כ נושא שמאוד מטריד אותי...! - דף 3 - סקס אדיר

נושא שמאוד מטריד אותי...!

21
לידיעתך ותיקק לא כל הקוקסינליות עוסקות בזנות אתה חווה את התחום מנקודת מבט צרה מאוד אטרף, מודעות ומועדונים.
הידעת שיש כאלה שמנהלות חיים רגילים לגמרי. עובדות בעבודות סטנדרטיות לכל דבר ועניין ואף לומדות לתואר
לא כולן מנודות מבתיהן. לא כולן בורחות מהבית בגיל 16. הנושא הרבה יותר מורכב ממה שאתה חושב.
ישנן טרנסיות שעוברות ניתוח בגילאים מאוד מאוד מוקדמים ומנהלות חיים כמו אישה לכל דבר וגם מאמצות ילדים עם בני זוג.
לא כולן נכנסים לנישה המצומצת שאנחנו נחשפים אליה.
בנוגע לעניינים הכספיים, השוק מאזן את עצמו בסופו של דבר יש היצע יש ביקוש יש פראיירים יש בונקרים הכל מתיישר בסוף לנקודה מסויימת. מחיר של 400 הוא בעייתי לאנשים מכורים שרוצים ללכת מספר פעמים בחודש. ולא בעייתי למי שהולך פעם בכמה חודשים.
גם לי מפריע לשלם 100 אחוז מס דלק
גם לי מפריע לשלם 100 מס קנייה לרכב
אז בחו"ל יותר זול... אז מה. החיים שלך הם בארץ ואם לא מתאים לך אתה מוזמן להתעופף :)
חוץ מלהוציא קיטור שום דבר לא ישתנה. מחאה אתה לא תרים.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

22
מצחיק אותי לקרוא על אנשים כאן שרובם הגדול מעמד ביניים נמוך -
מתוקתק פעם אחרי פעם, משלם מחירים מטורפים, ועוד מרחם עליהן....

ואני, שיושב די חזק כספית, ואף פעם לא תוקתקתי (פרט לפעם אחת שבה קיבלתי את הכסף חזרה),
עדיין מרגיש שמשהו כאן לא בסדר...

קיצר אפשר לנעול את הפוסט תודה !

הבנתי את הלך הרוח של האנשים כאן...
בכל מקרה, אתפשר ואשלם כאן 300 על הקבועות העיקריות שלי (אליאן ושני), שלדעתי היחידות ששוות את זה...
ואת שאר הכסף אשמור לתאילנד :)

המשך סופ"ש נעים לכולם

23
משהו לא מסתדר לי בסיפור שלך סנופ דוגי דוגי, עם כמה טרנסיות היית בחייך?
נראה לי מוזר ששני ואליאן נותנות לך ב300, אתה בטוח שאתה לא משמיט פרטים חשובים אחרים?
מפנק בשורות? ירקת? נראה טוב ולא מבוגר בן 50?
אני אתן לך דוגמא על רומי שנחשבת אחת מנותנות השירות הטובות.
כשאני מבקר אצלה אני נשאר שעה לפחות. ומזיין 40 דק' נטו.
האם זה שירות שאתה מקבל מהמועדפות שלך?
או שמדובר בזיון של 15-10 דק' נטו? (נטו=זמן פימפום) כלומר 2-3 תנוחות גומר והביתה.
אם אני טועה ובאמת אתה נכנס למיטה איתן לשעה ב 300 אז מה אגיד לך
כל הכבוד לך שהצלחת להוריד אותן אבל תשים לב שאתה בפוזיציה הזאת רק משום שאתה "קבוע"
והמחיר הישן כבייכול "נשמר" לך.

