זיינפלד יקירי אני עובדת גם ימי שישי מ 9 עד 14
אפשר לתאם מראש
כ
זיינפלד יקירי אני עובדת גם ימי שישי מ 9 עד 14
אפשר לתאם מראש
אכזבה גדולה!!!
לא יודע מה יש לי עם המקום הזה דיזינגוף 93..
חוסר הצלחה של ממש.
הייתה לי תקרית הברזה עם ניקול והיום עם איב!!
דיברתי ב 10 בבוקר עם איב וקבעתי איתה ל 13:00
הגעתי 10 דקות לפני השעה המדוברת וצלצלתי , נאמר לי להמתין כי אני מקדים את הזמן האמור.
המתנתי .. 10 דקות ..
צלצלתי שוב.. ונאמר לי " מותק , מתנצלת עוד 10 דקות."
ושוב פעם המתנתי.. מצלצל לאחר 10 דקות נוספות " מותק סליחה אבל בחור פה מתעכב" ואז היא אומרת לו..
" בחור תזדרז אתה כבר הרבה זמן פה.." " עוד כמה דקות".
ושוב ממתין השעה 13:25 .
ב 13:35 צלצלתי שוב ואז הדבר הראשון שאמרה היה " רונן" ואמרתי לה לא ואז את שמי ולפתע יש לה בעיה
בפלאפון והיא לא שומעת אותי.. ככה זה היה 3 שיחות.
אני בינתיים ממתין בחוץ ופתאום אני רואה מישהו נכנס אליה !! מישהו שראיתי אותו גם ממתין בחוץ.
אתם קולטים את הצחוק שהיא עושה ממני??
החלטתי לצלצל ולפתוח עליה פה כמו שאומרים , אבל כבר לא הייתה תשובה כנראה שרונן עשה חיים..
לבריאות אחי אם הנך קורא זאת זה ממש לא קשור אליך.
בכל אופן הבחורה חולירע . אומר זאת בשם עצמי כמובן. לא מתכוון לדרוך אצלה שוב.
אגב.. אני אדם די סובלני ולא נוטה לשלול מהר.. אבל היא עברה כל גבול עם החוצפה.
בגלל לחץ אישי היתנתקתי מעט מהפורם,שכה אני אוהב לגלוש בו.
אחרי פרק זמן ארוך החלטתי לבקר את איב,כמו שהיא בעצמה מעידה,היא לא דוגמנית מסלול והיא לא הכפילה של בר רפאלי,א ב ל.......כנראה שהיא מענגת יותר ממנה.
אני לא זוכר מתי כה נהנתי ממגוון הביצועים של איב,כמעט כל מה שהדמיון מעלה,היא עשתה לי.
הדבר היחידי שהיא נמנעת ממנו זה אנאלי,אבל בשבילי זה לא הכרח.
אני לא נוהג לתאר כל תנועה מהפגישה,אך אומר חד משמעית שקיבלתי את מלוא התמורה על כל אגורה ששילמתי.
לאחר חזרתה מחו"ל אבקר אצלה שוב ובטוח שלא אתאכזב.........
באחד מימי הקיץ המהבילים כשחשקה נפשי בפינוק משובח, החלטתי לחזור ל-איב , זכר לטעם המתוק שנשאר מהפעם הקודמת.
אינני יודע אם זה בגלל הכימיה המצוינת שקיימת ביני לבין איב או רצונה העז לשמר לקוחות נאמנים / חוזרים / קבועים (כנראה שבמקרה דנן זה שילוב של שניהם...) אבל אחזור באותן המילים מהדווח הקודם. שעה עם איב זו שעה נטו של שכרון חושים.
כרגיל, איב מקבלת את פניי בחיוך כובש ומתוק וישר נצמדת לסידרת נשיקות צרפתיות חושניות.
קצת שיחה קולחת לחימום האוירה , מקלחת משותפת עם חיכוך גוף אל גוף (טוב, המקלחון שלה מאד צר... ) במהלכה שמוליק כבר מקבל את המנה הראשונה... ומשם למיטה.
לא אכנס לתיאור הסצינות שהלכו שם. למעט חדירה אנאלית נעשה שם כל מה שהדמיון יכול רק להעלות. סדום ועמורה מוחלטת.
ושוב יצאתי ממנה עם חיוך של סיפוק מאוזן לאוזן עד העונג הבא.
איב היא בהחלט בין הפרטיות הבודדות שנשארו שתודעת שירות מן הגבוהות הקיימות כיום בצירוף GFE מעולה שנותן תחושה של מאהבת אמיתית. ולמרות החזה הקטן (את שמוליק זה כלל לא מענין) עוד אחזור ואחזור !!
שלום שלום לכם חזרתי מיחופיש !!
מחכה לכולם מי ים ראשון אד חמישי מי10 -19 ןגם מחר מי 10 אד 15
רציתי להוסיף תגובה לשרשור הקיים (זה שנפתח ע'י יוניקורן) אך הנושא נעול
הייתי אצלה אתמול (זו כבר הפעם השניה) ומאוד נהניתי , בחורה מאוד שירותית , רגועה ומרגיעה.
עמדה יפה בשעה שקבענו וגם התקשרה לוודא שאני מגיע...
אין מה להגיד. בעניין הדמיון שלה לניקול קידמן היא מטיבה להתלוצץ ,היא טוענת שניקול קידמן דומה לה.
היא מצויינת , השירות עולה 400 , לא עושה אנאלי בשום אופן , תבלו ותיהנו.....
טל' 0549723169
חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”