כ שבטי ישראל קרית חיים - דף 3 - סקס אדיר

שבטי ישראל קרית חיים

21
איי איי טירלללי היום הגיע בחורה חדשה לדגניה ושמה הוא אנה .אנה אלך אנה אבוא נלך לאנה .הפקידה אומרת בלונדינית גבוהה חזה גדול .הקטן נדלק ומשגע .הולך ממתין נכנס.
מה אגיד לכם באמת בלונדינית גבוהה חזה גדול פנים נחמדות .
מעביר לה את הכסף הולך לטוש .
חוזר מתפשטת.......כל החזה מלא פצעים עם פטמות שחורות כמו מדבקות של פנצר לאופניים רק יותר גדול.הגב מלא פצעים.והריח אלוהים כאילו נפלת בפח אשפה .
לא ידעתי איפה לקבור את עצמי .טוב ששכתי לשים את הטלפון על רטט והתקשרו מהעבודה ברחתי כל עוד נפשי בי .כפרה על המאתיים שקל לפחות לא זינתי חתולת אשפתות
אני עם המקום הזה גמרתי .

שבטי ישראל קרית חיים

24
לא הייתי פעיל בזמן האחרון.. הגעתי לדירה בשבטי ישראל וראיתי את אנה, פנים נחמדות וחזה גדול עשו את זה.
לא קראתי לפני את הדיווח של הלוחש, נכנסתי ודי נפלתי. לא אסון מוחלט אבל כן הרגשת בזבוז. דווקא היו 'מציאות' שם לא מזמן - לוסי, מיה וכו'

שבטי ישראל קרית חיים

25
אנא אלך הכל פשוט יבש פה .כל הבנות הוציאו לי תחשק ידידי ואני חרמן כל כך .עד כאן ישי לוי.
שמעתי שיש בחורה חדשה בדגניה העונה לשם בוני.
הלכתי ראיתי אהבתי עשיתי.
בוני היא בלונדית עם שיער עד הישבן .הפקידה אומרת שהיא בת 27 אבל לפי העין היא 30++אבל אם הרבה +.חטובה ישבן חמוד חזה מסולקן קצת קשה אבל נחמד .פנים כל אחד וטעמו האישי לדעתי חמודה מאוד עם עיניים מדהימות.
+נוסף יודעת למצוץ בטירוף כולל ספירלות ומשחקי לשון על הכלי .סביב הצריח ולאורך הקנה כמעט גמרתי רק עם זה .
אבל התאפקתי חזק והצלחתי לעשות גם מסיונרית וגם דוגי אם התחת היפה שלה היה תענוג .
אבל ה++++++++הכי גדול שלה זה היחס.היא מדברת וצוחקת .ומספרת חמודה עם חיוך שעושה לך חשק לשוב ושוב .
הלוואי והיו עוד בנות עם שירות כמו שלה .
מה אגיד כן ירבו היה כיף אם אשוב ב ו ד א י .בכל הזדמנות .

שבטי ישראל קרית חיים

26
חברים זה הדיווח הראשון שלי בכלל באתר, לפני כשבועיים, הייתי במקום, התקשרתי לבחורה ישירות היא ענתה, והודיעה לי שיש אחד לפני, אז פשוט המתנתי אמרתי כולה חצי שעה ואני נכנס, וזה לא מה שקרה, אני מתקשר אחרי 35 דקות היא טוענת ששכחה להתקשר אלי והכניסה אחד אחר במקומי, כולי כבר עצבים אמרתי אני אחתוך, אך יצר החרמנות לא הרשה לי, המשכתי להמתין עוד חצי שעה, ונכנסתי, בחורה בשם סביטה, לבושה בשמלה שחורה, לא יודע מילה אחת באנגלית אז היה לי קשה לתקשר איתה, 200₪ חלפו ולעניינים, היא התפשטה יש לה גוף סבבה לגמרי לא שמנה אך לא רזה גם, חזה קטן, פנים לטעמי חמודות, הבחורה ככל הנראה חדשה בתחום, היא התחילה במציצה די חלשה בקושי מורגשת, וכל שניה שאלה אותי אם זה בסדר, מה אגיד לכם כבר הרסה לי את החשק, מרגישים את השיניים שלה!!!
עברנו למסיונרי ודוגי, ושם סיימתי.
בחורה מאוד חמודה וזורמת, אך לא מקצועית.
מראה - 7
שירות - 6
הפקידה לא בעניינים בכלל

שבטי ישראל קרית חיים

27
למרות התחלופה הגבוהה אין דיווחים.. וכי איך נדע לאן ולמי ללכת ?? :)
לעניינו ניסיתי פעמיים להכנס לדירה בשבטי ישראל, פעם ל-יאנה ופעם ל-שרה
והביקוש היה גדול מדי - הפקידה אומרת ההוא מתקלח, ההוא מחכה, ההוא קבע, יש מישהו לפניך וכל פעם עוד תירוצים. לא הצלחתי לדגום..
מישהו שכן היה אולי יכול לדווח?

שבטי ישראל קרית חיים

28
דיווח נוסף למרות שלא תמיד מתפרסמים דיווחים שלי
באותה דירה - קטיה בלונדינית סביבות גיל 25 שמנמונת אך לא שמנה, חזה D רך ונעים
מציצה עם- כשהולך ככה אני לא מבקש בלי. סה"כ הכל בראש שלנו, לפעמים אפשר להנות גם כך.
מדברת קצת עברית, אנגלית טובה זה תמיד יתרון שאפשר לדבר חופשי. מה שכן קצת רחבה למטה, אולי זה היה עודף ג'ל :(
נחמד, אולי אחזור לא חובה..
הדירה מאד פעילה, תמיד תור תמיד שמות חדשים ופה אין דיווחים כלל. מישהו מתנדב לדווח?

שבטי ישראל קרית חיים

30
סוף סוף הגיעה לתאגיד בחורה חדשה חמודה העונה לשם קטיה .
שיער חום עיניים כחולות וגוף יא אלוהים איזה גוף כאילו יצאה מ ftv.
לחובבי הרזות עם שדיים קטנות וחצופות וטוסיק יפה עם גומות חן.
לגבי רוורס לא שאלתי .הבעייה היחידה איתה זה שהיא מאוד צעירה ולא יודעת למצוץ הרגה אותי עם השניים אז מי שמחפש מין אורלי לא כדאי לו אלא אם כן הוא אוהב את זה כואב .
סהכ חוויה נחמדה בשביל 200 ובודאי שאחזור אבל רק בשביל הטוסיק היפיפה שלה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”