24
[QUOTE=ravnadal]משהו לא מסתדר לי בסיפור שלך סנופ דוגי דוגי, עם כמה טרנסיות היית בחייך?
נראה לי מוזר ששני ואליאן נותנות לך ב300, אתה בטוח שאתה לא משמיט פרטים חשובים אחרים?
או שמדובר בזיון של 15-10 דק' נטו? (נטו=זמן פימפום) כלומר 2-3 תנוחות גומר והביתה.
כל הכבוד לך שהצלחת להוריד אותן אבל תשים לב שאתה בפוזיציה הזאת רק משום שאתה "קבוע"
[/QUOTE]

עוד 2 דק SNOOP DOG יטען שאליאן פסיבית איתו ושהיא לא עושה לו פאלש....פנטזיות

25
RAVNADL היקר, לכולן היה את השלב של הזנות, והרוב עדיין תקוע בו, כי גם אם הן מצליחות למצא עבודה רגילה, אין מה לעשות הסינוור של הכסף מזנות עדיין עושה את שלו, כסף שחור ונקי,

אז גם אם היא מנותחת (או שלא ) ויש לה עבודה נורמאלית, היא תלך לרחוב או שתארח גם בבית, אולי הרוב לא עוסק אך ורק בשרותי מין ברמה כזו או אחרת, אבל אצל רובן הגדול זה כן תופס נתח כלשהו בחייהן.

26
ותיקק תתפלא אבל עבדך הנאמן יצא עם ילדה טרנסית שמעולם לא עבדה בזנות, זה לא שלא הציעו לה פשוט מנטלית היא לא הייתה מסוגלת לעשות את זה. לא כולן מתערבבות בחבורות... לא כולן מושפעות מהקהילה, לא כולן מוצאות לעצמן איזה טרנסית מבוגרת שתלמד אותה את הדרכים והשיטות להוציא כסף מגברים. מי שעוברת אישה יכולה לבחור במסלול קצת אחר
לא לכולן יש את האופציה הזאת ואז הדרך לזנות קצרה. מה שאני כן מסכים זה שמי שמתנסה בזה תישאב לזה ויהייה לה קשה מאוד לצאת

27
[QUOTE=ravnadal]משהו לא מסתדר לי בסיפור שלך סנופ דוגי דוגי, עם כמה טרנסיות היית בחייך?
[/QUOTE]

אני אגיד לך מה לא מסתדר לך בסיפור (מצחיק שאתה קורא לזה סיפור, כאילו לנסות להשמיע אותי לא אמיתי*

מה שלא מסתדר לך בסיפור - זאת הקנאה
מפריעה לך העובדה, שדווקא אני, שיש לי, משלם מעט יחסית לאחרים (לדעתי עדיין זה הרבה)
בדיוק כמו שמפריע לחצי מדינה שיש טייקונים שמרוויחים יותר מהם

לא אל תדאג, לא מפנק בסמים ולא כלום, תאמין לי שזה עולה הרבה יקר (לא מניסיון אישי כמובן)

אני מקבל כי אני דורש - מה כל כך מסובך ?
הייתי עם מספיק טרנסיות, כולל רומי שהיא אכן שירותית, לא אחלוק על זה...

אבל כל אחד בטעמו, אני חושב שאליאן ניאסל ושני טל הכי יפות ולכן אני חוזר אליהן, וכן יש להן שירות נהדר למי שיודע איך להתנהג איתן

הסקפטיות שלך לא רלוונטית אליי

30
חח
תקשיבו הפורום כאן הוא נטו של אנשים שבאים לפרסם קוקסינליות ולהוריד עבודה לקוקסינליות אחרות
לא מדווחים ולא נעלים
פשוט לא להקשיב לאף אחד וזהו
שכל אחד ילך לבדוק לפי התחושת בטן שלו וזהו
אני יודע גם שיש אנשים ״שעובדים״ בשיתוף פעולה עם קוקסינליות
בתמורה לזה שהם ירשמו כאן ביקורת חיובית והן יורידו להם בסכום של התשלום בפגישה
הכל חרטא
שחררו
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”