אני מתכנן להגיע בראשון לעיר הקודש - מבטיח לדגום ולעדכן...
באופן כללי אם הדירה מלוכלכת אבל הגברת נקיה אז מה הבעיה עם זה???
מציאה חדשה בירושלים
22הייתי ביום ראשון אצל מישל המדוברת.
מתקשר לתיאום, כרגיל בירושלים, לא קל בכלל, כולל עשרות טלפונים ולבסוף יש מענה.
דירה בקרית מנחם, דירה קטנה, לא הכי מטופחת ובשירותים חיכה לי שאריות חרבון של אחת הבנות, מקווה לא של מישל.
בדירה נמצאת פקידה- נראה לי שכבר לא המאמא סן, אלא בחורה אחרת בשנות השלושים לחייה, סך הכל סבירה.
למישל- בעיני בפנים מאוד יפה, קיבלה אותי עם חיוך, שיער ג'ינגי, נמשים, שדיים גדולים, בחורה מאוד מלאה אז רק לאוהבי מלאות, אבל יחסית לירושלים, הבחורה היפה ביותר שהייתי איתה בעיר.
מישל לא ממש נהנית מהעבודה שלה, אבל גם לא סובלת, אל תפתחו ציפיות. אבל שוב, בסטנדרטים ירולשמים, היא בסדר,
מה בתפריט- עיסוי, בודי מסאז, כולל נגיעות בחור מאחור, מציעה גם עיסוי פרוסטטה, אני ויתרתי.
העיסוי שלה ממש חלש ולא מקצועי. מתחיל הבודי ושם מישל תזרום איתך לאן שתובילו אותה, מאפשרת לגעת בשבלול, להתנשק, ללקק את השדיים, להאט את הקצב, הכל בסדר איתה.
אבל שוב תחושה קצת מוזרה היות וממש מעבר לדלת בדירה מאוד קטנה נמצאת הפקידה.
בקיצור חוויה סבירה, יחסית לירושלים אפילו בסדר.
האם אחזור- לא יודע, יש קודמות בבנק המטרות.
מתקשר לתיאום, כרגיל בירושלים, לא קל בכלל, כולל עשרות טלפונים ולבסוף יש מענה.
דירה בקרית מנחם, דירה קטנה, לא הכי מטופחת ובשירותים חיכה לי שאריות חרבון של אחת הבנות, מקווה לא של מישל.
בדירה נמצאת פקידה- נראה לי שכבר לא המאמא סן, אלא בחורה אחרת בשנות השלושים לחייה, סך הכל סבירה.
למישל- בעיני בפנים מאוד יפה, קיבלה אותי עם חיוך, שיער ג'ינגי, נמשים, שדיים גדולים, בחורה מאוד מלאה אז רק לאוהבי מלאות, אבל יחסית לירושלים, הבחורה היפה ביותר שהייתי איתה בעיר.
מישל לא ממש נהנית מהעבודה שלה, אבל גם לא סובלת, אל תפתחו ציפיות. אבל שוב, בסטנדרטים ירולשמים, היא בסדר,
מה בתפריט- עיסוי, בודי מסאז, כולל נגיעות בחור מאחור, מציעה גם עיסוי פרוסטטה, אני ויתרתי.
העיסוי שלה ממש חלש ולא מקצועי. מתחיל הבודי ושם מישל תזרום איתך לאן שתובילו אותה, מאפשרת לגעת בשבלול, להתנשק, ללקק את השדיים, להאט את הקצב, הכל בסדר איתה.
אבל שוב תחושה קצת מוזרה היות וממש מעבר לדלת בדירה מאוד קטנה נמצאת הפקידה.
בקיצור חוויה סבירה, יחסית לירושלים אפילו בסדר.
האם אחזור- לא יודע, יש קודמות בבנק המטרות.
מציאה חדשה בירושלים
24חפוזי ידידי
אני חושב שהיית בדירה הלא נכונה .
הדירה יחסית מאוווררת בחדר העיסוי יש חלון וגם בסלון .
לאחר חזרתי מחו״ל דגמתי שוב את הגיברת וזכיתי למציצה חשופה - הייתי חוצפן ולא שאלתי משכתי עד הסוף את המציצה - שוב !!!
