כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 22 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

212
הדלת כניסה היא ברחוב הראשי ללא כל סימן או כיתוב מה יש למטה....בוא נגיד שעובדי החנות הסמוכה יודעים לאן אתה הולך...מעבר לזה זה רחוב עמוס באנשים לא נראה שמישהו שם לב הייתי מגדיר את הדיסקרטיות כבינונית .בתוך המקום הן מקפידות מאוד שלקוחות לא יפגשו

213
יום חמישי

שעה:18:30

מיקום:ספא,(דלת זכוכית שקופה):ליד חנות החולצות ,ו'הכריש' ,PONGO

מטרה:עיסוי+הרפיה

בנות במשמרת 2:אמילי (בת 28 גוף טוב חזה ניראה קטן,אף מאורך,דנה צעירונת בת 20 מלאת שמחת חיים חמודה תחת מזמין לא

שמנה,מלאה במקומות הנכונים)

הפקידה ערסית מעצבנת,עם פוזה(אפילו מים לא הציעה)

כאשר הובלתי לחדרון עם 2 ספסלים עטוף בקיר צהבהב

ממתין לבאות..

קידמה את פני אמילי,חמודה(חוץ מהאף שלה) מההתחלה מודיעה 'אין אקסטרות'

חיכיתי לדנה

כעבור 15 דקות הגיעה דנה,בחורה חייכנית ומתוקה,אשר קיבלה אותי עם מיני ג'ינס

ושיער שחור אסוף בקוקו

השתכנעתי,הובילה אותי לחדר,שאלה האם אני רוצה להתקלח עניתי בחיוב

לא לפני שנפרדתי מפניו של זלמן שז"ר

חזרה כעבור 5 דקות,הורידה חזיה,ומכנס לעיני נגלה חזה בצורת אבוקדו,אך טעים להפליא(יאמי)

הורתה לי לשכב על הבטן(הורידה תחתון,פס ארוך וסימטרי מעל גבעת ונוסה עיטר את כוסה) מרחה על עצמה ועלי שמן עיסוי,והתחילה

לעסות את גופי ואת אזורי חלציי ,תוך כדי שהיא מחליקה עלי עם גופה המענג זה היה פשוט תענוג איך שהיא מעסה את איזור החיץ

כולל השרביט והענבים אשר כמעט והבשילוTongue

שאלה אם יש לי משהו שכואב או תפוס בגוף,כיוונתי אותה לאזור השכמות אשר היו תפוסות,התחילה לעסות בהדרגתיות,נשיקות קלות

הורגשו בגופי

לאחר כ 10 דקות ביקשה שאתהפך על גבי,מרחה מדי פעם שמן(הרגשה קרה ונעימה)ישבה כאשר גבה מופנה אל גבי התכופפה למצב

של 69 אוח איזו גלריה מרנינה נגלתה לנגד עיניי,פינגרתי לה,וראיתי שהיא לא מתנגדת הרגשתי שאני עוד מעט גומר,ביקשתי שתתהפך

כך שאוכל לראות את פניה החינניות רכנה לעברי כמו חתולה מיוחמת שוב פינגרתי לה הרגשתי כמה שהיא רטובה למטה(יניקת

פיטמות,טעימה),כבר לא יכולתי להתאפק,עד שנוזל חם חימם את גופי ואתו הרגשה נפלאה,של שחרור,ניגבה אותי בעדינות,שאלה עם

אני רוצה FOOT MASSAGE והנהנתי בראשי עיסתה במשך כ 5 דקות נכנסה להתקלח יצאה,ואני אחריה,התנגבתי דיברנו עוד

קצת,נפרדנו בנשיקה.

