כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 28 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

272

אהלן!

בשש בערב של יום רביעי התעוררתי, אחרי לילה ארוטי ומיוחד שהיה לי אתמול שהפך עד מהרה לבוקר, כמובן שלא אחסוך מכם את מעללי אבל תצטרכו להמתין לשעות הלילה הקטנות או הבוקר המוקדמות בשביל לקרוא על כך.

בנוסף, זוכרים שהבטחתי התפתחויות בנוגע לסטאטוס התעסוקתי שלי ולאפשרות בה אתם תוכל לפגוש אותי? אז יש כבר רעיון הקורם עור וגידים וברגע שזה יהיה בעל חיים משלו אתם תהיו הראשונים לשמוע עליו, אז יש למה לצפות....ובקרוב.

להלן כמה תגובות קצרות אליכם- כי כמו תמיד הצלחתם לרגש אותי וגם כדיי שלא תחשבו שנעלמתי או נקברתי או שכחתי אתכם.

לmaxmax:
חיבוק ענקי חזרה, תודה לך על המחמאות, כשמתפעלים מצורת הכתיבה שלי- כל פעם מחדש אני מופתעת ומתרגשת. בעניין סיפור הכיסוי- אחלה של רעיון- למרות שאני לא יודעת עד כמה הוא יהיה שמיש כי כשאני מנסה לשקר מייד רואים זאת עליי כאשר אני מחליפה צבעים והמילים פשוט מתבלבלות לי......

לאפרו:
מניסיון שלי חלק גדול מהלקוחות הערבים בניגוד ללקוחות יהודים מעוניינים ביחסי מין לא מוגנים ומוכנים לשלם על כך תוספת משמעותית, לצערי חלקם גם מנסה להיכנס אל הבחורה בכוח או בערמומיות בלי קונדום ואז מתחילות הבעיות שבעקבותיהן הבחורה העובדת ההמומה לא תסכים עוד להיכנס עם לקוחות ערבים בצורה גורפת.

חלקם גם אלימים מטבעם והסקס עצמו קשיח מידי אך לא עד כדיי מצב של לצאת מהחדר ולבטל את הכניסה ובסיטואציה כזו הבחורה יכולה רק לקוות שזה יגמר מהר מבלי שהבחור יחצה את קו התפר,,

יש לציין שמהלך דברים כזה לא שמור רק ללקוחות ממוצא ערבי ויצא לי לא פעם לפגוש בלקוחות יהודיים או דוברי רוסית שלא יודעים את ההבדל בין ארוטיקה סוחפת לבין משהו הגובל בהתעללות.

גם ללקוחות אתיופיים או שחורי עור מכל מוצא אחר יש לפעמים בעיה לקבל שרות מבנות מסוימות בגלל שתי סיבות: האחת- האמונה שהמחלות המיניות מקורן אצלם, השנייה- הכלי הגדול מידי המיוחס לבעלי העור הכהה.

בנוסף,הרבה פעמים קורה ש: בחורה גרוזינית לא תיכנס עם גרוזינים, בחורה רוסיה לא תיתן פרטים לרוסי ואתיופית לא לאתיופים- בדרך כלל מהפחד שיזהו אותה בקהילה המשפחתית שלה.

לגבי ערבים יש לי הערה נוספת: למרות האמונה הרווחת שלקוח ערבי בעל פוטנציאל גדול יותר להיות בלתי צפוי בחדר אני לא תומכת בטענה הזו בגלל שלרוב הבחורים ערבים אין כל כך הרבה פיתרונות לשחרור מיני יחד עם בנות זוג מאותו המוצא כמו אצל שאר הלקוחות מכיוון שרוב הנשים הערביות שומרות את בתוליהן לחופה, לכן רוב הניסיון המיני שלהם מגיע מביקורים אין ספור במכוני בריאות. לעומת הלקוח היהודירוסיוכד' הממוצע לערבים יש הרבה יותר ניסיון שטח ועל פי רוב הם מודעים היטב לחוקי המשחק ושומרים על החוקים, שוב פעם, אני לא אוהבת להכליל וכל אדם הוא עולם אחר בלי שום קשר לדת, שפה ומקום לידה.

