קיצר מי שפתח את הפוסט סתם הדלקת את ראביייי
למה למה למה
לא יפה לעשות ככה!!!!!
לא טופז ולא נעליים, שמח בשבילה ועדיין מתגעגע למסג שלה. כנראה שכך זה ישאר רק זיכרון מתוק
הפתעה גדולה - טופז האתיופית חוזרת!
23אבשלום צודק ובגדול
טופז חזרה ונותנת את השירות הנפלא שלה,
לא אפרט, כל מילה מיותרת.
תודה אבשלום
פין חס - מזיין ולא חס
24תודה לחברים המודים ומחזקים, אני לא מופתע, כי אלה הם באמת המדווחים הטובים והאמינים בעיני.
לגבי blover - נראה לי שכדאי שתבדוק את עצמך, טופז עבדה גם השבוע וראיתי אותה במקום.
לדעתי או שאתה מתקשר למקום הלא נכון או שאתה מנסה שתהיה לה פחות עבודה ( הנה, הצלחת לבלבל את zapa... ) כדי שאולי היא תעבור למקום שאתה הוא בעליו, ושטופז עבדה בו פעם...
סתם ניחוש שלי כמובן, אני בעל חושים מפותחים, ואם טעיתי אני מתנצל מראש.
מחפש את הדבר האמיתי!
25דבר ראשון אני מת על ההאשמות שלכם פה בפורום, כול אחד שמגיב הוא או יחצן או בעל אינטרס אז בגלל שבסוף רשמת שאתה מתנצל אני מגיב בעדינות כי אחרת הייתי מתנסח קצת אחרת
אני מתתתת על טופז ואני מתקשר בדיוק לאן שצריך וכול פעם ששאלתי אמרו לי שהיא לא עובדת!! תקרא לזה חרא מזל או לא יודע מה אבל אל תאשים בחיים שלך אם אין לך הוכחות של 100%! וזה סתם דרך לחיים
אני מתתתת על טופז ואני מתקשר בדיוק לאן שצריך וכול פעם ששאלתי אמרו לי שהיא לא עובדת!! תקרא לזה חרא מזל או לא יודע מה אבל אל תאשים בחיים שלך אם אין לך הוכחות של 100%! וזה סתם דרך לחיים
26blover, כאמור זאת סתם היתה השערה, האשמה היא רק כשבטוחים במשהו ואני רק חשדתי.
בהתחלת השרשור, כתבת שאם הגילוי שלי נכון, אתה רץ אליה באותו ערב, אחר כך כתבת שאתה לא מבין על מה דיברתי ושהפקידות לא יודעות מה אתה רוצה מהן, וגם "לא טופז ולא נעליים" ועכשיו אתה כותב משהו טיפה אחר, שכשהתקשרת היא לא עבדה. וזה אחרי שכתבתי לך ממש באותם ימים שידעתי שהיא שם.
אז הנה, קיבלת את מה שרצית סוף סוף, אישור מעוד מישהו מלבדי, פין - חס שהיה אצלה ונהנה, אז אני מקווה שתדגום אותה ותיהנה שוב כמו בעבר.
ולגבי המגיבים בפורום - אם בעבר היתה ידיעה כזאת על מעסה ותיקה ואהובה שחזרה לעבוד, היו הרבה יותר הדים ותגובות חיוביות מכיום. חבל, אני כמובן לוקח לתשומת לבי לעתיד...
מחפש את הדבר האמיתי!
28ואווו נשארה ענקית.
עיסוי בהחלט סביר אך מה שקורה שמסתובבים ורואים אותה שווה הכל.
איזה טיזיניג איזה גוף .
תודה לאבשלום על הגילוי.
29בכיף זאפה ידידי!
אני שמח שנהנית כמו פעם.
גם בעיני היא מהטובות בענף היתה ונשארה, ובוודאי שהיא ה"טופ" בעיני כמעסה אתיופית מבחינת איכות הטיפול והשירות.
לגבי הדיבורים שהיו כאן על המראה החיצוני שלה, אני נזכר שגם אני בתחילה לא ממש נמשכתי אליה.
אבל אחרי טיפול אחד או שניים זה כבר לא ממש שינה לי...
מחפש את הדבר האמיתי!
30אני נמשכתי לגוף שלה מהרגע הראשון.חושב שהיא חתיכה אמיתית היופי קצת פחות.
מה שחשוב זה הטיפול :-)