לסיכום:

דנה בחורה מאוד עדינה וחייכנית אני נהנתי מאוד(מחכה לדגום את אמילי,ולראות את אלכס) ,אשר אכפת לה מהלקוח ודואגת שייצא

מרוצה(למרות גילה הצעיר),לא ממש שדופה אך גם לא שמנה,ניראת טוב,מאוד חמודה מן ילדונת כזו,מקווה שנהנתם.

superman19792013-04-14 21:46:35
מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

214
היום אחהצ דיברתי עם הפקידה , וקבעתי לשעה ארבע עם קרן , ( נפגשתי בעבר עם קרן שעבדה במקום עבודתה הקודם בחשמונאים ). קרן בחורה שנראית ממש טוב קרי עיניים כחולות חזה בינוני שעומד ונראה ממש טוב , מבנה גוף רזה תחת יפה ומקסים , לאחר שנכנסתי לחדר התקלחתי וקרן פשטה את בגדיה , לאחר המקלחת קרן החלה במס׳אג נעים לאורך הגב והצוואר לאחר מכן עיסתה את רגליי , המשיכה בעיסוי הישבן ומיידי פעם החליקה לכיוון הביצים והתורן , נעשיתי חרמן בטירוף התהפכתי ביוזמתי והתחלתי לנשק ולמצוץ את שדיה היפים , קרן החלה בעבודת יד לתורן שפכה שמן חם על התורן והחלה לעסות אותו בנמרצות עד לגמירה המיוחלת . לסיכום מסאג עשר , גוף עשר ,בחורה יפה ציון עשר . שלכם הקטור ממליץ בחום
רב שגל

215
חברה חלק ממליצים על דנה,חלק על קרן...אני ממליץ בחום על אלכס!כבר דיווחתי עליה בעבר בחורה שכל טיפול אצלה הוא חוויה....הייתי איתה היום שוב ופשוט אין מילים...הריח הנעים של גופה הרזה,בטן שטוחה,השיער הבלונדיני שתמיד מריח נפלא והידיים ...איזה ידיים נפלאות!ממליץ בחום הטיפול תמיד מצויין עם חיוך ופשוט שווה כל שקל!!

216
** קרן **

ההיתי עם קרן ובגדול אכזבה אחת גדולה.
נכון, קרן ניראת טוב עם גוף טוב וחזה קצת קטן למי שמפריע.
עליתי על המיטה וכל מה שקרה עד שהתהפכתי היה רחוק מלהיות מאסג', רק ליטופים וליטופים.
בתחילת הטיפול קרן ציינה שיהיו חיכוכים גוף אל גוף - בפועל כלום אפילו היא לא מרחה שמן.

אני ממליץ בחום לא לקבוע לקרן.

חג עצמאות שמייח

218
שלום לכולם , אכן אלכס יודעת לבצע מסאג מעולה , ונראית טוב לגילה ;38. ועבודת היד שלה ראויה לשבח בפעם האחרונה גמרתי פעמיים בביקור . אחד היתרונות של אלכס היא החושניות שמפגינה במהלך המסאג , והביצוע של העברת הידיים המחשמלות של אלכס , ביקרתי אצל אלכס מספר רב של פגישות וכל פעם נהניתי מחדש ,אלכס אשת שיחה שכיף לשוחח עימה על כל נושא . הייתי אצל דנה פעם אחת גילה הצעיר מהווה יתרון כולה פרי שלא הבשיל עדיין , אין לה מספיק ניסיון , במהלך המסאג איתה לא הפסיקה לומר טוב לך נעים לך , חזרה שוב ושוב עשרות פעמים טוב לך נעים לך התאכזבתי מהפגישה , לא אחזור אליה שוב , מאחל לכולם חג עצמאות שמח
רב שגל

219
[QUOTE=superman1979]חבל שאלכס עובדת רק 'בשדה בוקר' בכי

[/QUOTE]

סופרמן , מה אתה בוכה, עם מצנפת כמו שלך קטן עלייך לזיין את אלכס מעל הקבר של בן גוריון בין רגע.

אתה הרי לא צריך להמתין לשעות הבוקר כמו שאר בני התמותה . Pinch

רימינג מעשי2013-04-16 12:27:28

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”