כ אתונה, המדריך לחרמן הקמצן, יוונייה בת 20 ב-10€ (-: - דף 3 - סקס אדיר

אתונה, המדריך לחרמן הקמצן, יוונייה בת 20 ב-10€ (-:

21
מצטער לא התחום שלי בכלל קוקסינליות.
אני יכול לומר שראיתי כמה ברחובות. גם ברחוב Syngrou, אבל חייבים רכב.

[QUOTE=כחול]בעוד חודש אני מגיע לאתונה....אשמח ואודה להמלצות לקוקסינליות ליווי למלון....היכן ניתן למצוא......[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

22
צר לי לצנן קצת את ההתלהבות (אבל רק קצת), אבל אלה הרשמים שקיבלתי מחבר שחזר משם לא מזמן:
הוא דיבר איתי על 20 יורו ולא 10, יכול להיות בגלל שלב זהב היה עם חבר מקומי הוא קיבל מחיר של מקומי, יש מצב לתיירים הם לוקחים 20 בכל מקרה גם 20 נשמע מחיר סבבה.
האיזור שלב זהב דיבר עליו הוא סוג של דרום תל אביב, לא הכי נעים ונקי שם.
רוב הבחורות באזור שם במחירים הנמוכים די עקומות.
הגיינה לא טובה, לא מתקלחות בין לבין.
יש את הדירות סטודיו רמה כבר הרבה יותר טובה של שירות וניקיון, נכון יקר יותר אבל עדיין מחיר סביר. הבעיה שלא תמיד קל למצוא את הדירות החוקיות, הם מפוזרות בכל העיר.
ממה שהבנתי ממנו זה מקום עם פוטנציאל אדיר אבל חייבים לעשות שיעורי בית טובים לפני שהולכים.

23
הלכתי גם לבד לעשרות מקומות - והמחיר היה 10 יורו! חיוך גדול בכל מקום אגב דיברו איתי ביוונית בהתחלה, ולקח להם זמן להבין שאני תייר אז אולי זה עזר...

מכל מקום יש צעירות גם ב-10 יורו, הסברתי מראש מה אחוז הצעירות, ואיך נראים המקומות.

תלכו ל-100 מקומות זולים ותראו, לא ל-5 הכי קרובים.

נתתי לכם המלצה לדירות הסטודיו. באחת מהן 20 יורו לבת 18 לעשר דקות+ תקראו בבקשה שוב.

[QUOTE=falafel]צר לי לצנן קצת את ההתלהבות (אבל רק קצת), אבל אלה הרשמים שקיבלתי מחבר שחזר משם לא מזמן:

הוא דיבר איתי על 20 יורו ולא 10, יכול להיות בגלל שלב זהב היה עם חבר מקומי הוא קיבל מחיר של מקומי, יש מצב לתיירים הם לוקחים 20 בכל מקרה גם 20 נשמע מחיר סבבה.

האיזור שלב זהב דיבר עליו הוא סוג של דרום תל אביב, לא הכי נעים ונקי שם.

רוב הבחורות באזור שם במחירים הנמוכים די עקומות.

הגיינה לא טובה, לא מתקלחות בין לבין.

יש את הדירות סטודיו רמה כבר הרבה יותר טובה של שירות וניקיון, נכון יקר יותר אבל עדיין מחיר סביר. הבעיה שלא תמיד קל למצוא את הדירות החוקיות, הם מפוזרות בכל העיר.

ממה שהבנתי ממנו זה מקום עם פוטנציאל אדיר אבל חייבים לעשות שיעורי בית טובים לפני שהולכים.

[/QUOTE]
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

27
בוקר טוב לחברי הפורום
אין ספק כתבה ממצה ומפורטת.....
שבוע הבא אני באתונה...ישנם הרבה מכוני ליווי באתונה,בחורות יפות מאוד וברמה גבוהה אך לפי המטייל המחירים 50 אחוז גבוהים יותר זה יכיל לנוע בין 100-200 יורו לשעה ואף יותר....היכן ניתן למצוא נערות ליווי כאלה במחירים סבירים יותר

29
קודם כל תודה על הדיווח !

אשמח לשמוע את דעתך על צפון קפריסין מול אתונה ?

ואני לא מדבר בתקתוקיות של ה10-20 יורו , למצוא בחורות ברמה,כאלה שהייתי מסובב אחריהן את הראש ברחוב (אני מבין שאצטרך להיפרד מ100 יורו וצפונה לשעה, פשוט מנסיון הזמן בחו"ל קצר, ולהסתבובב שעות ולחפש מציאות פחות מתאים לי)

איפה עדיף ? מהפוסט שכתבת על קפריסין היה נראה שהחוויה יותר נעימה

תודה

30
אני נהנה לחפש לעלות ולרדת בדירות חיוך גדול. אם אתה פחות בקטע של שיטוט, אז טוס לצפון קפריסין, תנסה לסגור עם הבוס 4 שעות בחדר שלה ("HALF PROGRAM") ב-400-500 לירות (400-450 ש"ח). תנסה לבקש מהבוס אנאלי בתוכנית. גם אם יעלה עוד מאתיים ש"ח זה שווה.
בחורות צעירות וכוסיות יעלו אולי קצת יותר. עדיין שליש מחיר מישראל.

[QUOTE=shraga]קודם כל תודה על הדיווח !

אשמח לשמוע את דעתך על צפון קפריסין מול אתונה ?

ואני לא מדבר בתקתוקיות של ה10-20 יורו , למצוא בחורות ברמה,כאלה שהייתי מסובב אחריהן את הראש ברחוב (אני מבין שאצטרך להיפרד מ100 יורו וצפונה לשעה, פשוט מנסיון הזמן בחו"ל קצר, ולהסתבובב שעות ולחפש מציאות פחות מתאים לי)

איפה עדיף ? מהפוסט שכתבת על קפריסין היה נראה שהחוויה יותר נעימה

תודה
[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”