אנשים אתם מחטיאים את המטרה. הדגש אצל נופר, הנידונה בשירשור זה, הוא לא התיקתוק אלא היחס שלה. אם היא היתה GFE אז תאמינו לי ה20 דקות איתה היו כמו שעה אצל כל אחת אחרת, הבעיה היא לא הזמן אלא הזרימה שלה עם הלקוח.
כוסית רצח בת 18 עם תמונות אמיתיות - נופר
32מישהו הצליח לגמור לנופר על הפנים? בתוספת כסף?..אם כן עדכנו אותי..גם אני רוצה לגמור עליה,אחרי אתמול אני עוד חם על התחת שלה..
34סיילנס
אתה רק מאשר את מה שאמרתי למעלה ....
צעירה וכוסית = תיקתוק = אדישות =חוסר אמפתיה = חוסר סימפטיה = חוסר זרימה
[/QUOTE]יוניקורן אתה טועה ומטעה והדוגמא הכי טובה זאת ימית שהמלצתי עליה כאן בהתחלה גם צעירה גם כוסית וגם נותנת שירות GFE סופני.
אם היית שומע להמלצה שלי היית מסכים איתי.
זאת היא אבל היא נראית הרבה יותר טוב מהתמונה,
אין כמראה עיניים, אין כתחושת הזין ואין כמתק גביעי שפתיה. אל תתווכח עם מומחה.
35חשקן נשקן
אתה כבר מתחיל קצת לעבור את הגבול לא מאמין שאתה יחצן אבל עדין לדעתי הגזמת קצת גם הבחורה הכי מדהימה בתיקתוקיה עדין לא משנה את העובדה שזו תיקתוקיה ואל תיקתוקיה צריך להתיחס בהתאם מבחינתי
36בעבר כשעוד היו בחורות שוות בתיקתוקיות והיה לנו תקציב כמעט לא מוגבל זו הייתה השיטה בה נהגנו כשמצאנו מישהיא שווה (לכל מי שזוכר את רנטה מבוגרשוב 12 לדוגמא)
37אח שלו אם אתה זוכר פירסמתי את זה פעם שעשיתי דבר כזה עם לירון ונשבע לך תוקתקתי ב40 דקות זה לימד אותי לכל החיים זה גם לא אשמת הבחורה אלא ההנהלה
38חד קרן ידידי
אם כוסית צעירה עושה לך את זה ואתה מסוגל לגמור רק מלהסתכל עליה אז סבבה אחי זה נהדר רק תחשוב שהבחורות האלה עושות עליך אחלה קופה .... מספיק 5 כמוך ביום השקעה של 15 דקות בממוצע ללקוח בלא לעשות כלום אלא רק קצת לגעת בך בממוצע כפול 250 ש"ח והן מרוויחות 1250 ש"ח שעה בשביל שעה ורבע מצטברות ....תשמע בקצב הזה מחר אני רץ לעשות ניתוח לשינוי מין וחזות חיצונית ....ועובר הסבה מקצועית
אם כבר אתה נעול על כוסיות , וזה לגיטימי בהחלט, אז לפחות תחפש כוסית צעירה שהדיווחים עליה הם טובים כמו ימית, לורין, שרון, אנג'לינה או טלי (ואני לא יחצ"ן בסה"כ אני מרחם על ההשקעות שלך) , ותצא נשכר אם יפה גם צעירה וגם לא מתקתקת , תלמד ידידי וזה אף פעם לא מאוחר ש- " לא כל מה שנוצץ זהב הוא " (אכן חכם מי שהמציא את המשפט הזה )
[/QUOTE]
שאלה חשובה לבדיקת מנוע הבאה שלי. למה יולי לא נמצאת ב"קבוצה" הזאת?
39אתה כבר מתחיל קצת לעבור את הגבול לא מאמין שאתה יחצן אבל עדין לדעתי הגזמת קצת גם הבחורה הכי מדהימה בתיקתוקיה עדין לא משנה את העובדה שזו תיקתוקיה ואל תיקתוקיה צריך להתיחס בהתאם מבחינתי[/QUOTE]
אני כבר מתחיל לעבור את הגבול??? (אלף סימני שאלה)
במה בדיוק אני עובר את הגבול ? אדון אלוהים הטוב ?
אם הבחורה שווה ביקור בכל קנה מידה...
אז אנחנו צריכים לדווח כאן זה הרעיון של הפורום ושמישהו יתקן אותי לעזאזל אם אני טועה
גם אם היא עובדת במקום שיש בנות אחרות מאפנות או האופי של המקום תקתוקיה
מה הקשר של מחט לתחת ? ולפי דבריך היית במקום אולי מספר פעמים
ואצל ימית ביקרת ? אתה יכול לשלול את מהימנות הדיווח שלי ?
או שאתה שייך לזן הסוציופתי או סוציומטי איך שלא תקרא לזה, שמעדיף לשמור בשושושו כדי שהיא לא תתקלקל ?
מה הקשר של טיב השירות שקיבלתי ושהמלצתי עליו לבין אופי המקום כמו שאתה מגדיר אותו ?
אנשים כמוך עם תגובות כאלה מוציאים את החשק מלדווח כאן בכלל ולעשות חשבון נפש אם בכלל כדאי להיות חבר בפורום הזה עם כזו תת רמה של עיניניות התגובה.
בוא תעלה על הבמה אחרי שביקרת את ימית ותדווח איך היא תקתקה אותך ב 10 או 15 דק כדי שאני אקרא לך שקרן או אחשוב שאתה איזה נפל אנושי שחייבים להתפטר ממנו מהר.
עברתי את הגבול אלק הבאת לי אותה בפנדל, אההה ?
עוד חבר מדווח כמוך ונרד כולנו לאבדון אם נצטרך להסתמך על הדיווחים שלך.