XXX --- הקפצות סרק חדש !!! - 2010 --- XXX
202 חג שמח לכולם!!! תודה על כל המחמאות
אני זמינה מי 9 אד 20 .יום ד אד 23
.מחכה נשיקות
0549723169.איב.

אצלי השמיים הם הגבול וכשאגדל... אלמד לכתוב עברית בלי שגיאות!
204ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית
205לועס גת,
מודה שיש משהו מעט פרובוקטיבי בכתיבה שלי לעיתים.
יחד עם זאת, אני חושב שיש פגם בכך שחבר הרשום פה כבר כשנתיים וניזון ממידע של חברים אחרים, בין היתר גם עבדיך הנאמן, ואם זאת אינו תורם בדיווחים משל עצמו יהיה גם חצוף מספיק לדרוש שנסקר ונדגום באופן מפורט ומקצועי בהתאם לדרישות הסף שלו.
מה, גם להיות אוכל חינם וגם לדרוש שיבשלו אותו כמזון גורמה??
דיווח הוא מראש עניין מאוד סובייקטיבי שיכול לתרום לאחד ולגרוע מאחר. לכן כל אחד אחרי להסיק לעצמו את התמונה המלאה בהתאם לנתונים.. אם BEN מראש אינו אוהב מלאות, הוא היה צריך לקחת זאת לשיקול דעתו כי האינפורמציה הרבה שנכתבה על רותי לא הסתירה זאת. רותי אף ציינה זאת בעצמה. אם הוא בכל זאת התעקש לבקר אותה אין זה הוגן שהוא ילין על כותבים אחרים כי הוא אחראי בלעדית לשיקול דעתו.
206כמובטח ולאחר שהצלחתי ליצור קשר עם שירי (צריך סבלנות, אבל בסוף זה משתלם), נפגשתי עמה בחמישי שעבר, ולהלן דיווחי.
ראשית, אני מצטרף בחום לתגובות הקודמות של ווסטל, אלמוניאני, ZN63 ואוריאל. שירי היא הבחורה המדהימה, המתוקה, השירותית, העדינה והאינטיליגנטית ביותר שפגשתי בסוג זה של פגישות (ואני כבר אוטוטו בן 40, ככה שראיתי כמה דברים בחיים, למרות שאני לא מרבה במפגשים מסוג זה, ובטח לא הולך לאיים על מעמדו של "הטוחן" או מתחריו
). היא הדבר הכי קרוב לחברה שדגמתי ורמת ה- GFE שקיבלתי ממנה גדולה בעשרות מונים ממה שאין פעם חוויתי. אני לא מתכוון לחזור על כל מה שכבר נאמר ע"י קודמיי ואני גם לא מתכוון לתת תיאורים פלסטיים או ציונים, הואיל וזה לא הסגנון שלי (מכבד את אלה שזה כן), אלא רק לדווח מהזווית שלי.