ל-א. לא של קצב:
והיום, אחרי אלפי שנים צצות נשים רבות שמבחינה מינית הן דומות מאוד לגברים במובן שהן נהנות מסקס חופשי עם כמה שיותר בני זוג חופשיות מאינסטינקטים קדמוניים של מציאת פרטנר אחד בעל מאגר גנים נעלה, או חיפוש אחר מפרנס וצייד כי הן מסוגלות לדאוג לעצמן היטב אך לצערי הן עדיין נחשבות בפי רוב "שרמוטות" וכמו הנערות העובדות בזנות עליהן נופל השיפוט המוסרי ועליהן מצביעים כסוטות.

לדיוויבוי:
תודה לך, אני לא חושבת שאיבדתי את החוזק הפנימי שלי- אם כבר אז ההיפך הוא הנכון והיום אני כל כך חסינה מבפנים אחרי שנים של חימוש עצמי והצבת חומות ברזל סביב הלב שלי שכנראה קשה לי להרגיש דברים או להבין אותם. מבחינת המין- אני לא משתמשת בו כדיי להעצים את עצמי ואת החוזק החיצוני והפנימי שלי אני שואבת מהעולם הפנימי שלי ומכל הדברים שממלאים את חיי ומאתגרים אותי. אני באמת ובתמים אוהבת סקס והרבה והתהליך שאני אכן נמצאת בו לא קשור בו אלא יותר בלאן מועדות פניי. לא חירבשת דארלינג.

לנמרוד:
אכן הפוסט הזה גורם לי להרגיש דברים רבים שלא חשבתי מעולם שאוכל להרגיש שוב, מעדיפה כרגע להשאיר את זה בגבולות המשפט הבודד הזה מבלי לפרט כי עוד לא יצא לי לחקור זאת עם עצמי בצורה כירורגית. בנוגע לוויברטור יתכן ויצא לך בקרוב לשים אותו מאחורי המילים שלך (באנגלית זה נשמע טוב יותר).

לרימינג מעשי:
דווקא יצא לי להתאהב בכמה מלקוחותיי וליצור איתם מערכת יחסים עמוקה מאוד כי לא היה עלי להסתיר מהם דבר והם קיבלו אותי כמו שאני. אכן כסף לא יכול לקנות אהבה וכשמתעורר בי הצורך הבסיסי בקשר רומנטי אני לרוב פוקדת על עצמי להיכבות, כרגע לפחות, בעתיד הכול יכול לקרות.

לmr love:
זה בדיוק העניין! יש לי את חופש הבחירה ויש גם אפשריות רבות הצפונות מאחורי הדלתות הרבות במסדרון הזה של חיי וכרגע אני בוחרת במודע את ההווה שלי וגם נהנית מאוד יש לציין, ברגע שאסיים ללמוד את מה שיש לשלב הזה ללמד אותי אסגור אחרי את הדלת ואפתח חדשה.

לw1f2:
תודה על ה
send.

ל: mrg01923:
תודה שהצטרפת!

ל: tsunami :
תודה לך! כמובן ששחיתי בבריכת הסטטיסטיקה עד שבמקום לטבוע החלטתי לבטל את המנוי.

לדאנג'ן ומקסמקס:
הסבלנות משתלמת.....

לאוסקר:
תודה, מכירה, מקסים! וסתם לא ממש קשור לכלום: כשעצרו את אוסקר ווילד במכס הוא אמר: "אין לי מה להצהיר פרט על גאוניותי"

לילה טוב

באהבה, מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

275

גבולות מטושטשים או לילה ובוקר של יום אחד

הכרתי אותו כלקוח בדירה הדיסקרטית כאשר כל פעם מחדש הצלחנו לפספס האחד את השנייה במיוחד לאור העובדה שכשהיה מופיע במצלמות כל אחת התארגנה כמיטב יכולתה כדי לצאת במיטבה לקראתו, עד שיום אחד תחבתי לידו את מספר הטלפון שלי וכך החל בינינו קשר טלפוני ענף וזאת מבלי ששכבנו מעולם. לאחר כמה שבועות של קשקושים עמוקים הוא אזר את האומץ והגיע לביתי, מראש ידעתי שיהיה מיוחד רק לא ידעתי עד כמה, הוא ביקש ממני להתייצב על מדי ב', בחרתי במכנס שחור צמוד, חולצה שחורה עם צווארון גולף, סנדלים ואיפור עדין אך מושקע, פשוט וחסר מאמץ אבל סקסי לא פחות.

