כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 4 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

31

להלן דיווח טרי מהשטח מאתמול .

שלשום השארתי לרותי הודעה בפרטי וכעבור כמה זמן חזרה אליי עם הפון הפרטי שלה שוחחנו וענתה לי בחורה סימפטית ונעימה שאלתי אותה מס' פרטים וקבענו להיפגש למחרת בשעות הצהריים המוקדמות .

הגעתי לביתה צילצלתי בפעמון הדלת ניפתחה ומולי עמדה רותי גינגית עסיסית עם זוג שדיים בולטות מתוך החולצה . מייד כשנכסתי הציעה לשתות ומייד עברנו לסלון לשוחח מעט כאשר נוצר בינינו קליק שאלה אותי אם היא מוצאת חן בעייני עניתי שכן ועברנו לחדר השינה שלה בחדר שממול ראיתי את בנה ושאלתי אם זה לא מפריע לה שהוא נמצא אמרה לי שמייד הוא הולך לי כמובן שזה לא הפריע חברה רותי בחורה שחייה חיים פתוחים וגלויים ולאף אחד זה לא צריך להפריע מי שמעוניין ולא מפריע לו שיילך ולא צריך להגיב בבוטות כלפיה אלא לכבד את רצונותיה וכמובן מעצם היותה "אדם" .

רותי מעשנת !!! כבדו וקבלו את זה בהבנה .

עכשיו לאחר שהבהרתי מס' דברים נעבור לעיקר:

ניכנסנו לחדר ומייד התחלנו להתמזמז נשיקות ומזמוזים הדדיים התחלנו להיתפשט ולמולי ניגלו זוג שדיים עסיסיות עם פיטמות שמייד הביאו לי חשק לניגוס בהם תוך שאני מוצץ לה את השדיים העסיסיות שלה התחלתי לשחק לה בדגדגן דבר שהעלה את סף החרמנות של שנינו ולגניחות קוליות מצידה מבלי לבקש קיבלתי מציצה מושקעת ורטובה כולל מציצה לביצים חברים האח הגדול הייה מאושר באותם רגעים . רותי המשיכה למצוץ לי תוך כדי שאני משחק לה בדגדגןדבר שהעלה את סף חרמנותה .כעבור מס' דקות שאלה אם אני אוהב "צעצועים"וכשעניתי שכן חזרה עם אוסף של ויבטורים כשהבולט מביניהם נועד לגרום להשפרצות המדוברות .

ולמי ששואל כן היא משפריצה ובגדול .
המזמוזים נמשכו תוך שאני משלב את הויברטורים ותוך כדי כך מקבל מציצה מושקעת ורטובה.
למי שמכיר קיים ויברטור שעוזר להבאת הבחורה להשפרצה וברגע שהוא נכנס למישחק ניפתחו הנהרות ולא עברו מס' שניות וחטפתי שפריץ לפרצוף שלא לדבר על המיטה שהפכה לבריכת שחייה .

חברים מי שאוהב לענג ולהתענג רותי זו הבחורה המתאימה ויש לזכור שיש לתת על מנת לקבל תענגו אותה והיא תיגמור עד שבאיזה שלב כבר תפסיקו לספור את מס' הפעמים שהיא גמרה והשפריצה.

רותי לא יודעת שובע היא גונחת בשאגות אדירות שניתן לשמוע אותן למרחקים .

לאחר שדאגתי לה קיבלתי את מבוקשי שלב הזיון המיוחל מייד ללא כל בקשה האח הגדול קיבל מציצה עסיסית ורטובה כאשר הביצים קיבלו טיפול לא פחות טוב מהאח הגדול .

סף החרמנות אצלי גבר וביקשתי לחדור אליה
מייד האח הגדול קיבל קינדום והתחלתי לזזין אותה בתנוחה מסיונרית (וחברים היא משפריצה גם בזיון לא רק באוננות ) לאחר כמה דקות עברתי לפמפם אותה בדוגי והקינוח הייה כשאני שוכב על הגב והיא רוכבת על האח הגדול .

