כ מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב) - דף 27 - סקס אדיר

מציאה מעולה ברמת גן! (עברו לתל אביב)

261
חברים, אני חייב להעיר משהו לגבי תקתוק: נכון שיש בחורות שהתקתוק הוא באופי שלהן, אבל קחו בחשבון שזה גם קשור למדיניות של בעל הבית. במקרה של ספיר מפלאטין שנקראת עכשיו קורל, בהחלט ייתכן שדרשו ממנה בבוגרשוב ובפלטין לתקתק, וכעת היא עובדת במקום שהמדיניות שלו הפוכה, אז היא מכבדת את המדיניות. על אחת כמה וכמה לגבי פקידה, שלה לא יוצא יותר כסף מתקתוק כמו למעסה, והיא חייבת למלא את ההוראות של בעל הבית בעניין הזה. לגבי קורל עצמה: הבחורה סקסית למדי בעיניי, למרות שהיא מעט מלאה. אף פעם לא נכנסתי איתה בפלטין כי אמרה לי בפרטים שהיא לא מוכנה שיגמרו עליה בבודי בשפשוף על הגוף שלה, גם לא תמורת תוספת, אז ראו הוזהרתם! ( אלא אם כן גם זה השתנה בינתיים ).
מחפש את הדבר האמיתי!

265
אני מסכים עם אבשלום חלקית...המעסה צריכה להתאים את עצמה למקום.אם מקום מסויים מבטיח 40 דקות ומקיים את ההבטחה באופן קבוע המעסה גם אם היא תקתקנית תצטרך להתאים את עצמה למקום.מניסיון בדרך כלל אי אפשר לשנות את הבן אדם ולכן התקתקניות הולכות למקומות שמאשרים זאת והסבלניות יותר הולכות למקומות שמבטיחים שירות

267
[QUOTE=אבשלום] בהחלט ייתכן שדרשו ממנה בבוגרשוב ובפלטין לתקתק, וכעת היא עובדת במקום שהמדיניות שלו הפוכה, אז היא מכבדת את המדיניות. על אחת כמה וכמה לגבי פקידה, שלה לא יוצא יותר כסף מתקתוק כמו למעסה, והיא חייבת למלא את ההוראות של בעל הבית בעניין הזה. [/QUOTE]

חלקית ניתן להסכים עם האבשלום - לא יותר מכך.

עם או בלי קשר קרה לי מקרה לא מזמן
בספא שאת שמו לא נזכיר:

עם תמי הייתי פעמיים. בפעם הראשונה בעיר שנקרא לה לוד, קיבלתי חויה טובה מאוד שכללה מזמוזים וGFE.
בפעם השניה שהייתי איתה, כבר היה זה בספא אחר בעיר אחרת.
זכרתי את החויה הטובה מלוד ולכן נכנסתי איתה לעוד סשן, סשן שלאחריו הבחורה ביקשה ממני לא לבוא אליה יותר. למה ככה?
כי סיכמנו על אקסטרא שהיא לא ביצעה אבל את התוספת היא כמובן לא שכחה לדרוש ונתקלה בסירוב.
בקיצור מפה לשם, הגעתי לספא שלישי במספר (שוב בעיר שונה) ופגשתי את תמי בפעם השלישית.
באותו ערב היא רמזה לי להיכנס ונראה שלא היה בה זכר לתקרית בינינו.
בסוף נכנסתי עם בחורה אחרת באותו ספא עם קריצה לתמי.
כששבתי למקום כעבור שבוע כבר החלטתי להיכנס איתה וזהו.
בכל זאת, חויה אחת טובה וחויה אחת לא טובה זה תיקו והיה צורך להכריע את הכף לכאן או לכאן.
כשתמי נכנסה לחדר, הייתי רק עם תחתונים.
בשלב זה היא זיהתה אותי מהפעם הקודמת ואמרה שאני לקוח בעייתי ואם אני רוצה מישהי אחרת.
באותו זמן שהיא אומרת לי את זה היא מורידה את החזיה, מעשה שהציב אותי בדילמה - כאילו מצד אחד את לא רוצה להיכנס ומצד שני חושפת חזה. נחמד...
החרמנות הכריעה וביקשתי שתישאר. איך שהתחלתי לגעת בה (עברו 5-4 דקות מאז שנכנסתי) היא השתחררה ממני ואמרה "קח את הכסף שלך, לא רוצה לטפל בך".
אמרתי סבבה. יופי טופי. אלא שכשהיא הייתה במקלחת הבנתי ממנה ש'קח את הכסף' הכוונה היא לא לכל הסכום! והרגשתי איך עומדים לעשות עליי עקיצה.
רק מה, תמי לא ידעה עם מי יש לה עסק וברגע שהבנתי שמנסים לסבן אותי - פתחתי את דלת החדר וצעקתי לפקיד שיבוא מיד - מעשה שלא ייעשה יש לציין.
איך שהפקיד הגיע התחלתי להתלונן. עם התחתונים. כמו שאני.
הפקיד ביקש ממני להתלבש קודם ורק אז לצאת אליו.
פעלתי כמו שהוא אמר והתלבשתי זריז. באותו זמן תמי כבר יצאה מהמקלחת ועשתה את דרכה לחדר ההמתנה שבו הן ממתינות.
באתי לפקיד ואמרתי לו שאין מצב שאני נעקץ פה, משום שהבחורה ידעה עם מי היא נכנסת, זיהתה אותי בודאות וכבר הכירה את סוג הטיפול שאני נוהג לקבל. לכן, עצם זה שהיא מפסיקה את הטיפול 2 דקות לאחר שהתחיל ובאה לעשות עליי 100 שקל בחאווה - זה שקוף.
הפקיד עוד נכנס אליה ובירר איתה ברוסית את הנסיבות. בסוף היא אמרה לו להחזיר לי רק 150. כמובן שסירבתי והבהרתי לו שה-50 ש"ח שהוא ייקח ממני היום יגרמו לו להפסיד מהמקרה פי כמה בעתיד.
לבסוף הפקיד החזיר לי את כל ה-200 פתח את הדלת ובירך אותי לשלום, לא להפני שהלחש באזני שכעת ה-50 שקל יירדו ממנו.

