אז בעצם יש עוד אחת שלא מוכנה לעשות כלום (תום015 רשם שלא יודע אם מתנשקת או צורכת חלבונים) ורוצה... 600? וזה נחשב נמוך כי היא מתחילה ב700?
אבל יש קופצים... הרי היא "פרטית"!
פרטית בת 24 מעלפת
22[QUOTE=החפוז המכני]אז בעצם יש עוד אחת שלא מוכנה לעשות כלום (תום015 רשם שלא יודע אם מתנשקת או צורכת חלבונים) ורוצה... 600? וזה נחשב נמוך כי היא מתחילה ב700?
אבל יש קופצים... הרי היא "פרטית"![/QUOTE]
אבל יש קופצים... הרי היא "פרטית"![/QUOTE]
אני רשמתי שאני לא יודע כי זה לא מה שעיניין אותי , אז גם לא שאלתי .
מצידי שתכניס ב2 חורים בו זמנית . זה המידע שיכולתי למסור בגלל שזה המידע שאני יודע .
כשהזין עומד השכל בתחת !
פרטית בת 24 מעלפת
23[QUOTE=massaginator]
[QUOTE=Altazuzu]כאן זהו מקום שבו אנשים יכולים לפרוק ולספר ולשתף אחרים בחוויותיהם.[/QUOTE]
[QUOTE=Altazuzu]כאן זהו מקום שבו אנשים יכולים לפרוק ולספר ולשתף אחרים בחוויותיהם.[/QUOTE]
תסלח לי אבל נראה שאתה לא מבין את מהות תת-הפורום הזה. יש כאן תתי-פורומים אחרים ל-קשקשת. הזמן שלי (כמו גם של אחרים) יקר ואין סיבה שאבזבז זמן לקרוא דיווחים שבבסיסם חסרי תועלת (באופן אובייקטיבי).
[/QUOTE]
אם הזיכרון לא מטעה אותי גם אני פניתי אלייך באחד מן הימים . ולא קיבלתי מענה ...
לא זכור לי היטב , והבעיה שפתאום כל ההודעות הפרטיות נמחקו פתאום לפניי שבוע .. כנראה הייתה תקלה באתר .
כשהזין עומד השכל בתחת !
פרטית בת 24 מעלפת
25[QUOTE=massaginator]
תסלח לי אבל נראה שאתה לא מבין את מהות תת-הפורום הזה. יש כאן תתי-פורומים אחרים ל-קשקשת. הזמן שלי (כמו גם של אחרים) יקר ואין סיבה שאבזבז זמן לקרוא דיווחים שבבסיסם חסרי תועלת (באופן אובייקטיבי).
[/QUOTE]
צודק במליון אחוז
פרטית בת 24 מעלפת
26פוסט מיותר לחלוטין עדיף שתסגרו אותו
אין קצה חוט איך להגיע לבחורה
שולחים לתום הודעות והוא מתעלם או במקרים מסוימים הוא מסתלבט
פרטית בת 24 מעלפת
28חברים אני מזכיר לכולם מטרת הפורום היקר שלנו זה לשתף
ומי שלא משתף או מתנה שיתוף במספר אחר זה לא במקום!
מי שזה לא מקובל עליו הדלת פתוחה בפניו...
כולנו כאן כדי לקבל שקט או אתנחתא מהעבודה מהנשים שלנו או מהבדידות שלנו, וכאן גם לא מבדילים בין גזע דת ומין!