עוד לפני שהוא הגיע התחלתי להתרגש כמו ילדה קטנה לפני כיתה א' לכן פתחתי בקבוק יין אדום, לאחר חצי כוס הבנתי שזה לא ייתן לי את האפקט המיידי והמרגיע לכן פניתי לעזרתו המובטחת של ידידי הסינגל מאלט, נכון, החלטתי להפסיק לשתות אלכוהול אבל זמנים מיוחדים דורשים לעיתים פיתרונות ממסטלים. המצעים הוחלפו, הבית נקי, הכלים שטופים, אני מצוחצחת, הכול במקום אחרי ששמתי ברקע את ההופעה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון, עמעמתי את האורות והוצאתי שתי כוסות יין יקרות נורא של חברת RIEDEL ונשאתי תפילה של ישברו במהלך הערב, וכן, אני קצת מסטולה הגעתי עם עצמי להחלטה ועברתי מייד למים מינרלים שידללו את אחוזי האלכוהול המצטברים בדמי.

פתחתי את הדלת והוא עמד מולי יפה וריחני ממש כמו שזכרתי אותו, הובלתי אותו ואת הקול העמוק והסמכותי שלו להתיישב על המיטה, בעיקר כי אין ממש מקום אחר לשבת בביתי הקטן והמסודר.

התיישבתי מולו מוזגת יין אדום להרוות את מצב רוחו ולנסות להתאים אותו לשלי וכשצלחת כחולה גדולה העמוסה בגבינת קממבר מחלב עיזים וקרקרים מפרידה בינינו התחלנו לדבר, כן, לדבר, עכשיו כשאני מנסה לשחזר את השיחה בראש אני לא מצליחה להיזכר במילה אבל זו לדעתי אינדיקציה לכך שהיא הייתה טובה, דיברנו ללא הרף במשך ארבע שעות תמימות וככל שהשעות עוברות והיין מאיים להתרוקן מבקבוקו הוא מתקרב אלי לאט סנטימטר אחר סנטימטר, לא נוגע אבל נכנס ממש עמוק, מידי פעם הוא עוצר את שטף דיבורו נדהם בקול רם מתווי פני ומאיים לטבוע בירוק של העיניים שלי דבר שגורם לי להסטת המבט, סומק ושינוי מהיר של הנושא כדיי שלא ישים לב לכמה הוא מצליח להביך אותי. אני מספרת לו על חיי ועל עבודתי ומגלה לו סודות כאילו שהכרנו כבר שנים אבל כמו תמיד אני חסומה באותה מידה שאני חשופה לעיניו המנקבות בי ומשאירה אותו מנחש.

בין השאר גם גיליתי לו בטעות שברוב הפעמים שאני מגיעה לאורגזמה עם לקוח אני מעדיפה לשמור את הידיעה לעצמי כסוד מתוק שעלול לברוח ומהרהרת תוך כדיי למה אני עושה את זה בכלל והאם זה קשור בצורך שלי בשליטה מוחלטת בעבודה, הוא לא שופט אותי ואני מרגישה בנוח להיות אני לידו והמילים שיוצאות לי מהפה לא עוברות את תהליך הסינון הרגיל ומתפזרות על המיטה יחד איתנו.

