כ רינה הבה נרננה תא,רח' המרגרינה והמנגינה... - דף 3 - סקס אדיר

רינה הבה נרננה תא,רח' המרגרינה והמנגינה...

22
אנשים כאן שואלים למה הפקידה לא עונה ?

השעה 15:00 בצהריים, הפקידה מתחילה לקבל מבול של טלפונים מכל החרמנים:

הרב מנושי מגיע ומשחרר המלצה נוספת, הבחורה מבינה שנפלה על חרמנים בני חרמנים ו...

שלום, הגעתם לרשת סלקום, הלקוח לא יכול לקבל את שיחתכם כרגע...קריצה

25
הייתי אצלה אתמול.
התקשרתי לפקידה בשעה 17:00 בקשר לקתרין ונענתי שהיא תפוסה עד שעה 19:00. כששאלתי מי עוד פנויה היא אמרה שרינה פנויה אבל רק ל 40 דקות. מיהרתי לקבוע לשעה 17:30 והגעתי למקום בדיוק בזמן. התקשרתי שוב ונאמר לי להמתין 5 דקות. אחרי 5 דקות קיבלתי צלצול שאני יכול לעלות. עליתי לדירה ואת הדלת פתחה לי רינה בבגד גוף שקוף. כמו שנאמר מדובר בבחורה נאה ביותר עם גוף עסיסי ומדליק ותחת בולט ומזמין. היא סיפרה לי שבדיוק הגיעה מבחוץ וביקשה שניכנס להתקלח ביחד. התלהבתי מההזמנה ונכנסנו ביחד למקלחת. במקלחת היא סיבנה אותי טוב ואת חבריקו אבל לא זרמה מעבר לכך. יצאנו והתנגבנו והיא חיכתה לי על המיטה ערומה. כפי שכתבו החברים לפני זרמה לנשיקות צרפתיות עמוקות ואחר כך ירדה למציצה טובה ועמוקה כולל ליקוק ביצים. ניסיתי לכוון אותה לרימינג אבל איתי היא נמנעה מכך למרות שאני נקי ומגולח. הפכתי אותה ל 69 והתחלתי ללקק לה את הכוס הבשרני והעסיסי ואת חור התחת אבל אבל לא שמעתי קולות של הנאה והתלהבות. היא כאילו חיכתה שאני אסיים ואבקש לזיין אותה. לאחר זמן קצר אמרה לי שעוד מעט נגמר הזמן וכדאי להזדרז. שאלתי מה לעזאזל והיא אמרה שתיכף נגמרות 30 דקות. אמרתי שבאתי ל 40 דקות ואז היא קמה והתקשרה לפקידה שאכן אמרה לה שבאתי ל 40 דקות. כל העניין פגע בזרימה והוריד לי קצת את החשק. משם הזיון היה סטנדרטי, גומי, רכיבה שלה וישר גמרתי. הרגשתי מאוכזב מאוד בגלל הרגשת התיקתוק. קמתי וניגשתי להתקלח וכשבדקתי בשעון גיליתי שאפילו עוד לא עברו להם 30 דקות. אמרתי לבחורה שזה לא בסדר והיא התנצלה ואמרה שהייתה אי הבנה בינה לבין הפקידה. הרגשה שלי היא שהיה מישהו שקבע לשיה 18:00 והפקידה שניסתה להכניס אותי באמצע אכן אמרה לה שבאתי ל 30 דקות כי חשבה שזה יספיק לי. התקלחתי ויצאתי ואז התקשרתי לפקידה ושאלתי אותה לפשר העניין. התגובה שלה הייתה שעשתה לי טובה שעשתה מאמץ והכניסה אותי ושבפעם הבאה לא תעשה את זה יותר. אמרתי לה שבפעם הבאה אם אין מספיק זמן שלא תכניס מישהו לפרק זמן קצר כי זה פוגע בשירות. בקיצור, הבחורה בעלת פוטנציאל גבןה אבל עקב מגבלות הזמן הייתה לחוצה ולא שירותית. לא יודע אם אחזור בעקבות המקרה למרות שהבחורה הייתה נחמדה ונראית טוב.
איבר קטן לו לאדם, מרעיבו, שבע, משביעו רעב...

28
לאחר הדיווח של רבינו, החלטתי לגדום את הנערה
יומיים לקח לפקידה לענות, אבל לבסוף הגעתי לרח' הירקון
המתנה של עשרים דקות בחוץ, הגברת מאוד עסוקה,
משתדלת מאוד, חייכנית, מנסה לרצות, גוף נחמד, פנים גם, מציצה בסדר לא יותר, גם הזיון...
אנאלי בקלות ובתוספת של מאיייה....
סהכ ממוצע, לא יותר....
לא אחזור.

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

29
רינה רינה...
נתחיל ממה שלא ממש זרם לי:
מדובר בבחורה עם סוגי אופי שאנחנו מכירים מנערות עובדות אחרות.
לא טורפת בנשיקות, קרירה מעט, לא מלטפת ולא נוטפת תשובה, תוספות בשיער שגורמות לה לשמור מרחק בכל הקשור בשיער, ובכלל - כימיה די טכנית. לי אישית זה מפריע, לא אהבתי בכלל.
מציצה - היו לי עמוקות ממנה, וטובות ממנה. לא רצתה לעשות רימינג.

ולצד החיובי:
נחמדה מאוד, חייכנית, חיוך ממש יפה. יפה בפנים, גוף טוב. כוסית. אהבתי:)
אנאלי חברים. כל תנוחה היא עושה. ויש לי עבה ולא קטן. לא היו לי כאלה שהסכימו בלי למצמץ. היא ממש לא רגישה שם.
זיינתי אותה באנאלי בכל מיני תנוחות.

אבל שורה תחתונה - לא עפתי מהשירות ובכלל, היה לי טיפה סתמי.

לא אחזור.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”