כ מיאו19 מאטרף - דף 3 - סקס אדיר

מיאו19 מאטרף

22
קודם כל רשמתי את זה לא כדי להתנגח בך או איתך ולא ממקום של זלזול או חוסר כבוד
אלא כדי להמחיש לחברי הפורום את הסטנדרטים שלך בנוגע לתחום
אני אוהב את הנשיות וכל המשתמע מזאת מצד שני זין גדול עושה לי את זה ולכן אני מוכן לרדת בסטנדרטים כשמדובר במישהי כזאת

לגבי הביקורת בוודאי שנתתי ביקורת טובה גם בעבר וגם כיום למארחות כגון שירן רומי וכיוצא בזאת
אין ספק שבעבר הייתי הרבה יותר פעיל ברמה שאפילו ניתן לומר לא בריאה בעליל
אבל היום אני כמעט ולא מתארח והפורום מבחינתי הוא מקום כדי לתרום מהניסיון שלי ומהידע בתחום ללקוחות חדשים שרק עושים את הצעדים הראשונים בעולם הזה
ולגבי איך אני נראה סמוך עליי שאין דאגות ואפילו פעם מישהי דאגה להעלות תמונה שלי לפורום
אגב אם תסתכל על כמות ההודעות שלי לעומת השנים שאני רשום תבין שאני לא כזה "חולה" כמו שעשו ממני
למעשה מי שהיה בא ואומר לי משפטים בסגנון שאין לי חיים או שיש לי בעיה חמורה ושכל מה שאני מתעסק בו כל היום זה טרנסיות זה היו לרוב טראנסיות שלא היו יודעות איך להתמודד איתי

לגבי שחר כנראה שאתה צריך לעשות לעצמך קצת סדר בראש
שחר נחשבת בהגדרה כמתלבשת וזאת מכיוון שלא עשתה ניתוח חזה. סה טו
לידע כללי יש הרבה שנשארות במצב הזה של לא לפה לא לשם כי הן לא יכולות לעשות משהו חד כיווני כגון ניתוח שזה מחייב
לא חסר כאלו מתלבשות שממשיכות לעבוד טוב טוב פשוט מגלחות את הגוף שמות פיאה ויאללה לעבודה
לקחת הורמונים זה לא מספיק, להתאפר ולהתלבש כמו אישה זה לא מספיק שוב לא מבחינת מה מושך ומה לא , אלא מבחינת הגדרה
מקווה שאתה מבין ואם לא אז אני אחדד לך
חזה סיליקון = טרנסית אמיתית
כל השאר זה מתלבשת מחופשת
לי באופן אישי לא משנה ההגדרות האלו כי אני הולך עם מה שמושך אותי
שיהייה אחלה ערב Cool

עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

מיאו19 מאטרף

23

למי שאוהב גם גברים יש מין הסתם סטנדרטים אחרים שהם לא הסטנדרטים שלנו כי לו בניגוד לנו לא אמורה להיות בעיה עם אנדרוגניות וגבריות
לכן לא ברור לי על מה התפוצצת אקסטרים!
זה סביר בהחלט שלך חזה או לסת גברית פחות יפריעו

לגבי הערתך ravnadal
[QUOTE=ravnadal]
לקחת הורמונים זה לא מספיק, להתאפר ולהתלבש כמו אישה זה לא מספיק שוב לא מבחינת מה מושך ומה לא , אלא מבחינת הגדרה
מקווה שאתה מבין ואם לא אז אני אחדד לך
חזה סיליקון = טרנסית אמיתית
כל השאר זה מתלבשת מחופשת
 Cool

[/QUOTE] לטעמי אתה טועה בגדול!!
סיליקונים בתחת ובציצי גם נשים מלידה עם שחלות וביציות עושות,ולא כדי להיות יותר נשיות אלא יותר סקסיות.
טרנסיות הורמונלית הן טרנסיות לכל דבר ועניין ובמקרים מסויימים אף יותר נשיות סקסיות ומושכות מהרבה מנותחות.
יש להן ציצים ישבן עגול ובולט שנראה הרבה יותר סקסי מושך וטבעי מטוסיק מעוות שמפוצץ בסיסי, בטן ועור חלק ונשי לחלוטין!
זה ברור שלא הופכים בחודש חודשיים מגבר לטרנס/קוקס אבל מה שמבדיל בין קוקס לגבר או מתלבש זה הטיפול הורמונלי לא משהו אחר!
הסיליקונים הם סה"כ שתל...
המשיכה שלנו בבסיסה היא הורמונלית!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”