יש כל כך מעט אנשים בעולם שאני יכולה להיות איתם אני לגמרי ולכן אני מנצלת כל שנייה ונפתחת עד לאן שמספיק לי ולא אכפת לי אם לא אראה אותו עוד לעולם, ומשום מה אני סומכת עליו שלא ישתמש במידע עלי נגדי. אחרי שעות ארוכות של נגינה וורבאלית שצובעת את חלל החדר אני מחליטה שאני מאוהבת לפחות לכמה שעות קרובות, אני מאוהבת בלהיות מאוהבת ומסוגלת לתת לפרפרים להשתלט לי על הקיבה עם חמישה אנשים שונים כל יום. הוא מתקרב אלי ומתחיל לחקור את השפתיים שלי; כשהוא בא ואחרי מבט שכרגיל שופט מהר מידי ואז מגלה שעליו להתחרט כי קפץ למסקנות נמהרות שמבוססות על תבניות כוללניות שנוח לנו להלביש על אנשים שזה עתה הכרנו כדיי שהעולם הזה יראה לנו ברור יותר- לא דמיינתי שהנשיקה שלו תהיה כל כך רכה ומעניינת ושזו תוביל אותי לעולם חדש ומרגש בעיניים עצומות, הוא חדר אלי ברכות עוצמתית תוך כדיי שקול הגניחות שלי, שלא כמנהגי, נפלט ממני ללא מעצורים מאיים להעיר את האנשים הישנים בצד השני של העיר, אני שמחה להרגיש ולטעום שהזין שלו יפה ומתברג בהתאמה לפתח המורעב מידי שלי, מרוב רטיבות של משחק מקדים מילולי ארוך אני צריכה לכווץ את עצמי שבעתיים מבפנים כדיי לאחוז את כל אורכו בתוכי, גמרתי בחסות החשכה האינטימית בינינו ובאנקות שקטות שלא ניתן לסווגם כגמירה בצורה חד משמעית, ממתיקה לעצמי סוד והוא לא מברר כי הוא כבר יודע שזה פרטי מידי וממילא התשובה אינה חשובה למי שבעל ביטחון עצמי מספק.

את המנוחה מהאורגזמה לקחתי תוך כדיי מציצת הזין שלו כשאני מנסה לשאוב אותו בחוזקה אל הגרון העמוק, ברגע שאני נחה קצת מרוב דמעות שמציפות את האיפור מעיני, עקב רפלקס משני נושן, הוא חוזר וחודר אלי שוב ושוב עד שנרגע או מתעייף, הוא לא גומר, אולי הוא שומר את זה לעצמו ואולי הוא לא מספיק חרמן בחברתי? אולי מרוב אינטימיות קשה לו להשתחרר מינית ולראות אותי כאובייקט פנטזי וזנותי? שאלות כאלה לא מובילות אותי למחשבות שמקומן על המיטה לכן אני מהסה אותן בוטחת בו שיעשה מה שנכון לו בלי לשתף אותו בחששותיי שיכולים אולי לגרום לו ללחץ מיותר.

בסביבות שש בבוקר נרדמנו יחד מעולפים מעייפות, דבר שלא בא אצלי בקלות עקב שינה קלה מידי בדרך כלל והתעוררנו אחרי כמה שעות כדיי להמשיך להזדיין ושוב לדבר ולדבר, זהו פחות או יותר, פרטים עסיסיים מאלו על מהלך הערב והבוקר אבדו לי כשנמהלו באדי הוויסקי והיין שנשפכו אל תוכנו.

אז מה זה היה בעצם? פגישה בתשלום? הכרות חדשה עם מישהו מעניין? סטוץ חד פעמי מרגש? מה זה משנה בכלל? ולמי זה אכפת? למה לנסות להגדיר משהו וכך לכלוא אותו במידע שנקבע כבר על ידי אחרים? כשהוא הלך לדרכו מאחר ושמח סגרתי את הדלת על המפגש וחזרתי למיטה לעוד כמה שעות של שינה טרופה תוך כדיי שאני מתחפרת בכרית שעולה ממנה זכר הבושם שלו.

כמה טוב לי להיות אני פה ועכשיו, וכמה נעים להתאהב בכל דבר שעושים בחיים גם אם הוא קצר טווח.

נשיקות עד המילה הבאה

מירב .

