כ אנה המפורסמת של הרב רוני - דף 3 - סקס אדיר

אנה המפורסמת של הרב רוני

24
אני לא אכביר במילים כי אני לא מרגיש צורך, מה גם שזה תמיד גורם לעוד חברים ליפול לרשת משום מה גם במקרה שהדיווח שלילי...

היא מניפולטיבית מאוד מאוד, ראתה כי טוב ואפשר לעשוק את הגבר הישראלי ועוד לעשות את זה עם חיוך - והיא עושה את זה בכל הכוח.

אין בה כלום מיוחד, היא לא שווה נסיעה לחיפה סתמית וחמדנית.

לדעתי צריכה לשלוח זר פרחים ומשאית שוקולד לרב רוני שסידר לה קופה שברוסיה היא לא היתה עושה בשנתיים

אנה המפורסמת של הרב רוני

25
תשמעו אין ספק שהייתה חוויה יקרה קצת איתה כבר אמרתי 600 שח לשעה
אבל עוד פעם זה סוג של חוויה שנראה לי חד פעמית בגלל היוקרה
אבל שוווה את זה. לא כל יום אתה מזיין מישהי ממש כוסית ברמה גבוהה שגם יודעת את העבודה..
הדוגם !

אנה המפורסמת של הרב רוני

26
[QUOTE=איצטגנין]הגיעה לארץ, נסעה ברכבת מנהריה והזדיינה עם רוני במשך שעות עבור גרושים...[/QUOTE]מכיון שרוני גולן לא טרח לתקן בעצמו - תרשה לי להעמיד דברים על דיוקם. בדיווח שנמחק הוא לא טען אפילו פעם אחת ששילם עבורה גרושים. הוא כתב שהיה איתה 10 שעות. מישהו אחר אמר שהיא דורשת 8000 ש"ח עבור 12 שעות. לאחר מכן (ובתגובה כנראה), גולן כתב שהוא לקח הלוואה בבנק כדי לממן אותה וההלוואה הכניסה אותו לברוך. את האמירה הזו לא לקחתי ברצינות - אלא פרשתי כאילו הוא מתכוון לומר שאכן שילם אלפי שקלים, אך זה משהו שהוא יכול להרשות לעצמו.
מה שהיה לאחר מכן נכון - היא התחילה עם רכבת הרים על המחירים, החליפה מחיר כמה פעמים ביום, חזרה בה מסיכומים, ניסתה לסחוט אנשים לפי הערכת יכולתם. סה"כ היו עליה עוד דיווח 1 או 2 בשרשור ההוא שאמרו ששילמו 700 ש"ח.
בתור מי שלא היה - אני מסכים גם עם טמיר וגם הדוגם המדוגם. היא הצליחה לעורר סערה שלמה שאינה מוצדקת. המחיר בתאגיד בת-גלים הוא 600 ש"ח ולטעמי לפחות גם אנג'לינה וגם אדריאנה יותר יפות ממנה. מצד שני כמו שאומר הדוגם - לשלם פעם אחת 600 ש"ח - המחיר הסטנדרטי שם - עבורה - זו החלטה סבירה ונסבלת.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.

אנה המפורסמת של הרב רוני

27
הייתי אצל אנה אתמול
מה אגיד
קודם כל היא עוזבת יום שבת בקרוב את הארץ
לפי מה שאני מבין יש לה מבול של לקוחות והיא
קובעת כנראה עם כמה באות שעות על מנת לעשות
כמה שעות כסף
גם לי היא כתבה 10 דקות לפני שלט יצא היום
אבל קצת התעקשות אגרסיבית עשתה את העבודה
קיבלה אותי כנראה ביטלה למישהוא אחר

לגבי בחורה
אכן כוסית חזה קטן טוסיק בולט
התמסרות מלאה נשיקות סקס הכל התנוחות
סה"כ חוויה חיובית אבל חד פעמית בהחלט מבחינתי
יודעת את עבודה היטב

תודה ל"גומר ונוחר" על הטלפון

אנה המפורסמת של הרב רוני

28
הייתי אצלה סוף שבוע שעבר שהייתה במחזור אז הציעה לי לבוא לחצי שעה רק למסאז' ומציצה (לא הסכימה לגמירה בפה גם בתוספת אבל כן לגמירה על הפנים בתוספת) אם אני רוצה והסכמתי דווקא זרם לי, בחורה חמודה מאוד כוסית רזה לא ברמה הכי גבוהה אבל אני אוהב את הלוק ויש לי סטנדרט גבוה, נשיקות ומזמוזים עם יחס טוב, מציצה חשופה מעולה במשך כולל שליקות ביצים נחמדות קצת קשה לה גרון עמוק אבל עדיין מציצה מצוינת, לסיום אמרתי לה לסגור עיניים (אני מתחשב חח) וגמרתי לה על הפנים (פעם ראשונה שגמרתי למישהי על הפנים) הייתי טעון טוב וכיוונתי טוב ממש גמירה מדויקת ומפוזרת יפה על הפנים החמודות שלה
אהבתי שהיא לא זזה עד שסיימתי לגמור ואז צחקה קצת עם עיניים עצומות (היה לה קצת על העין הסגורה) ואני אחריה ושאלה "למה גברים אוהבים לגמור על הפנים", אחרי זה דיברנו קצת כמה דקות והיא בחורה ממש נחמדה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”