כ סופיה חדשה בבת ים - דף 3 - סקס אדיר

סופיה חדשה בבת ים

22
קבעתי עם הבחורה היא עונה בעצמה אנגלית ברמה טובה מאוד דוברת רוסית רוצה 400 לשעה ראיתי את התמונות ניראת טוב ועכשיו לקטע הקומי,נמצאת בדירה איפה שפעם היתה גברת בשם סוניה התקתקנית שעליה דובר רבות בפורום אמרתי לעצמי אין מצב שאני מגיע לדירה הזאת ומתבאס פעמיים פותחת לי את הדלת בחורה שהתמונות שלה צולמו כניראה לפני עשור מהר מאוד עלה לי בראש מדירת החלומות עברנו לדירת הכישלונות. Wacko אמרתי לה שלום יפה באמת אמרתי לה יפה שלא תעלב והלכתי.
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12064

סופיה חדשה בבת ים

26
היא שולחת המון תמונות
ויש גם תמונות עם תאריך עדכני והיא נראית ממש טוב
אז או שיש פה הונאה ממש
או שיש פה איזה טעות
שלחה לי המון תמונות בוואסט אפ ונראית ממש ממש סבבה
יש לה דיל חצי שעה בשלוש מאות
בקיצור יצאתי מבולבל
היא 1.64

סופיה חדשה בבת ים

27
או שיש כאן משהו מסריח, או טעות בזיהוי. לא יכול להיות שמישהו יחשוב שסופיה באמצע שנות החמישים וגם הרבה תגובות מוגזמות. נכון שלמברוזו קצת הגזים, אבל הבחורה בהחלט לא מבוגרת, היא יפה למדי ושרותית למדי. לא נפילה, וגם לא זיקוקים.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

סופיה חדשה בבת ים

28
שלום אני ההיתי אצל סופיה לפני כחודש , התמונות שלה בווטסאפ עושות עמה חסד היא לא בחורה מכוערת אך ודאי לא יפה כמו בתמונות מה גם שאחרי שמורידה את הבגדים היופי הולך ומתמעט אומנם בחורה נחמדה לדיבור אך מבחינת שירות וליברליות ביכלל לא מציאה.
החיים קצרים אז תנו בראש

סופיה חדשה בבת ים

29
בררתי עוד פעם, וסופיה תהיה באמצע שנות החמישים רק בעוד עשור, ואני מאחל לה שתראה אז כמו היום.
היא פוטנציאל לחובבי מבוגרות, כך כתבתי וכתבו אחרים. ישנם בפוסט דיווחים רבים של מדווחים ותיקים, וכל אחד יכול להתרשם מחבילת השרות. כמו כל פוטנציאל, לעיתים הוא מתממש ולעיתים לא.
לגבי התמונות ששולחת סופיה - צלם מקצועי עושה פלאים, תסתכלו בתמונות של אלופת ה- UFC רונדה ראוסי - כשהיא מצולמת מיד אחרי הקרב היא נראית נורא, בתמונות המקצועיות היא יפיפיה.
אין לי עוד מידע מהשטח, היות ונושא ה- PPM (תשלום למין לפי הדקה) לא מדבר אלי, כיום.

סופיה חדשה בבת ים

30
אבל חבר, כתבת גם שהיא עושה הכל חוץ מאנאלי - מה שהתברר אך ורק כסקס קלאסי (אתה מזגיר לי את התאגיד הירושלמי שפעל בשנה שעברה, והפקידה המזלזלת חזרה על התסריט הקבוע הזה תמיד, "הכל חוץ מאנאלי". ואז התברר שהיא לא עושה רימינג, לא גמירה בפה, לא מציצה חשופה וגם לא נשיקות). הנה מילותיך:
[QUOTE=לומברוזו]
הבחורה מיניאטורית ופרופורציונלית, ומכאן שהחזה לא יכול להיות גדול, והוא לא.
המוטו שלה הוא "עושה הכל" פרט לאנאלי, ולכן לדעתי מוכנה ל- CIM CIF (מה ששאלת, גמירה בפה או על הפנים).
כמובן שרצוי ואף מנומס לשאול אותה עצמה.

[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”