כ . - דף 3 - סקס אדיר

.

21
פיקסר יא חתיכת מתנשא על מי אתה מתגזען?
בטח עוד איזה מזרחי צפון אפריקאי שהגיע לישראל ממדינת עולם שלישי ומרגיש מלך העולם.
וואלה אני מעדיף פי אלף את הרוסים/אוקראינים על פני הערסים המזרחים שהרסו לנו את המדינה עם התרבות הפרימיטיבית והגזענות שלהם.

.

22

קשה לי להאמין שפיקסר באמת התכוון לזה מכיוון שלכל אדם עם יכולת עיבוד
עובדות והסקת מסקנות לפחות בסיסית ברור שהטענה שכל הרוסיות או רוב הרוסיות הן זונות או זונות בהסוואה או סתם מוכנות לשכב
עם גבר זר בתמורה להנאה כזאת או אחרת היא
טענה לא נכונה ורחוקה מלהיות נכונה. מאוד
יפתיע אותי אם מישהו שהוא בעל הגיון יכול להאמין בזה ברצינות.

הטענה הבאה לעומת זאת נכונה:
יש יותר רוסיותאוקראיניותכו' שהן מוכנות לשכב בתמורה לתשלום מאשר בחורות ממדינות
אחרות גם באופן יחסי לאוכלוסיה ובוודאי באופן אבסולוטי

חוץ מזה אני מאוד מרוצה מהפוסט הזה כי יצא לי ממנו זיון היום. בהשראת
הפוסט הזה נכנסתי לממבה דרך מחשב (מהאפליקציה לא ניתן לחפש לפי תז שפיקסר נתן)
ופתאום ראיתי במחשב כמה וכמה בנות שלא ראיתי מהטלפון קודם ומיד יצא לי מזה מפגש.

.

24
אני מבין שקשה לבקר מישהו שנותן לך הרבה המלצות טובות אך לפי המשתמע נראה שהוא התכוון למשפט הראשון שכתבת ואם לא אז הוא לא הבהיר את זה לגמרי. גם המשפט השני שהוא יותר מעודן הוא לא בהכרח נכון מבחינה עולמית כי למשל בתאילנד שלדעתי משם יוצאת הזנות הכי גדולה בעולם או לפחות הכי מזעזעת(ולא אני לא גזען אלא די מחבב את העמים במזרח הרחוק) יש מקומות כפריים שחוגגים שם כאשר נולדת תינוקת למשפחה משום שהיא תוכל לעבוד בזנות בתאילנד או במערב ולפרנס את כל משפחתה ואת האחים הבטלנים שלה שזה ממש זיעזע אותי. ולמשל במועדוני ה fkk למיניהם בגרמניה ומערב אירופה אחוז גבוה מאוד מהבנות הם מרומניה.יש יותר אמת במשפט השני שכתבת גם כי בברה"מ לשעבר זה 250 מיליון בני אדם הרבה יותר מתאילנד אבל נראה לי שאם נבדוק אחוזים ביחס לאוכלוסיה כנראה שנראה שבתאילנד העסק הזה הרבה יותר גדול שאפילו המון גברים משנים את מינם כדי לעסוק בזנות , תופעה כזאת לשינוי מין כדי לעסוק בזנות לא קיימת במימדים כל כך גדולים בשום מקום אחר חוץ מבתאילנד.

.

26
MIMICH נראה לי שלא הבנת.
בפורום זה זונה היא לא מילת גנאי.
אנחנו אוהבים זונות, מכבדים אותם ודואגים לפרנסתם.
אם אצטט את הרב שכתב פעם "זונה , בת של זונה , נכדה של זונה". הוא כתב מתוך כבוד רב לגברת ולמקצוע וכנראה שהתכוון גם למקצוענות.
אין פה גזענות!
חג שמח!!

.

27
[QUOTE=pixsar]
אולי תשתף את האחרים או שמא התאהבת ברוסיה הזאת או שהיא סיפרה לך שהתאהבה בך

[/QUOTE]
פיקסר אני אתן לך טיפ -גם אם יש לך הרבה נסיוןהבנה בנושא מסויים אל תניח שיש לך יותר נסיוןידעחוכמה ממישהו אחר בנושא הזה כשאתה לא מכיר אותו. אל תאמר הערות ציניות למישאתה לא מכיר - אתה יכול לצאת טיפש וחבל. אם היית מכיר אותי תאמין לי לא היית חושד בי שהתאהבתי בזונה או שאני מאמין שזונה התאהבה בי. לא היית יכול להיות יותר רחוק בניחוש שלך.

.

28
[QUOTE=mimich]אני מבין שקשה לבקר מישהו שנותן לך הרבה המלצות טובות[/QUOTE]

חחח, אני פשוט לא נוהג להאשים בן אדם על סמך ארוע בודד ומנסה להגיב קודם באופן נייטרלי יותר. "ההמלצות הרבות הטובות" חשובות ככל שיהיו מעניינות לי את הביצה. באופן כללי לצערי מה שורה מעשית זה שבודדים המקרים שאני מוצא את הפורום הזה שימושי. לא אומר את זה בתור תלונה - פשוט מציין עובדה.
[QUOTE=mimich]גם המשפט השני שהוא יותר מעודן הוא לא בהכרח נכון מבחינה עולמית כי למשל בתאילנד...[/QUOTE]
הטענה לא התייחסה רק לרוסיה. כמובן שגם תאילנד וגם רומניה ועוד ועוד באותה רשימה.

.

30
תכלס הבחורות הללו פתוחות מינית וקלות להשגה בתחום
היתה לי רופאה תיירת פה שלאחר בילוי ביום וארוחה הכנסתי את ידי למנושה ושאלה אותי אם קיבלתי מציצה בנהיגה
והמבין יבין

הטרמינולוגיה פה של זונה שונה משם
רובן לא עובדות בזה למקצוע אלא לא עושות עניין מזיונים ונהנות מהפינוקים החומריים הנלווים

זה לא אומר שאין חסודות
זה לא אומר שאין נאמנות שמרוצות מנאמנות וזיכרונות של אהבה
לא חידשת לנו כלום בלהכיר את הנושא
וסתם ויכוחי סרק עוררו פה
ומצד שני יופי של דיווחי תז

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”