אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 21 על ידי Colombo [QUOTE=james lee]קולומבו אל תטרח. הדיווח של davekravi71 מדוייק. גם אני הייתי וקיצרתי. מציצה מקונדמת, (שובר עיסקה מבחינתי)לא יפה, עייפה וחסרת תשוקה.[/QUOTE] תודה. כל מידע נוסף חשוב ציטוט 09 ינואר 2018, 11:28
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 23 על ידי Fill De Perse ניסיתי להתקשר היום. אין תשובה במספר. ציטוט 09 ינואר 2018, 17:27
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 24 על ידי אקסקליבר שתי הבנות עזבו. אני לא מופתע ממה שכתוב היות והיא באה לזמן קצר מאד ואני מניח שלא חשבה על בניית מאגר לקוחות אלא על כמה שיותר כסף ומהר. לדעתי מי שתפס את אנג'לה בהתחלה ממש נהנה וגם לגבי המראה גוף פצצה ופנים נאות לא נופלת מאף בת תאגיד אחר. ציטוט 09 ינואר 2018, 18:55
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 25 על ידי Korb שתיהן עזבו? הן באו ל-4 ימים? נשמע מוזר ציטוט 10 ינואר 2018, 01:16
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 26 על ידי הלך רוח נראה לי שה"תאגידים" לא אהבו את התחרות הזאת ופעלו נגדה.הפעם היו בחורות יפות וצעירות עם אופציות, במחיר נוח יחסית במיקום טוב.זו רק השערה שלי שנראית לי מאוד הגיונית.התאגידים כנראה פוחדים מתחרות איכותית והחליטו לגדוע אותה בעודה באיבה. האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו ציטוט 10 ינואר 2018, 12:42
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 27 על ידי צמצם להבנתי שתיהן היו בנות תאגיד ציטוט 10 ינואר 2018, 14:07
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 28 על ידי אקסקליבר אני די בטוח שמנסים להשמיץ סתם... ציטוט 10 ינואר 2018, 18:15
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 29 על ידי Colombo [QUOTE=אקסקליבר]אני די בטוח שמנסים להשמיץ סתם...[/QUOTE] מי את מי?מה שבטוח שהן כבר לא כאן ומשהו לגמרי מסריח.......... ציטוט 10 ינואר 2018, 21:12
אנג'לה מבית יוליה - אנאלית אמיתית 30 על ידי אקסקליבר שיש "מדווחים" של תאגידים מתחרים.שתי הבנות נראות טוב, צעירות ולפחות בהתחלה נתנו שירות מעולה. להגיד שהן נראות רע זו הזייה היות ואני גם פוקד מקומות אחרים יותר יקרים. ויקטוריה נותנת שירות מעולה ואין סיכוי שהתדרדרה. אנג'לה לעומת זאת בעלת פוטנציאל חמדנות ולכן לא הופתעתי. אבל מפה ולהגיד שהן מכוערות...שטויות. ציטוט 10 ינואר 2018, 22:34