כ דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה - דף 3 - סקס אדיר

דיווח חיובי עיסוי והרפיה בחיפה

21
אז ככה הייתי היום אצל אווה זה נמצא ברחוב רזיאל בחורה צעירה נחמדה מאוד חיבוקים עברנו לעיסוי מרוב שהייתי חם גמרתי מהר את הראשונה.....כן חברים היה גם שנייה ומהנה אפשר ללקק לה את הפטמות בלי הכנסות אצבעות .יש לה ריח טוב מחרמנת טוב גונחת ממש טוב השנייה השפרצי חזק כל כך שהיה ממש פיצוץ מקלחת והביתה מאוד ממליץ !! תנהגו יפה אלייה ממש שירותית

23
אכן עכשיו ברחוב רזיאל, כ-250 מטר מערבה מפינת רזיאל-יד לבנים. הייתי עוד פעם אצל העלמה, ולקחתי שעה וחצי ב-600 ש"ח כיון שידעתי מראש שיהיה טוב. לפרטים ראו את הדיווח שלי למעלה.
מה אגיד לכם, יש לה גוף של בחורה בת 15. גובה כ-165 וללא טיפת שומן אך רחוק מאנורקסיות. היא עמדה מחוץ למקלחת וקילחה אותי וניגבה אותי אך אי אפשר להבטיח שכל אחד יקבל שירות דומה, כי היא הכירה שאני עדין מהפעם הקודמת.
חילקתי את הטלפון ל-30 חברים (בפרטי בלבד, ולא בשבת) ואמשיך לעשות כן.

24
אז הנה הפעם הצלחתי להגיע לאווה. מתברר שתחת אותו מספר מתפרסמות מסיבה בלתי ידועה שתי דירות שונות, האחת בבר גיאורה ושם עובדת אותה יוליה-נפילה עליה דיווחתי מקודם בשירשור זה, והשניה - אוה, שמקבלת ברחוב רזיאל והיא אכן מציאה שכמעט מגיעה לרמה של דיאנה מרחוב שרעבי, למרות שזה בכלל לא פשוט. הבחורה בגיל 23 מאוקראינה, עם גבולות גיזרה מאוד ברורים - אין נשיקות, אין מציצות, אין זיונים. אבל: יש עיסוי אמיתי לא רע והרפיה מאוד מושקעת, כאילו שבאמת אכפת לה
אני אישית אחזור למרות שלי זה עולה כפול (אני לא מצליח להנות תוך חצי שעה)

25
[QUOTE=lunatik] הבחורה בגיל 23 מאוקראינה, עם גבולות גיזרה מאוד ברורים - אין נשיקות, אין מציצות, אין זיונים. אבל: יש עיסוי אמיתי לא רע והרפיה מאוד מושקעת, כאילו שבאמת אכפת לה

אני אישית אחזור למרות שלי זה עולה כפול (אני לא מצליח להנות תוך חצי שעה)[/QUOTE]

תודה על המידע. מה יש מעבר להרפיה? נותנת לגעת בגוף? בשדיים? בכוס?

26
שלום לכולם.
ביקרתי את אווה. בחורה נחמדה ועושה את העבודה בצורה טובה מאוד. בחורה צהירה עם גוף יפה ונעים למגע.
התקשרתי למספר וענתה לי ה"מזכירה" . שאלתי אם אווה עובדת והיא ענתה לי בחיוב. אמרה כתובת רח רזיאל ושאני יכול להגיע.ברצוני לציין שבדירה ברח רזיאל מקבלת רק אווה.קיימת עוד דירה בכתובת אחרת כאשר יש שם בחורה נוספת.
הגעתי לדירה,אווה פתחה לי את הדלת. נכנסתי, היא הציגה בפניי את התפריט:ללא סקס,ללא מצציה ללא ללא ללא וכו'.כסף עבר ידיים וקדימה על המיטה. עיסוי עצמו לא רציני, יותר לכיוון ליטופים נעימים בגב ותחת.לאחק כ 10-15 דקות הסתובבתי והיא התחילה לחרמן וללטף את הזין שכבר עמד בשיא עוצמתו. אווה עלתה על המיטה ונשכבה לידי כאשר חלק מגופה עליי. שמה שמן על היד והתחילה בעבודת יד מושקעת מאוד. לרגע חשבתי שהיא נהנת מזה(ואולי כן.אבדוק בפעם הבאה).העיסוי היה כאשר היא רק בתחתונים וכשהגענו לשלב הבא, היא הורידה אותם. התגלה בפניי כוס מגולח ואסטטי וטוסיק יפה וחצוף. לא נותנת לגעת בכוס.
כמובן אחזור לביקור נוסף.

28
הייתי בחיפה ליום אחד לפני ימים אחדים, אחרי העבודה ניסיתי להתקשר לבחורות שקיבלו המלצה. התקשרתי ליוליה, ויקה, לנה, אלונה, ובעצם מי לא. אף אחת לא ענתה (12:00 בצהרים).

בסוף הלכתי עוד פעם לדירה של אווה ברחוב רזיאל, והופתעתי שהיא עדיין בארץ. אמרה לי שתישאר כאן עד אמצע נובמבר ואח"כ תראה. ראו את הפרטים בפוסטים שלי למעלה בשירשור זה, כי הכל נשאר אותו דבר, החיוך היפה, הגוף החטוב, המקלחת שקילחה אותי, הליטופים וההרפייה המושקעת. יתכן שאחזור אליה ולא אנסה בכלל לטלפן לאחרות.
ציונים -
יופי פנים- 8 לפחות. חמודה ומחייכת.
יופי גוף- 10. גיזרה מושלמת של דוגמנית, בטן שטוח. גובה כ-165 פלוס מינוס. גיל כ-25 לכל היותר.
חזה- גודל B, מצויין לאוהבי חזה קטן כמוני.
התנהגות- 9. הייתי מרוצה מאוד. נתתי לה טיפ 100 בסוף.
דיסקרטיות- 9. רחוב שקט, בנין עם יותר מדירה אחת.
מספר הטלפון יחולק לכל מי שיבקש. אנא שימרו על הילדה ותהיו ג'נטלמנים!!

29
הייתי אצלה עוד פעם לפני יומיים, לשעה וחצי (600) ואף נתתי טיפ 150. אישתי היתה בנסיעה, אז מה היא חושבת, אני אשב כל הזמן בבית?

חבר'ה, אני מבקש סליחה בפומבי מ-20! החברים ששלחו מודעה פרטית ועניתי באיחור של כמעט שבועיים.
זה נבע מסיבה טכנית שאינה בשליטתי (הסברים בשירשור ההצעות לשיפור האתר). תודה על סבלנותכם.
אל תתקשרו אליה כולכם ביום אחד, חחח
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”