כ דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום - דף 23 - סקס אדיר

דבר הוגשה בקשה לסגירת אתר סקס פורום

223
[QUOTE=בנצי8]אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק, היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיורק. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם, הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד, חשבתי שהיא יותר חכמה.[/QUOTE]

שמישהו ייקח את שקד לסיור אצל בחורות אחרות, פרטיות . כניראה שהיא חושבת שכל הזונות הן נרקומניות .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

224
[QUOTE=mikrob]
[QUOTE=בנצי8]אתמול שקד פרסמה פוסט בפייסבוק, היא כתבה שהתנגדה לחוק בשם חופש העיסוק וליברליזם עד שלביא ורוזין לקחו אותה לבית מחסה לזונות נרקומניות בתחנה מרכזית והיא שינתה דעתה בעקבות הסיורק. לא הופעל עליה כל לחץ מתוך המפלגה. לא שאני חושב שחרמן 123 והאחרים שהחליטו מראש שהדתיים אשמים ישנו דעתם, הם לא בקטע של עובדות אלא בקטע של האמת זה מה שאני רוצה לחשוב אבל זו האמת .ואני מאוכזב משקד, חשבתי שהיא יותר חכמה.[/QUOTE]

שמישהו ייקח את שקד לסיור אצל בחורות אחרות, פרטיות . כניראה שהיא חושבת שכל הזונות הן נרקומניות .
[/QUOTE]

שקד היא חלק קטן מהבעיה. 74 חברי כנסת,כולל מהליכוד והבית היהודי, הצביעו בעד זה בקריאה ראשונה ויצביעו בעד זה שוב, רק חלק קטן מהם פרוגרסיבים/פמיניסטיות. האג'נדה הפרוגרסיבית חילחלה למפלגות ימין.

225
[QUOTE=PeepMan]מוכן להתערב עם מי שרוצה שלא ייצא מזה כלום פפ [/QUOTE]

זה יראה כמו שזה נראה בשבדיה. חלק מהפעילות נפסק, חלק ירד מתחת לפני השטח, למחתרת, לעובדות רע יותר והפמיניסטיות מאושרות על האמירה החשובה ברמה העקרונית. ככה זה כשגרים במגדל יוקרה בצפון תל אביב ומעסקים בפרינציפים. מה אכפת להם מהחד הורית משדרות שמפרנסת את המשפחה ככה.

226
[QUOTE=gta3]יש פה מישהו שהוא בעצמו נתפס ?
אם חלילה זה קורה מה אומרים באותו רגע? באתי למאסג? באתי לידידה?
איזה באלגן זה
[/QUOTE]

כרגע ההליכה לזונה חוקית ואתה לא עובר שום עבירה.
כשהחוק יעבור או שתגיד מסג' או שתשלם את ה 1,500 ש"ח למדינת ישראל.

227
[QUOTE=בנצי8]קמה מתחרה לורד לי.... ענת יורובסקי מדבר החליטה גם להכנס לעסק המשגשג של להתפרנס מלצטט ( בתחושת גועל צדקני פמיניסטי ) אותנו כאן....
http://www.davar1.co.il/131980/?utm_source=fb&utm_medium=131980&utm_campaign=d1

הפללת הלקוח
באים לזנאים צרכני הזנות מגיבים לחוק: "נכון לעכשיו אף אחד לא מגן עלינו שמה בכנסת". השינויים ביחס הפוליטי והחברתי לזנות לא פסחו על ה"צרכנים" | קריאה בפורומים המועדים לסגירה, רגע אחרי פרסום תזכיר החוק, מגלה שה"לקוחות" חוששים לעתידם | "יש פה אחוז לא מבוטל של נשואים וכאלו במשרות בכירות שלפי הקונבנציות החברתיות לא יכולים להיתפש כצרכני מין" מאת ענת יורובסקי עדכון אחרון: 14.06.2018, 6:13
[/QUOTE]

המטרה שלהן זה שגברים במישרות בכירות [ ובכלל] יסולקו מהעבודה , ובמקומם יוכנסו נשים צדיקות ותמימות .
זונה מרצה בטד

https://www.ted.com/talks/juno_mac_the_laws_that_sex_workers_really_want?language=he#t-90696