קישור לאתר הפרטי שלי:

277

[QUOTE=זונה מאושרת]

גבולות מטושטשים או לילה ובוקר של יום אחד

הכרתי אותו כלקוח בדירה הדיסקרטית כאשר כל פעם מחדש הצלחנו לפספס האחד את השנייה במיוחד לאור העובדה שכשהיה מופיע במצלמות כל אחת התארגנה כמיטב יכולתה כדי לצאת במיטבה לקראתו, עד שיום אחד תחבתי לידו את מספר הטלפון שלי וכך החל בינינו קשר טלפוני ענף וזאת מבלי ששכבנו מעולם. לאחר כמה שבועות של קשקושים עמוקים הוא אזר את האומץ והגיע לביתי, מראש ידעתי שיהיה מיוחד רק לא ידעתי עד כמה, הוא ביקש ממני להתייצב על מדי ב', בחרתי במכנס שחור צמוד, חולצה שחורה עם צווארון גולף, סנדלים ואיפור עדין אך מושקע, פשוט וחסר מאמץ אבל סקסי לא פחות.

עוד לפני שהוא הגיע התחלתי להתרגש כמו ילדה קטנה לפני כיתה א' לכן פתחתי בקבוק יין אדום, לאחר חצי כוס הבנתי שזה לא ייתן לי את האפקט המיידי והמרגיע לכן פניתי לעזרתו המובטחת של ידידי הסינגל מאלט, נכון, החלטתי להפסיק לשתות אלכוהול אבל זמנים מיוחדים דורשים לעיתים פיתרונות ממסטלים. המצעים הוחלפו, הבית נקי, הכלים שטופים, אני מצוחצחת, הכול במקום אחרי ששמתי ברקע את ההופעה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון, עמעמתי את האורות והוצאתי שתי כוסות יין יקרות נורא של חברת RIEDEL ונשאתי תפילה של ישברו במהלך הערב, וכן, אני קצת מסטולה הגעתי עם עצמי להחלטה ועברתי מייד למים מינרלים שידללו את אחוזי האלכוהול המצטברים בדמי.

פתחתי את הדלת והוא עמד מולי יפה וריחני ממש כמו שזכרתי אותו, הובלתי אותו ואת הקול העמוק והסמכותי שלו להתיישב על המיטה, בעיקר כי אין ממש מקום אחר לשבת בביתי הקטן והמסודר.

התיישבתי מולו מוזגת יין אדום להרוות את מצב רוחו ולנסות להתאים אותו לשלי וכשצלחת כחולה גדולה העמוסה בגבינת קממבר מחלב עיזים וקרקרים מפרידה בינינו התחלנו לדבר, כן, לדבר, עכשיו כשאני מנסה לשחזר את השיחה בראש אני לא מצליחה להיזכר במילה אבל זו לדעתי אינדיקציה לכך שהיא הייתה טובה, דיברנו ללא הרף במשך ארבע שעות תמימות וככל שהשעות עוברות והיין מאיים להתרוקן מבקבוקו הוא מתקרב אלי לאט סנטימטר אחר סנטימטר, לא נוגע אבל נכנס ממש עמוק, מידי פעם הוא עוצר את שטף דיבורו נדהם בקול רם מתווי פני ומאיים לטבוע בירוק של העיניים שלי דבר שגורם לי להסטת המבט, סומק ושינוי מהיר של הנושא כדיי שלא ישים לב לכמה הוא מצליח להביך אותי. אני מספרת לו על חיי ועל עבודתי ומגלה לו סודות כאילו שהכרנו כבר שנים אבל כמו תמיד אני חסומה באותה מידה שאני חשופה לעיניו המנקבות בי ומשאירה אותו מנחש.

בין השאר גם גיליתי לו בטעות שברוב הפעמים שאני מגיעה לאורגזמה עם לקוח אני מעדיפה לשמור את הידיעה לעצמי כסוד מתוק שעלול לברוח ומהרהרת תוך כדיי למה אני עושה את זה בכלל והאם זה קשור בצורך שלי בשליטה מוחלטת בעבודה, הוא לא שופט אותי ואני מרגישה בנוח להיות אני לידו והמילים שיוצאות לי מהפה לא עוברות את תהליך הסינון הרגיל ומתפזרות על המיטה יחד איתנו.

