מיומנה של מירב הזונה המאושרת
292מיומנה של מירב הזונה המאושרת
293למה יש אנשים כל כך חשדניים? למה אנשים כל הזמן מחפשים קונספירציות?
הגיעה לכאן מרב והתחילה לספר ולכתוב את הסיפור האישי שלה. עם הזמן, החלה תכתובת בין מירב ובין הקוראים, תכתובת שהייתה מלווה בשאלות ובתשובות מאד חושפניות, תכתובת שהכניסה עניין וסקרנות בקרב רבים מאיתנו. עד כמה שידוע לי, לא היה כאן דבר כזה עד היום.
והנה, בשלב כלשהו עלה העניין הפרסומי. אני לא לגמרי מודע לתהליך ולהתבשלות של מה שהולך להיות, אבל ברור שמדובר בתהליך שמבשיל לאט, אבל בטוח. מרב רוצה ומעוניינת לפרסם את עצמה בפורום.
מכאן... כל מיני אנשים מתחילים לפתח תיאוריות שכל הפרסום הזה תוכנן מראש... כאילו שיש כאן איזה גאונה שהחליטה להשתלט על אנשי הפורום באמצעות סיפורים פיקנטיים...
למה יש כאלה אנשים קטנים וחשדניים? מה כל כך אוכל אתכם? אתם באמת חושבים שבאמצעות סיפור אישי מענין בקרב כמה קוראים אפשר לפוצץ את חשבון הבנק? נראה לכם שהייתה למרב איזה שהיא בעיה להתחיל במדור הפרסומי, אם זאת באמת הייתה הכוונה שלה?
חברה.. תפעילו את השכל הישר.
אגב, ברור שהעברה לפורום הפרסומי תביא לחשיפה של מקומות העבודה הקודמים שלה. או באמצעות מרב עצמה, או באמצעות אחד החברים אשר יראה אותה באופן פרטי ויחשוף את התקתוקיה שבה עבדה. מה כל כך קשה להבין פה?
294לפחות לגבי עצמי אני יכול לומר עצמי. כשמירב החליטה לעלות את הפוסט הזה הוא הוגדר מראש ככזה החושף את חייה מהפן האישי ופחות עניינה אותי האפשרות לזיין את מירב בתשלום. אצלי לפחות, התמקדתי הרבה יותר בפן זה בהשוואה לפוסט של כותב מוכשר כמו UNICORN למשל, קיבלתי אותו ככזה ואף תמכתי לעיתים אף נחרצות באפשרות לתת למירב לסקר את עצמה מזווית זאת. ברגע שמירב על דעתה החליטה לקשור את הפוסט הזה לעיסוק המקצועי שלה הפכנו כולנו ללקוחות פוטנציאלים. שאלת הזיון בתשלום עלתה מבחינתי על הפרק. כמו כל שירות אחר שאני צורך בתשלום, נכנס עכשיו איזה שהוא היבט עיסקי בנוסף להיבט האישי באשר למערכת השיקולים בדיוק כפי שצריך היה לקרות לו היה מחזר לפתחי כל נותן שירות עסקי אחר בשביל לקבל ממני ביזנס. ולכן אני אשקול אותו מול אופציות אחרות שיש לי.
296האנטי קליימקס לא נוצר כתוצאה מהשהייה של ההנהלה אלא כתוצאה
מכך ששרשור "ספרותי", שנפתח בהבטחה לכך שלא ישמש כפרסומת,
הופך לפרסומי.
וחוץ מזה, מה אתה כל כך דואג לה ללקוחות?
298שבוע מקסים לכולם!!
יום אחד אני לא נכנסת להגיב ותראו מה קרה.....
בואו נתחיל בכמה הבהרות אשר הראשונה שבהן היא חד משמעית: הסוף עוד לא נכתב ו"העלילה" האמיתית לחלוטין עוד לא הסתיימה להתפרש על דפי פורום זה להנאתכם ולשמחתי, אני מתכוונת להמשיך ולכתוב כל עוד אני עובדת בזנות ולייצר כאן דיווחים אותנטיים- בלי קשר לאיזו מתכונת תעסוקתית אבחר.
ביום שבו אחליט לעזוב את המקצוע אפרד מכם בצורה ישירה שלא משתמעת לשתי פנים.
הבהרה שנייה וחד משמעית גם כן: אף מילה ממה שכתבתי לא נכתבה על מנת להאיר עצמי באור מיוחד יותר מכל נערה עובדת אחרת, הדיווחים שלי נקיים ממשוא פנים כאשר מעולם לא עמד לנגד עיני רצונו של הלקוח העתידי, לראייה נכתבו דיווחים מזעזעים ממש כמו דיווחים מחרמנים על לקוחות נעימים יותר ופחות. לא ניסיתי לסבר את אזני אף אחד וגם לא אנסה זאת בעתיד, אני נאמנה למהלך יום העבודה שלי וכותבת עליו כפי שאני רואה ומבינה אותו.
