כ ניקיטה - ללא גבולות - דף 30 - סקס אדיר

ניקיטה - ללא גבולות

291
לילה טובב לכולם אוליב אם לא הבנתי אותך נכון אשמח להסבר מפורט בארבע עינים קריצה y מאמי למה לא עונה אני בהחלט עונה אלה עם לא פנויה או שזה שיחה לא מזוהה מוזמן לחייג אצבע למעלהz מאמי יש לך שבע דפים של תגובות חלקן טובות חלקן פחות למרות שאני אישית לא מאמינה שיש דבר כזה להמליץ שמדובר בהנאה שלך כול אחד עם טעם שונה וכול אחד אוהב דברים אחרים פשוט תסמוך על האינטואיציה שלך חיוך גדוללילה מתוק לכולםTongue
רוצים לצפות בגלריית תמונות שלי :לחצו כאן לצפיה בגלריה

ניקיטה - ללא גבולות

292
הי לכולם יש יש יש יש הצלחתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי לעלות תמונה לה לה לה לה אז עכשו יכולה לקשט לכם את הפורום בתמונות שובבות ומענינות תודות לאדמין הצט היחיידי שבא להושיע אותי אחרי חפירות קשות של י המשך ערב מהמם וסגלגל םםםםםםםםםםם Tongue

ניקיטה - ללא גבולות

293
לילה מהמם לכולם העלתי לאתר הפרטי שלי סרטון שלי בסגנון ארוטיקה קלה זה הלינק http://www.bdsm-nikki.co.il/ כולכם מוזמנים חיוך גדול נ. ב זה פעם ראשונה בחיי שמצטלמת בוידיאו אז ברכות ובחסד בתגובות כי אני רגישה חיוך תהנו

ניקיטה - ללא גבולות

295
בחרת שיר ענק
Détourner des rivières, porter des poids
Traverser des mers, je saurais faire
Défier des machines,narguer des lois
Les foudres divines, ça m'effraie pas
j'sais prendre un coup, le rendre aussi
River des clous, ça j'ai appris
j'suis pas victime, j'suis pas colombe
Pour qu'on m'abime,faut que je tombe

Je sais les hivers, je sais le froid
Mais la vie sans toi, je sais pas

Je savais le silence depuis longtemps
je sais la violence; son goût de sang
Rouges colères; sombres douleurs
je sais ces guerres, je n'ai pas peur
Je sais me défendre, j'ai bien appris
On est pas des tendres par ici

Lutte après lutte, pire après pire
Chaque minute, j'ai cru tenir
J'voudrais apprendre jour après jour
Mais qui commande, à nos amours?

Je sais pas
Je sais pas
asos4

ניקיטה - ללא גבולות

298
ניקי מתוקה אני רוצה להודות לך מקרב לך על מיפגש מדהים שהיה לנו אתמול . את מעניקה הרבה יותר ממה שאת מבטיחה . כאשר יש זרימה מדהימה כמו שהיה לנו התענוג הוא אדיר מבלי להרגיש העברנו 3 שעות של הנאה מלאה בתשוקות עזות שהשאירו בי טעם של עוד. אני מבטיח לחזור בהקדם
המשיכי להיות מי שאת ואל תתפשרי על האיכות שאת מעניקה . את שווה כל שקל שאת מבקשת מי שיודע להעריך איכות מוכן לשלם ביד נדיבה

ניקיטה - ללא גבולות

299
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות?

UMA2013-03-14 18:55:44

ניקיטה - ללא גבולות

300
[QUOTE=secret g]
הסיפור הזה מהאתר שלך "מפגש ראשון הנאנסת" די מלחיץ, והאמת שהתחושות שעלו לי בקריאה הן של עצבות מתגברת.
חלילה לא מתחתי ביקורת, אבל מעניין אותי אם זה באמת מעורר אנשים, או לחלופין מדליק נורות? 

[/QUOTE]
יש אנשים שזה החלום שלהם מה לעשות.
אני מסכים איתך

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”