יש כל כך מעט אנשים בעולם שאני יכולה להיות איתם אני לגמרי ולכן אני מנצלת כל שנייה ונפתחת עד לאן שמספיק לי ולא אכפת לי אם לא אראה אותו עוד לעולם, ומשום מה אני סומכת עליו שלא ישתמש במידע עלי נגדי. אחרי שעות ארוכות של נגינה וורבאלית שצובעת את חלל החדר אני מחליטה שאני מאוהבת לפחות לכמה שעות קרובות, אני מאוהבת בלהיות מאוהבת ומסוגלת לתת לפרפרים להשתלט לי על הקיבה עם חמישה אנשים שונים כל יום. הוא מתקרב אלי ומתחיל לחקור את השפתיים שלי; כשהוא בא ואחרי מבט שכרגיל שופט מהר מידי ואז מגלה שעליו להתחרט כי קפץ למסקנות נמהרות שמבוססות על תבניות כוללניות שנוח לנו להלביש על אנשים שזה עתה הכרנו כדיי שהעולם הזה יראה לנו ברור יותר- לא דמיינתי שהנשיקה שלו תהיה כל כך רכה ומעניינת ושזו תוביל אותי לעולם חדש ומרגש בעיניים עצומות, הוא חדר אלי ברכות עוצמתית תוך כדיי שקול הגניחות שלי, שלא כמנהגי, נפלט ממני ללא מעצורים מאיים להעיר את האנשים הישנים בצד השני של העיר, אני שמחה להרגיש ולטעום שהזין שלו יפה ומתברג בהתאמה לפתח המורעב מידי שלי, מרוב רטיבות של משחק מקדים מילולי ארוך אני צריכה לכווץ את עצמי שבעתיים מבפנים כדיי לאחוז את כל אורכו בתוכי, גמרתי בחסות החשכה האינטימית בינינו ובאנקות שקטות שלא ניתן לסווגם כגמירה בצורה חד משמעית, ממתיקה לעצמי סוד והוא לא מברר כי הוא כבר יודע שזה פרטי מידי וממילא התשובה אינה חשובה למי שבעל ביטחון עצמי מספק.

את המנוחה מהאורגזמה לקחתי תוך כדיי מציצת הזין שלו כשאני מנסה לשאוב אותו בחוזקה אל הגרון העמוק, ברגע שאני נחה קצת מרוב דמעות שמציפות את האיפור מעיני, עקב רפלקס משני נושן, הוא חוזר וחודר אלי שוב ושוב עד שנרגע או מתעייף, הוא לא גומר, אולי הוא שומר את זה לעצמו ואולי הוא לא מספיק חרמן בחברתי? אולי מרוב אינטימיות קשה לו להשתחרר מינית ולראות אותי כאובייקט פנטזי וזנותי? שאלות כאלה לא מובילות אותי למחשבות שמקומן על המיטה לכן אני מהסה אותן בוטחת בו שיעשה מה שנכון לו בלי לשתף אותו בחששותיי שיכולים אולי לגרום לו ללחץ מיותר.

בסביבות שש בבוקר נרדמנו יחד מעולפים מעייפות, דבר שלא בא אצלי בקלות עקב שינה קלה מידי בדרך כלל והתעוררנו אחרי כמה שעות כדיי להמשיך להזדיין ושוב לדבר ולדבר, זהו פחות או יותר, פרטים עסיסיים מאלו על מהלך הערב והבוקר אבדו לי כשנמהלו באדי הוויסקי והיין שנשפכו אל תוכנו.

אז מה זה היה בעצם? פגישה בתשלום? הכרות חדשה עם מישהו מעניין? סטוץ חד פעמי מרגש? מה זה משנה בכלל? ולמי זה אכפת? למה לנסות להגדיר משהו וכך לכלוא אותו במידע שנקבע כבר על ידי אחרים? כשהוא הלך לדרכו מאחר ושמח סגרתי את הדלת על המפגש וחזרתי למיטה לעוד כמה שעות של שינה טרופה תוך כדיי שאני מתחפרת בכרית שעולה ממנה זכר הבושם שלו.

כמה טוב לי להיות אני פה ועכשיו, וכמה נעים להתאהב בכל דבר שעושים בחיים גם אם הוא קצר טווח.

נשיקות עד המילה הבאה

מירב .

[/QUOTE]

קראתי בעיון ואני כולי אחוז צמרמורת התרגשות. כמה אירוטי רומנטי והכיצד ייתכן הדבר בסיטואציה הזו ?