הבהרה שלישית עם נגיעות אמביוולנטיות: המטרה בפוסט שלי הייתה לספק דיווחים אמינים ומפורטים מהצד השני של המתרס גם כדיי לשפוך אור על עולמי כנערה עובדת וגם כדיי להדגים כמה דיווחים כאלה חשובים כאשר חלקכם נפגשים עם בחורה בתשלום ונמנעים מלפרט על כך פה- כל אחד וסיבותיו שלו.
אתם לא חושבים שזה חשוב שכל אחד יכתוב דיווח על תלאותיו ובכך נטהר את עולם הזנות מבחורות תקתקניות ומבחילות- (תפקידכם בדיווחים) ,
ומלקוחות אלימים ומתעללים שפשוט לא יודעים להתנהג אחרת- (אני בדיווחי שלי),
כאשר אתם תתנו הדגשה ופרסום לבחורות משקיעניות ואני ושכמותי ננסה ללמד מחדש את הלקוחות הסורחים איך כן מתנהגים איתנו בחדר??? נשמע לי חשוב]
כשהתחלתי בכתיבת הפוסט שלי לא עמדה בראשי החלטה ברורה לעבור ולעבוד כפרטית זו החלטה שכל יום מחדש אני משנה את דעתי בנוגע אליה- לכן האמביוולנטיות, מאוד קשה לי עם הרעיון של להיפגש עם לקוחות בתשלום כאשר אלה יודעים עלי כל כך הרבה, מעבר לכך להכניס אותם לביתי ולטריטוריה המקודשת שלי נשמע לי מעט חודרני אבל מתבקש.
ההחלטה לפרסם את עצמי באה בעקבות הקשר הווירטואלי שנוצר בין החברים וביני, אף אוסיף ואומר שלקיתי ברגשי אשמה שבאים והולכים כאשר חלקכם משתוקקים לפגוש בי וכל מה שאני נותנת חזרה זה כתיבה יפה- יותר או פחות אפשר להתווכח על כך- מבלי לספק את תאוותכם בפגישה.
הנה לכם פרדוקס: אם לא אפרסם את עצמי אולי אני כלל לא אמיתית ואם כן אפרסם את עצמי אולי המניעים שלי אינם נקיים והיו פרסומיים למן ההתחלה....
You're damned if you do and your damned if you don't
מעבר לכך, נכון לרגע זה המתח אכן בשיאו והציפיות ממני גבוהות ואף דמיוניות לכן המשימה שעומדת בפניי אינה קלה.
ראשית עליי להנמיך ציפיות בפרסום תמונות אמיתיות שלי ובכך להבריח אחוז גדול מהמעריצים ש"רוצים להיכנס לתחתוניה של מירב" – בואו לא נשכח שמעולם לא הצהרתי על עצמי ככפילה של היידי קלום, אגב: מי שנרתע מהמראה החיצוני שלי מתבקש לשמור זאת לעצמו כי יש לי מספיק חוסר ביטחון.
שנית עליי להתאים את ציפיותיכם למציאות כאשר הנהלת הפורום תאשר לי לקשר את מירב עם הדיווחים הישנים מלקוחותיה בדירה הדיסקרטית, דיווחים אשר נמצאו כל העת תחת אפכם,
ובנוסף עליי לספק שירות בלתי נשכח ואינטימי תוך כדיי הבנה שלא אוכל לעמוד בטעמו של כל לקוח שאפגוש, זרימה נכונה בין שני אנשים היא דבר חמקמק וקשה ליצירה בצורה פלאסטית.
על כן ולסיום: לתקופה קצרה ומוגבלת אפגש עם לקוחות הנושאים בחיקם דיווחים אמינים לגבי נערות עובדות אחרות ואכניס אותם למקדשי הצנוע, ולא, אני ממש לא מתכוונת לגזור כאן קופון ע"ח הפוסט האוטוביוגרפי שלי.
צפו לדיווח על השבת האחרונה- בקרוב!
שלכם באהבה, מירב.
299מיומנה של מירב הזונה המאושרת
300וואלה...
מורכב כמו החיים....
אמנם יש בינינו כמה שהפשטות של פו הדב היא מקור להערכה,
אך כמאמר השיר
I AM WHAT I AM
http://www.youtube.com/watch?v=WDEHQGF-V18
אם וכאשר נפגש אהיה מן הסתם "מאהב לזמן קצוב במחיר נקוב" ולא "לקוח"
עניין שבתפיסה...