובנו (ואני לא מדבר על המעטים מהעשירון או המאיון העליון) שאפשר לנהל משא ומתן וכדאי לומר את דעתנו ושאפשר לוותר על מי שדורש מחיר מופרז, אז יכול לבוא שינוי.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”