מספרת ולא מספרת כאילו שרב הנסתר על הגלוי, האם נפגשתם שוב בהמשך ? ומה עוד את מוכנה להוסיף ?
מה יהיה אם תתאהבי ? האם לא נוכל לזכות בחסדים המרומזים שלך שפיזרת לאחרונה, במצב שכזה ?

האם תוכלי לפחות לגלות לנו למען השם, באיזה בושם הוא השתמש ?

אני מודה ומתוודה שהייתי נותן המון כדי להיכנס למכנסיו על מנת ... לחוות את המתואר ולקנות חלקיקי רגשות בעוז.

הרומנטיקן שמכור לאהבות

נשיקות

ללב יש שכל משלו שהשכל אינו מסוגל להבינו.

278

מירב שלום,

ראשית, תודה לך ולמשתתפים על פוסט מעניין, מגוון ואיכותי.

כמשתתף פסיבי משכה את תשומת ליבי ההתעסקות סביב הכתיבה הרהוטה וההתלבטות לגבי כתיבת ספר כן או לא, ודילמת המספר והסופר. הנושא בהחלט העיר בזכרוני פיסקה בגב ספר שקראתי לפני שנים לא מעטות, "בעקבות הזמן האבוד (1), מפרי עטו של מרסל פרוסט,חיפוש לא קצר על מדפי הספריה צד אותו ולהלן הפיסקה:

"יצירתו של פרוסט - ספק אוטוביוגראפיה, ספק רומן חניכות חובק כל, הזורמת מן התהיה אחר מה שאבד אל "הזמן שהושב" - היא יצירה שאין לסכמה, משום שתפיסת הדמויות שבה חשופה תדיר לתפניות חדות ולסתירות, ומשום שתמונת המציאות בעולמו הדמיוני של פרוסט משתנה ללא הרף, ומשום שאצל פרוסט אתה מצוי תמיד באיזו דרך צדדית, ועליך להבין שזוהי בעצם דרך המלך. אין לסכמה - ועל כן גם ניתן לומר כי כולה אינה אלא בגדר הרחבה של משפט אחד בלבד: המספר נעשה סופר. נקודת הסיום היא גם נקודת ההתחלה: מי שביקש להיות סופר אך נכשל בניסיונותיו, חש כי בכוחו להתחיל במפעל חייו: החומרים שמהם נבנו חייו עד כה הם החומרים שמהם תיבנה יצירתו".

עמדתי ברורה, כיתבי, כיתבי....!

זה להיום,

תודה,

279

הדיווח האחרון שלך מירבי מחרמן לאללה

לא מבין את הבן אדם ונותן לי לחשוב אם הוא אמיתי בכלל. איך זה הוא יושב מולך שעות על המיטה (ככה כתבת) ולא נוגע בך ?! מוזררר הבחור.

תגידי מה שכתבת בדיווח האחרון זה אמיתי לגמרי ? כי את מתארת אותו ככזה יאממיי שבא לך לטרוף אותו

אם בא לך לענות תעני ואם אפשר גם תשובה לשאלה הקודמת של

[QUOTE=רומנטיקן]

האם תוכלי לפחות לגלות לנו למען השם, באיזה בושם הוא השתמש ?

[/QUOTE]

אמיתי או לא אני נהנתי וחורמנתי

Johny Shmoker

ג'ו.ש

280

מירב שלום,

ואוו, הדיווח האחרון שלך הוא אחד הטובים ביותר שלך אולי הטוב שבהם. סיפור מהפנט מתחילתו ועד סופו, מסתורי ורווי מתח, לתנות אהבים לצלילי ליאונרד כהן, אירוטיקה משובחת. יישר כח,המשיכי להפתיע.

מירב, האם תוכלי לשתף את חברי הפורום במערכת יחסים שהיתה לך עם לקוח שהתפתחה לרומן שמעבר ליחסי "לקוח-זונה" ואיזה לקחים הפקת מהם. מתשובתך לרימינג מעשי אני למד שהיו לך כאלה בעבר.

תודה, אוסקר

בגמילה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”