רואים שאין לה ניסיון כלל- אבל!! לא נרתעה משפריץ חם לפה ולא לגרון - ואני מעריך שלא היתה כמות מסחרית מכיוון שזה היה האקט השני שלי אותו בוקר איתה - המחיר לא השתנה :
200 עיסוי - זיון עוד 100 לא מגבילה לאקטים - והמאמאסאן לא לחצה אף כי עברה כמעט שעה ( כנראה לא היה לקוח באופק נוסף )
מומלץ לבקר בבוקר - הנערה רעננה .
שבת שלום
מתקתק וותיק
מציאה חדשה בירושלים
26זהירות חברים
המאמא-סאן ערמומית כשועל ערבות ותיק!!!
השרלילה מתאמת עם כמה לקוחות לאותה שעה ואז גורמת להם להמתין לפחות שעה!!! באמתלות שונות ומשונות ובטון צדקני ומתחנף..
הייתי שם 3 פעמים ובפעמיים האחרונות זה קרה לי. בפעם האחרונה ישבתי ברכב וחיכיתי ( אמרה לי שהלקוח ביקש עוד 20 דקות, שהתארכו ל55 דקות) ואני כמו פראייר, טירון מאנייאק ממתין. כשהזין עומד אין דין ואין דיין כנראה. המצחיק הוא שבזמן שאני ממתין, אני קולט שעןד אחד יןשב בריכבו וממתין, ועוד אחד תופר את השכונה הלוך ושוב בחום שרבי ב 12 בצהריים.... כשסוף סוף נכנסתי היה טןב רק שאחרי פחות מחצי שעה המאמאסאן דפקה על הדלת כאילו מלחמה בחוץ. מישל כ"כ פוחדת ממנה שמיד הפסיקה וביקשה ממני להתקלח ולהתלבש תוך שהיא מתנצלת שוב ושוב. היא גם מודעת לבאלאגן של המאמאסאן עם לוחות הזמנים, אמרה שהרבה מתלוננים ואין לה מה לעשות.. זאת המאמאסאן. אז כשיצאתי נזפתי בזקנה שמילמלה ברוסית (בטח קיללה) ומישל החמודה הראתה פנים של מרוצה מהנזיפה. אני לא משלה את עצמי ואותכם שזה יעזור אבל תשימו לב לתרגיל כשאתם מתאמים. אני לא אחכה אם זה יקרה שוב, ואם כולנו ננהג כך יש סיכוי שהיא תבין שזו לא הדרך להתעמר בזמנם של הלקוחות. כמובן כשיצאתי הממתין ברכבו מיד נכנס אחרי, והממתין השלישי המשיך לפרפר את השכונה כמו לווין תועה...
וחוץ מזה, למרות שלמישל יש גוף קצת מוזר ומלא... היא בעיני סקסית מאד ועושה לי את זה, להפתעתי. היא חמה אש וממש נהנית לעשות לנו טוב בשרביט. אז תהנו ואל תתנולמאמאסאן לשטות בכם.
מציאה חדשה בירושלים
28[QUOTE=טדישט]מתקתק יש מצב שאתה שולח לי את המס של הבחורה ???
תודה מראש
[/QUOTE]יש מצב שאני יכול לקבל את המספר של הבחורה???מציאה חדשה בירושלים
29עדיין לא הבנתי מה כולם מתלהבים ממישל ביקרתי אצלה בגלל כל השבחים בפעם הראשונה שהייתי שם. היא לא היתה אבל היה את נטלי לדעתי הרבה יותר יפה וגם גוף חמוד. מצד השירות לא הכי נהנית וגם לא מזדיינת אבל בתוספת 50 יש אפשרות לרדת ועל הדרך להדליק אותה ליותר ככה זה היה אצלי בפעם השניה ביקרתי את נטלי בסדר יש לה פנים חמודות לא התלהבתי והגוף היא שמנה לא הטעם שלי בכלל אבל מה שכן היא עושה את העבודה בכיף היא זורמת טוב
הם רק רוצים לדפוק