אוהבת סקס חזק
22חברים היום דיברתי איתה היא ספרה לי שיום שני היא מסיימת מחזור ואז היא פנויה למפגשים אז סבלנות
אכול ושתה כי מחר תמות
אוהבת סקס חזק
23שלום לכל החברים והמון תודה לביג מן שנתן את מספר הטלפון של הצדיקה במהירות כמו גבר ולא עשה פוזות-שאפו ביג מן
אז בזמן האחרון לא יצא לי לדגום אף אח(מפני שהייתי במערכת יחסים) ולכן לא דיווחתי,וגם על הצדיקה מבית שמש לא אוכל להרחיב מפני שכן קבעתי איתה וגם הגעתי וכנראה שכמו שביג מן אומר היא חזקה בביצועים אבל אני אישית לא אהבתי את המראה ולכן עשיתי פרסה
בכל מקרה ביג מן המון תודה על הכוונה כי זה מה שנחשב לדעתי,אשמח לפרגן לך ולשאר החברים כשתהיה לי מטרה מעניינת
ושוב המון תודה

זה לא מפתח זה בורג קודח
אוהבת סקס חזק
24חחחח...פתאום במקרה נוספו כמה חברים חדשים לפורום שקיבלו את המספר ו וואלק דיברו, נפגשו.... החיים הטובים.
שיטות מכירה של בדואים....
אוהבת סקס חזק
25חברים הצדיקה סיימה מחזור ומיום שני היא יכולה אני הראשון שלה אחרי המחזור .
אני אמסור טלפון רק לחברים שמדווחים ודיווחו בעבר ... תהנו
אכול ושתה כי מחר תמות
אוהבת סקס חזק
26תשמע ביגי מן הייתי בשמחה מבקש טלפון אבל היא בפקינג בית שמש, יש מצב אתה יכול לשאול אותה אם היא מוכנה להגיע לפחות לאזור המרכז?? ואני אשלם לה גם על השירות וגם על הנסיעות
אוהבת סקס חזק
28לפי מה שתואר אני פחות או יותר בגיל שלה ותושב בית שמש אשמח לקבל את המספר שלה בפרטי מי מתנדב?
אוהבת סקס חזק
30אפשר פשוט להדביק את הטלפון שלה בחיפוש בפייסבוק ולקבל את הפרופיל שלה...
האמת שאני מנסה להשיג אותה כבר המון זמן, כל פעם אומרת משהו אחר, ואחרי שראיתי את התמונות שלה בפייסבוק...מזל שלא הלכתי...