268
יאללה דיוווח שלי!!!!
הרבה זמן שרציתי ללכת לקרן,אז סוף סןף היה לי חלון בין הרצאה בתכנון התפעול והניהול לאינטגרציית מערכות מחשב. כמו כן, תמיד כשאני צריך להיכנס לתל אביב אני לוקח את האופניים החשמליים או הרגילות בתא מטען מחנה באחת החניות החינמיות ודוקר את הנקודה עם האופניים. הגעתי ונכנסתי עם קרן. קרן היא יפייפיה קומפקטית שכן בעיקרון לייצר אקט מיני אם בחורה שנראת ברמתה על ידי ביקור בפאבים ובמעודונים זה לא היה קורה בזמן הקרוב (עיניים כחולות גוף שזוף שיער חלק ומלא מטופחת עד רמת הציפורניים, מהרוסיות הטובות). בחדר התחלתי מהמקלחת שאני צופה בקרן מתפשטת, לאחר מכן נשכבתי על המיטה וקרן החלה במסאז,לאחר מכן התחלתי להריץ את הפעולה שחשבתי עליה מראש, אמרתי לקרן שהגב שלי כואב מכך שכשהייתי קצין בצבא פצעתי את הגב (סיפור אמיתי) כל זה על מנת שאני החליק בצורה נעימה למצב שבו אני עושה לה מסאז... קרן נשכבה על הבטן והתחלתי לעשות לה מסאז,אני עושה מסאז טוב וקרן החמיא לי על המגע,השקעתי והתחלתנו להיפתח אחד לשניה, התחלתי להתפנק על התחת והרגליים שלה להציץ על הכוס קצת עור קשה בקרסוליים ואפילו מתיחות לירכיים,לאחר רכישת אמון הדדי, התחלתי לעשות לקרן קצת ביד וכשהתחמם מספיק היא הסתובבה על הגב. התחלתי לנשק לה את הבטן כשהיא והיא מכניסה אותה פנימה להדגיש את הבטן השטוחה והמקסימה שלה לאחר מכן המשכתי לעשות לקרן ביד והתקרבתי עליה עוד על מנת שתוכל להעביר את הזין שלי על החזה שלה, תוך כדי הושבתי את קרן על המיטה והיא החלה לעשות לי ביד כשאני עומד מולה ומנשק את צווארה. כהגעתי לגמירה קרן רוקנה אותי עד הסוף ושמרה על אווירה טובה גם לאחר הגמירה. לאחר מכן,התקלחתי שוב והתחלנו לדבר על פיכומטרי בגרות בתנ"ך כאשר המטרה היא לימודי אחיות. קרן צחקה צחוק מתוק מאין כמוהו והזכירה לי יזיזה חשובה מהעבר.ביציאה אם לא הייתי מזיז את הראש הייתה יוצאת נשיקה על הפה.
* מוטיבציה לדווח: אתה חוזר ממש לאירוע המגניב,הזין נעמד שוב,יוצא גבר עם החבר'ה בפורום
ויש את תחושת השיתוף

270
באתי להיות עם אמילי בגלל ההמלצות,
שבאתי ייבשו אותו בחדר ההמתנה -הפקידה לא הציעה כוס מיים אפילו
לאחר כרבע שעה נכנסה דנה, בחורה צעירה אבל מאד נחמדה.
מאד מנסה לתת הרגשה טובה והיא מצליחה טוב, נהנתי מאד מהיחס שלה והופתעתי כי זה היה מאד חברי
ולא משהו של מכון עיסויים.
זרמה איתי אפילו שעשיתי לה מסא'ג ושירדתי לה, זה הוסיף אני חושב ליחס ממנה
לא תיקתקה בגלל וזרמה בהרבה דברים - אין מה לומר שנהנתי מאד איתה.
ואין מה לומר נהנתי מאד איתה - יחס מאד גורם להרגשה טובה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”