BMW1200GS
[/QUOTE]
שמא אולי סתם דיוק מאה עשרים וחמש

כ
BMW1200GS
[/QUOTE]
לW2F1 וחוליו:
סחתין על המאמץ, אני מקווה שהוא לא היה לשווא, אני צריכה לתקן שם טעות בנוגע ל"אברים הצנומים והמוזרים של היפנים" – מי שקרא את הכתבה בעיון היה יודע ששכבתי שם רק עם יפני אחד, על כן אשנה את תשובתי ל"דגמתי רק אחת והוא היה ככל הזרגים".
הסיומת של חוליו מעט יותר מדויקת אבל תודה לשניכם!!!
לmaxmax:
חחחחח, כפיים על חדות הקליטה , אולי אקח אותך על הצעתך יום אחד
לנמרוד ומוסלי:
קרוב אבל לא.... זה לא סוד שיש לי אופנוע
היי אנשים!
החלטתי לחסוך מכם את "העינוי" ולחכות לכשאהיה כשירה לחזור למעגל העבודה, כרגיל- מבטיחה לעדכן בהתפתחויות.
[/QUOTE]
הוא שנאמר "מה באת לזיין או לזיין ת'מוח....? "
אז אחרי שחזרתי היום ממילואים אצתי רצתי למחשב לקרוא בפוסט הנוכחי.
המחשבה הראשונה שחלפה במוחי היתה להצביע על הקשר הברור בין תשובתה של מירב:
את חושבת שיש לך הרס עצמי ? כן
ובין העובדה שאני מתעקש להישמע כמו המבוגר האחראי ולקרוא למירב להתעשת וחדול מההרס !
המחשב השניה שחלפה במוחי אכן היתה "מה באתי לזיין או לזיין ת'מוח..."
כי אחרי שכולם ואני בראשם כבר ניסנו להציל אתמירב מעצמה מכאן האחריות עוברת אליה אם תרצה בכך....
ועיך הגעתי למחשבה השנייה ?
היות והפוסט התחיל להזכיר לי את רשמיי על הסדרה "מגדלים באוויר" נראה אחלה בהתחלה אך לא מתקדם לשום מקום.....
ומכאן אני מגיע לשתי בקשות:
1. חברים בואו נפסיק להיות נביאי תוכחה וחנפנות וננצל את הפלטפורמה הייחודית שמאפשרת לנו מירב בדרך על עולמות הגוף...
2. מירב, אם אפשר, את ואנחנו פחות נתנצח ונגיב לכל תגובה בי סוף ואת אנא שחררי את חרצובות לשנך ומפרקי אצבעותיך ופרסמי לנו איזה סיפור מעניין !!! אם יש דברים חדשים בכיף ואם לא נשמח גם קריוזים מן העבר.
כי אחרי ככלת הכל וה.....מה באנו ? לזיין או לזיין ת'מוח... ? ? ? ?
אפרודיזיאק מי זה כולם ניסו להציל את מירב מעצמה?דבר בשם עצמך...לא צריך להציל שום דבר ובטח אתה לא תעשה את זה.מה זה שעת סיפור?היא צריכה לספר לך?אם אתה משועמם לך תקרא ספר ועזוב אותה במנוחה.היא לא צריכה אותך בשביל עידוד.אתה והdude עובדים קידוח נפט או משהו?
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”