כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 21 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

201
[QUOTE=שרון מתל-אביב]OKEEEEEEEEEY חברים קבלו סוף סוף (במחיאות כפיים סוערות חחח צחוק ) את הסרטון שלי שהבטחתי לכם כבר מזמן :

"שרון מתל-אביב מנענעת את הישבן ומוצצת זין"

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3944743

תהנו חיוך גדול Tongue Embarrassed מוחא כפייה Star קריצה Cool אצבע למעלה Heart Party

בקרוב כשאהיה במוזה אצלם עוד סרטון אז יש למה לחכות קריצה

תגידי שרון ממתי הסרט הזה?! כשאני הייתי אצלך הייתי שחומה! או שזה רק התאורה שם לא טובה?!

[/QUOTE]

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

202
את נשמעת ממש נעולה על הבחור הזה (לדעתי זה אותו בחור שאת תמונתו העלית לפני כשבועיים)
לדעתי את פשוט צריכה לעזוב הכל ולנסוע לחפש אותו, אפשרי בליווי צלם שיצלם אותך בחיפושייך אחריו.
אפשר לעשות מזה אחלה סרט, כמו מרקו מחפש את אמא שלו, רק בגרסה למבוגרים.
קוראים לי קישקשתא, קישקשתא זה שמי, כמעט ושכחתי שלום

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

204
[QUOTE=Venus Butterfly]

במחשבה שניה, אתה צודק, כי כאלו שריטות שקופות, גם טובי האופטומטריסטים לא יעזרו לראות , ואף אם אביט סביב 360 מעלות, עדיין לא אראה את אותן שריטות שקופות אך עמוקות שבין המובחרות שבהן אצלך דרות בבטחה

[/QUOTE]

אדמין יקר

לאחר הדיאגנוזה האחרונה של עמיתי המלומד/משעשע שכה בטוח בעצמו ובאבחנותיו הקליניות,וכמובן המוסמך לטיפול בנפש האדם, כל שנותר לעשות הוא לשנות את שם הניק שלי לחתול שורט.

מיאו.........

רימינג מעשי2011-08-20 02:17:51

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

205
לכל חברי הפורום אשמח אם מישהו יכול להמליץ על בחורות שנראות טוב צעירות 20-30
שעושות DFK(deep french kissing במיוחד (
GFE באמת מאהבה רוסיות שנרות טוב זה פשוט חלום לשכב איתן ולהתנשק בתנוחת כפיות או מסיונרית זה גם הרבה יותר כיף ומגרה
אין אחד פה שלא יסכים איתי,הרי כולנו הולכים ל"נערות עובדות" בשביל לקבל יחס חום ואהבה שלא תמיד מתאפשר אם זה בבית או בדרך אחרת,כל אחד רוצה מישהי שהיא מתייחסת אליך כמו חברה ולא אחת שהיא מכנית טכנית ומתקתקת,זה מוציא את כל החשק
ללכת לפי הספר..נכון?
אז אני מבקש רק המלצות על בחורות כאילו במחירים שנעים בין 300-500 אפשר גם 600 אבל זה כבר יקר מאוד בשבילי
תודה לכל מי שיכול לעזור במיוחד לתותחים כמו ח"כ רימינג מעשי אשר מתנסחים בעיברית רהוטה וכושר ביטוי גבוה!

קריצה
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

209

חחחח שרון הרגת אותי עם הקטע שכתבת על הצפיה בסרטי הומואים ואני פשוט לא יכול להתאפק ואגיב...

בהפתעה גמורה קיבלתי את בקשתה של שרון למצוא בשבילה סרטים כחולים של הומואים בהשתתפותו של ג'ף גריגס, ועם זאת גם ידעתי עד כמה הגבר החתיך הזה משגע אותה אז הבנתי מאיפה זה בא...

אחרי חיפוש קצר באינטרנט מצאתי את הסרט הראשון ששמו: SECRET BOYS CLUB.