228
אולי די כבר לצטט מה קורה בשוודיה מבלי לקרוא כתבה אחת או מחקר בנושא. שוודיה היא המדינה ביחידה בעולם עם אחריות פלילית ללקוח, למרות זאת כמעט אף אחד לא נשפט. החוק די חיסל את זנות הרחוב, קיצץ אותה ב40 אחוז. אולם יש עלייה אדירה בזנות היוקרה, תמיכה וליווי שם החוק הכשל לחלוטין. בשוודיה חל שינוי, השמרנים צוברים כוח מה שעלול לשנות את החוק. יותר מזה, יש ערים בשוודיה עם מגיפת אונס , ומהגרים שמצפצפים על החוק בשוודיה. במילים אחרות כפי שכתבתי: העשירים ישרדו העניים לא.

230

[QUOTE=הלקוח] שנית, לא מאמין שתהיה דרך חוקית לעקוף את החוק. החוק אוסר קניית יחסי מין בכסף. זה רוח החוק וכל השאר זה התפלפלויות בסגנון האם הרפייה במכון מסאזים זה יחסי מין, או אם מניחים כסף על הכסא בלי שהבחורה ביקשה מפורשות כסף זה נחשב תשלום. גרתי שנתיים בארצות הברית איפה שהזנות אסורה ואני מכיר את כל השטיקים האלו. זה לא עובד בבית משפט. השורה התחתונה זה שהחוק החדש הופך אותנו לעבריינים. לדעתי מעט מאוד יפסיקו בגלל החוק בדיוק מאותה סיבה שאנשים לא נוסעים בכביש שש 120 קמש. זו גזירה שהציבור (רובו המכריע) איננו יכול לעמוד בה. [/QUOTE]
לחבר הלקוח

לגבי המשפטים שהדגשתי בירוק: אתה צודק אבל לא ב-100%. אתה בוודאי יודע פי אלף יותר טוב ממני שאין מה להשוות את מערכת החוק בכלל והמשטרה בפרט בארה"ב למשטרה ומערכת החוק בארץ. בארה"ב המשטרה חזקה ורצינית בהרבה מהמשטרה אצלנו. וכך גם מערכת המשפט שם. מספיק לראות איך נהג אמריקאי מדבר עם שוטר שעוצר אותו לבדיקה בהשוואה למצב דומה בכבישי הארץ. אגב, בארה"ב קיימות בחלק מהמדינות 'מלכודות' בדמות שוטרות שלבושות כמו זונות רחוב ומחכות ללקוחות כדי להפליל אותם. וזה חוקי לגמרי שם!!

מה שיקרה אצלנו הוא הישראבלוף הישן והמוכר: המשטרה תעשה קצת רעש ותלך כמו תמיד על המטרות הקלות והזמינות(זנות רחוב+מכונים ידועים באיזור תמ"י) כדי להראות שהיא כאילו כן עושה משהו בנדון ופה זה ייגמר. ימשיכו להתקיים סוכנויות ליווי, "מסז'יסטיות פרטיות"(שזורמות להרבה מעבר למסז'קריצה), נתמכות למיניהן מדייט69 ודומיו, תיירות פרטיות וכ'ו. רק זנות הרחוב והמכונים ההארד קור יפגעו. כל השאר ימשיכו אבל ברובם ירדו מתחת לראדר. כמו שכתבתי קודם - הלקוח ימצא את הזונה ולהיפך. רק האמצעים הטכנולוגיים שבהם תתקיים ההתקשרות ישתנו.

אגב, אני רואה שממשיכים לדבר על המודל השבדי. חברים, תכניסו לכם למוח: יש זנות בשבדיה!!!!פצצה חיפוש קצר בגוגל יביא לכם מספיק תוצאות. החוק המטומטם(שהפמיניסטיות המפגרות כ"כ אוהבות להתהדר בו) רק פגע בזנות הכי זמינה ובולטת. קרי - זנות הרחוב. וזה בדיוק מה שיקרה בארץ.

מה שהכי חשוב לי כרגע הוא הפורום. גם אני מחכה להודעה מסודרת מההנהלה המסורה שלנו שתבהיר את המצב.
zooz

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”