רותי "שאפו" על הזיון ועוד יותר על השאגות אני נהניתי מכל רגע ורגע שנינו גמרנו יחד תוך שאני משפריץ לתוכה כמויות אדירות שנאגרו אצלי מס' ימים .

נשכבנו שנינו לסדר את הנשימה וכשהתאוששנו נכנסנו להתקלח כל אחד בתורו ומייד עברנו לסלון לעשן סיגריה לנוח מעט וליצבור כוחות לסיבובים הבאים .

את מה שהלך בסיבוב השני אני משאיר לדימיונכם הפרוע ורותי זה יישאר ביני לבינך.

לסיכום:

חברים הבחורה משפריצה ובגדול על כך תעיד העיין השמאלית שלי והמיטה שלה שהפכה לבריכת שחייה .

רותי לא מגבילה את מס' האקטים והיא זורמת ואם תמצאו חן בעייניה רק תרויחו והמבין יבין. הייתי אצלה כ - 3 שעות ונהניתי מכל רגע היא בחורה מאוד נעימה וכיף לשוחח עימה ועוד יותר לזיין אותה .

המראה וגיל התאימו לי וכמובן הביצועים שלה כך שמי שאוהב נשים מבוגרות בשלות רותי תתאים לו כמו כפפה .

רותי תודה נהניתי מכל רגע וזה הזמן לחלק לך ציונים על המראה , הביצועים וכו' :

סתם...... צחקתי....

יצאתי עם הרגשה טובה ועם הבטחה לחזור שוב ביי רותי ותודה .

32
אז ביליתי אצלה אתמול, אין לי כח לרשום יותר מידי רק אומר שהיה ממש טוב ושאני מחזק את מה שנאמר בהודעה מעלי, רותי באמת אוהבת סקס והיא מתחרמנת מכל דבר ובקלות, הייתי אצלה 5 שעות ואני ממש ממש לא מגזים כי נהנינו מכל רגע ולבסוף הפסקנו כי לי היה נמאס כבר.

רותי אכן מעשנת, וזה יכול להפריע למי שלא אוהב את הריח אבל משום מה אין לה את הריח של המעשנות הכבדות (בכלל היא מגיבה בצורה שונה לכל מיני דברים) מה שאומר שאפשר להתנשק ולעשות כל מה שצריך ושהריח לא מפריע (לא לי בכל אופן).

34
[QUOTE=halo]

שלום לרותי....

רציתי לדעת מה מספר הפלא כדי שאוכל ליצור קשר...

[/QUOTE]

רבותיי, פניות מסוג זה אך ורק באמצעות הודעו פרטיות (ה"פ) !!
מתחת לתגובה של רותי ( המשתמשת, redhead ) ישנם כפתורי תקשור...

שליחת הודעה פרטית
הוספה לרשימת חברים

הכפתור הראשון (ה"פ) מיועד למשלוח הודעה פרטית ישירות אליה (ל-readhead)
הכפתור השני מיועד להוסיף אותה במהירות לרשימת החברים שלך
(מופיע בתיבת ההודעות הפרטיות תחת רשימת חברים)

תפקחו את העיניים ומה שלא צריך להיכתב בפורום הציבורי, אנא בפרטי !

לתשומת ליבכם ההנהלה.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

35

היי חברים,

אני הייתי אתמול עם רותי ואני חייב לציין שהיא ממש חלום.

חבל על כל ההשמצות שהופנו כלפיה, כי זה באמת לא מגיע לה.

אני גם לא אוהב שאנשים מדברים נגד מישהי, ובטח כשלא ניסו את התענוג איתה.

אני לא אפרט פה יותר מידי כדי שלא תחשבו שמדובר ביחצ"ן.

מי שירצה מידע מפורט יותר מוזמן לפנות אליי לפרטי.

רותי, תודה על הערב....

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”