כ אמילי מהרצל 59 בייב חדשה ברמת גן - דף 3 - סקס אדיר

אמילי מהרצל 59 בייב חדשה ברמת גן

22
אמילי היא מסוג הבחורות שבשבילן הייתי צריך את הפורום מאחר ואין סיכוי שהייתי נכנס איתה אלמלא ההמלצות כאן. מראה פניה די גס ודובוני, גופה מלא ועסיסי עם חזה בינוני פלוס עד גדול טבעי, והתקשורת שלה מאד אגרסיבית ופלצפנית. אבל זרמתי עם המלצות הפורום ונכנסתי למרות זאת וזכיתי במסאג' מקצועי למדי עם לחיצות מדויקות וקליקים משחררים שהחזירו אותי בזכרונות לתאילנד. אחרי עיסוי מושקע בכל הגוף של 20 דק' בערך התהפכתי לבודי מפנק עד להשקיית שדייה הספוגיים.
לסיכום היא לא הבחורה הייצוגית והמנומסת להכיר לאמא, אבל במבחן המעשי בהחלט הייתי מכיר אותה לאבא וגם לסבא רבא. נהניתי ואשוב. תודה לפורום.

אמילי מהרצל 59 בייב חדשה ברמת גן

23
הגעתי להרצל 59 בעקבות הביקורות. קארין הייתה עסוקה, הוצעה לי אמילי. מה אגיד ומה אומר... פנים כמו אחרי הפצצה. הבחורה בשרנית למדי - מוצקה כזאת, חזה בינוני אבל גם כרס בינונית... הייתה גם מאד פושרית ואגרסיבית, החלטתי לתת לה צאנס לאור הביקורות האחרונות.
לקחתי את המסלול של 220 לעד חצי שעה, תוך 20 דקות עפתי. חיפפה במסאג וההרפייה הייתה תקתקנית ולא מושקעת. אולי זה המראה שלה שהעיב לי על הכל, אולי השירות החפיפניקי והלא מושקע. לא הייתה תמורה לכספי, לא חוזר אליה (וכנראה לא לתיקתוקיה הזו בכלל).
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”