שירי נראית אחלה! התמונות אמיתיות ועדכניות לחלוטין. היא לא דוגמנית צמרת, והיא לא הבחורה הכי מהממת שראתה האנושות, אבל בהחלט נראית מצוין ונשית מאד גם ב"משקפיים" הכי אובייקטיים שיש. כמו כן, היא לא מלאה ולא עם "בטן" ולא עם "תחת" כפי שמישהו רשם, אך היא לא רזונת או שדופה ואין לה אגן ירכיים בגודל של ילדה בת 10. למי שאוהב רזות מאד וטוסיק קטנטן (וזכותו של כל אחד להעדפותיו) - חפשו מישהי אחרת.
שירי בחורה פרטית לחלוטין המקבלת בדירתה הפרטית. היא עדינה, חכמה, וממש לא הטייפ קאסט של שחקנית פורנו מבחינת מראה ו/או התנהגות. יחד עם זאת, ומשכך, אני מעריך שהכימיה עמה מאד קריטית להצלחת החוויה. שירי היא מסוג הבחורות הבנויות לקהל איכותי בלבד שמחפש עוד ערכים מוספים מלבד גמירות. אם מישהו מחפש בחורה זנותית/בוטה או משהו בסגנון מה שמקבלים בתיקתוקיות - ושירי היא ממש ההיפך - אז חבל על הכסף שלכם, ועל עוגמת הנפש שתסבו לעצמכם ולה.
משיחת הטלפון הראשונה היתה בינינו כימיה מעולה. בלי שטויות, בלי סיפורים, בלי ביטולים ובלי העלמויות. קבענו על מועד הפגישה כמה ימים לפני (מומלץ בחום). הגעתי לשירי לפי הנחיות שקיבלתי ממנה.
איך שנפתחה הדלת, ראיתי בחורה סקסית, עם עינים מדהימות המשדרות רוך וטוב לב והמון אנרגיות חיוביות. אני לא יודע מאיפה הביא אותו משתמש המכונה "דורון" את התלונות על היגיינה לקויה, הואיל ושירי היא בין הבחורות הכי אסתטיות, מטופחות ונקיות שפגשתי, מכף רגל ועד ראש. מתוקה בנפש ובגוף. שאלתי את שירי איך יכול להיות שכתבו עליה דבר כזה והיא ענתה שזה הכעיס אותה מאד, הואיל ומדובר בשטויות במיץ ואין לה מושג מי ולמה כתבו זאת עליה (דרך אגב, היא מודעת לפורום הזה וקוראת את מה שכותבים עליה מפעם לפעם).
לאחר שהגעתי פטפטנו קצת בכדי להיכנס לאווירה, ונכנסתי להתקלח (אני מקפיד על היגיינה לא פחות ממה שאני דורש מהבנות. בכלל אני מציע לכל הבחורים שהיגיינה זה לא הצד החזק שלהם, לעבוד על זה לפני שהם באים בטענות על בחורה כזאת או אחרת. תתפלאו (או שרצוי שלא), אבל גם לבחורות זה חשוב. תנו כבוד - תקבלו כבוד!). לאחר מכן, הלכנו לחדר והתחלנו עם התוכנית האומנותית. לא אכנס לתיאורים, רק אומר שניכר ששירי אוהבת סקס, עושה אותו בכל הלב, טוטאלית בשירות שהיא מעניקה, סבלנית באופן שנדיר למצוא היום בתחום, ואין ספק שהיא אלופה בסקס אוראלי כולל אפשרות לגמירה בפה שהוצאה על-ידה ונוצלה על-ידי בלי שום התלבטויות מיותרות
. אני לא בקטע של להחליף תנוחות כל שניה, אבל נראה ששירי פתוחה לכל דבר בגבול הטעם הטוב. האקט כלל המון נשיקות רטובות וטיפול מסור מצדי בחזה היפיפה שלה.

לאחר הסט הראשון, שטיפה, מנוחה ושיחה קולחת עם בחורה מרתקת ונבונה. לאחר התאוששות מתבקשת עברנו לסט השני איכותי כמו הקודם שלא מוצה עד תום, אבל אך ורק באשמתי (האישה החוקית החליטה דווקא יום לפני "לרוקן" אותי עד תום
. הלקחים יופקו, ומקצה שיפורים יתקיים בקרוב
)

שירי סבלנית, לא מסתכל על השעון ולא סופרת דקות, ואף זכיתי לכוס קפה לאחר שהתלבשנו ולהמשך שיחה בכיף על הספה (מן הסתם, אני מניח שזה קשור גם לכימיה המצוינת בינינו). עזבתי את הדירה עם חיוך גדול ונשיקה.
600 ש"ח אכן לא סכום לכל כיס, אבל שירי שווה את זה! ברור לי שעוד כמה שבועות, אפנק את עצמי בביקור נוסף אצלה, ואנסה דברים נוספים
.

אחתום דברי ואחזור על מה שביקשו כמה מקודמיי - שירי היא בחורה מיוחדת ונדירה בתחום. אנא, ושוב אנא מכם, אל תקלקלו אותה ואל תפגעו בה. תגיעו רק אם אתם סופר איכותיים שמחפשים בחורה סופר איכותית. תתייחסו אליה בכבוד, בעדינות ובאדיבות, וזה ישתלם לכם כפל כפליים.
יום שעובר - אינו חוזר !!!
207מים שקטים חודרים עמוק עמוק