הממממ מועדון סודי של בנים... מעניין איזה סוד הם שומרים לעצמם חברי המועדון השובבים האלה? צחוק

כמובן שלא הייתה לי כל כוונה לצפות בסרט הזה אבל שרון הסקרנית ביקשה ממני לצפות בו ולדווח לה בזמן אמת על המתרחש בסרט ולתאר לה מה עושה גריגס, איך נראה הזין שלו וכו'... צחוק

לפני שהגעתי לגריגס ראיתי את סצנת הפתיחה של הסרט... ואני חייב לציין שזה היה אחד הדברים המצחיקים וההזויים שיצא לי לראות אי פעם בסרט כלשהו. קודם הבוס המתלהב ו"הקשוח" מזמן את כל חברי המועדון החדשים בטלפון ציבורי, צורת הדיבור של הגברים כבר העלתה בי גיחוך קל ואיך שהסצנה הזאת הסתיימה על המסך הופיע בגדול שמו של הסרט עם הצגת השחקנים המשתתפים ומלווה במוזיקת דיסקו מגניבה ביותר! Tongue פשששש מגניב אמרתי לעצמי חיוך גדול

ובמעבר חד לסצנה שניה של הסרט שמתרחשת במועדון הגלגיליות... כל הבחורים בוחרים לעצמם גלגיליות ונעמדים על משטח ההחלקה כמו במסדר צבאי מול המפקדים הקשוחים שלא מצליחים להסתיר את החיוך מפניהם.

אחרי קצת דיבורים כולם מתחילים להחליק על הפרקט ולשחק במשחק התופסת כמו... אני לא רוצה להגיד כמו מה צחוק בסצנה הזאת כמעט נפלתי מהכיסא מרוב צחוק! זה היה כ"כ הזוי ועם זאת כל כך מבדר עד שחשבתי שכל סרטי ההומואים הם פשוט סרטי קומדיה שממש אפשר להנות מהם! חיוך גדול

אבל עד כמה שטעיתי אחרי שמשחקי התופסת נגמרו וכל אחד "תפס" לעצמו את הפרטנר שבו הוא הולך לבצע את זממו צחוק Shocked

באמת שלא רציתי לראות את ההמשך אבל לשרון לא הייתה סבלנות לחכות שאני אביא לה את הסרט והיא חיכתה בדריכות לתיאורי ג'ף גריגס הגברבר שלשם שינוי ממש לא נראה כמו הומו בסרט, טוב אולי פה ושם אבל בקטנה קריצה

אין צורך שאני אתאר שוב את מה ששרון תיארה כבר כ"כ טוב. אני רק אציין שהעברתי את הזמן בצפיה בסצנה עם גריגס די בסבבה... קצת הגעיל אותי, קצת שיעמם אותי אבל ממש לא נורא.

אני לא אספר לכם על שאר החוויות שלי מהסרטים האלה אני רק אציין שאני ושרון דיברנו בהתלהבות על כל אותן סצנות הזויות משאר הסרטים שראינו... חחח בחיים לא חשבתי שאני אדבר בכזאת טבעיות ואעביר חוויות עם בחורה כלשהי על סרטי הומואים...

אבל עם שרון זה היה ממש כמו לדבר על מזג האוויר או על כל נושא נורמלי אחר.

הכל כ"כ טבעי וזורם ומהנה שאין דברים כאלה! חיוך גדול

הייתה זאת חוויה יוצאת דופן שכזאת.

אהה כן אני חייב להודות שג'ף גריגס הוא בהחלט גבר מרשים! אני עדיין מתקשה להאמין שהוא הומו אבל כל הסימנים מראים על כך שהוא כן. לא שזה באמת צריך להפריע לי כי הוא תמיד יהיה בגדר פנטזיה של שרון... קריצה
מנענע רק את שרון הכוסית בעלת הכוס המתוק והתחת המחרפן והדורש!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”