הגעתי מאוד חרמן ושהיא פתחה לי את הדלת,הדבקתי אותה לדלת וירדתי ישירות למטה תוך הסטת התחתון הצידה וניגשתי לעבודה,לא נתקלתי בריחות לוואי וקיבלתי דירבון ממנה באמריות "כן תמשיך מאמי,זה טוב אני עכשיו נרגעת" עברנו לחדר השינה לאחר כ10 דקות שמה ישירות ביקשתי גומי ונכנסתי אלייה תוך כדי התחלתי להרחיב לה את חור התחת עד שהגעתי לארבע אצבעות בפנים ואז נכנסתי פנימה וגמרתי אחרי כמה פימפומים,הייתי חרמן זוכרים?
נכנסו שנינו למקלחת,שמה היא היא התחילה לרדת לי ולסבן אותי עם משחקי אמבטיה נחמדים כמו שיפשוף על החריץ של התחת שלה וכדומה,עברנו למיטה לסיבוב שני והיא הפתיעה אותי כי בכל הדיווחים פה לא קראתי שהיא עושה רימניג,אבל היא צללה לשם כרבע שעה וקיבלתי רימניג חודרני ומצמרר שבמהלכו אני מחדיר לה אצבעות לכוס ודוחף לה בקבוק בירה ריק לתחת. לאחר זה הולבשה שוב חליפה ועוד כרבע שעה של עבודה עד לגמירה השנייה שבמהלכה היא ניסתה להתנשק איתי צרפתיות(הלו גברת ליקקת לי את החמניה ועכשיו להתנשק איתי?) שהתחמקתי מזה בהסטת הפנים שלי.
אני אישית נהניתי מאוד וכן הושאר טעם של עוד מהגברת החביבה,אבל מפחד שפעם הבאה הסיטאוציה לא תיהיה כל כך מסעירת חושים ומחרמנת,אבל תמורה מלאה ומעולה היא נתנה.