כ זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח - דף 4 - סקס אדיר

זנות רחוב בדרום תא/הר ציון/איזור התחנה/חדרי אירוח

36
תקרא מה שכתבתי היום בפוסט דווקא לגבי זונות שעובדות בבוקר/צהריים במקום.
אני מניח שהן ימשיכו גם לתוך משמרת לילה.

מהניסיון שלי במוצ"ש יש טעם להגיע, גם אם זה מאוד מאוחר, אפילו 2 בלילה.

תמיד יש מה לתפוס.

דווקא בלילות שישי מאוד חלש ולא שווה להגיע מרחוק.

37
[QUOTE=mosha] טוב אתמול בערב ,נתחיל שבשדרות הר ציון בצד הלא זוגי (מכיוון אבו כביר לכיוון התחנה המרכזית) אין אף אחת !!!! ריק שומם ,אבל בצד השני לכיוון אבו כביר יש מלא , כמו זה שרשם מעליי עומדת בפינת הקונגרס מישהי עם ציצי בחוץ ,שיער שחור , מבוגרת ,50 ש"ח ,עובדת חזק....
שדרות הר ציון 50 (בין סלמה לבר יוחאי) כמה בנות ,אחת עם שיער ארוך בלונדיני עד התחת ,50 ש"ח זיון + מציצה ,לא מוכנה להוריד בגדים לגמרי רק חלק תחתון .... עוד אחת שיער שחור , לא מעניין במיוחד.

בהמשך אחרי בר יוחאי (בערך הר ציון 74) 2 רוסיות , נראות נחמד , לא נרקומניות  50 + מציצה , עובדות חזק , מלא תנועה ....

לידם עוד כמה  קצת משתמשות ,נראות מתנדנדות ,לא משהו לספר .

באיזור התחנה המרכזית איפה שהקוקס עומדות בדר"כ (רחוב הגליל פינת השרון) אין אף אחת/אחד ,ריק שומם ,בגליל פינת סלומון יש קוקס אחת גבוהה ,מפחידה .

בדרך פ"ת פינת הגליל עומדת רוסיה מבוגרת
קצת , מאוד נחמדה ,מפנקת ממש טוב 50 זיון + מציצה , מומלצת .
[/QUOTE]

דווח טוב ממצה, אך לפי משמעות הדיווח לא דגמת אלא רק התרשמת, אינני מזלזל בהתרשמות חיצונית אבל הייתי רוצה לקבל

דיווחים לאחר דגימות וכך נוכל יותר לקבל את ההתרשמות מהנסיון.

לגבי דידי אינני מחובבי הרחוב אבל לעיתים יש צורך בכך

ואפילו דחוף. דווקא בגלל זה עוד יותר חשוב התרשמות מנסיון, בתודה מראש. 
רומנטיקה, אינה סתם זיון. עדינות, אינה חולשה.   רומנטיקה כשנעשית בעדינות, היא העוצמה החזקה ביותר ביחסים עם אשה,   כולל בסקס...

39

לאן הבחורות מהר ציון נעלמו??

חסרות לי כמה בחורות שנראות טוב, הייתה שם פעם את מיטל, קארינה, אלונה...
היום נוסעים שם וכלום!!
איפה הם!!
19LOLx82011-03-12 14:34:01

40

התנסויות עם זונה בהר ציון

שלום לכולם
חדש פה בפורום - אבלל מת על כל מה שקורה וקורא כאן - שאפו לכולם!
במיוחד למשתמשים הוותיקים והמדווחים!
אני רוצה לספר לכולם על 2 הפעמים האחרונות שדגמתי מישהי בהר ציון.
אז כמו שכולם יודעים בהר ציון - הכל יכול לקרות.
פעם טוב פעם רע... אני בכל אופן מת על הבחורות שיש שם.
אני מת על הבחורות עם השיטות הקטנות והגדולות שמוכנות לעשות כל מה שתבקש...
ואכן כזאת הייתה מרינה...
לדעתי זה שמה - יש עלייה דיווחים בפורום אך לא הייתי בטוח שכולם מתכוונים לאותה אחת...
המדובר בבחורה ממוצא קווקזי שעומדת בהר ציון ממש לפני קיבוץ גלויות.
מאוד קרוב לחניון בית המשפט.
הבחורה לא נראית מדהים (אבל כמו שכבר ציינתי - אני מחפש את "שרוטות" שמבינות עניין:-)) בערך 160 שיער שטני חום (קשה לראות בפעמיים שדגמתי אותה היה באזור שמונה בערב...
בשתי הפעמים חוויתי את אותה חוויה כך שאתאר זאת פעם אחת בלבד...
אוסף אותה, ולמרות שהייתי אצלה רק פעם אחת לפני היא ישר מזהה ומתלהבת (שילמתי לה 400 שח פעם שעברה - הכל באוטו...)
מה קורה ? מה חדש?
מכוונת לאזור תחנת הדלק (כמדומני - פז) ומשם למגרש חנייה צדדי באיזור של מוסכים...
המגרש לא כזה דיסקרטי אך עושה רושם שיש לה "הסדר" מסויים עם השומרים בחניון....
מתמקמים עם הרכב בפינה הרחוקה של החניון - השטרות מחליפים ידיים - אני משלם הכל במזומן ומראש 400 שקל בדיוק כמו פעם שעברה
אני יודע שבעיני חלק מחברי הפורום זה טיפשי - אבל ככה אני אוהב - אני אוהב לתת לבחורה הרבה כסף מההתחלה שיהיה ברור לה שהיא הולכת לפנק אותי מכל הלב... אני מודה שלעיתים רחוקות אני "נדפק" ומ"מתוקתק" אולם מניסיוני אני יודע שזה שווה את זה... תראה לה את הכסף היא כבר תראה לך את השאר - זה מוציא מהן את הטוב ביותר - ומזונות רחוב תמיד אפשר לצפות לחוויות חיוביות!
בקיצור, מקבלת את הכסף ומתחילה להזיל ריר (אני חושב שהיא נרקומנית? מישהו מכיר ויודע??????? אשמח לקבל תשובה לשאלה זו....)
אני נדלק, עוברים למושב האחורי שם אני מתפשט לגמרי כמו שאני אוהב... ואני נעמד על 4, היא מתחילה במסג' עדין בגב ולאט לאט יורדת עם ידיה לכיוון הישבן שלי שכאמור עומד מולה "פתוח" לרווחה... היא אוחזת בשני הפלחים שלי בעדינות (ואני רוטט... חרמן כולי לעתיד לבוא) מפרידה אותם - ורוכנת פנימה עם הלשון שלה, כן אני חוזר - רוכנת פנימה עם הלשון שלה. עמוק לתוך הקרביים שלי... אני ידוע שפה בפורום קוראים לזה רימינג - אבלל מה שהיא עושה לי - זה קידוח בתחת - ממש קידוח "לוויתן"
היא מסובבת את הלשון שלה בחריץ שלי משמיעה קולות של יניקה ומדי פעם יורקת לי קצת על החריץ... - אין אין על זונות רחוב - ברגע שהן נכנסות לראש שלך - הכל טוב!!! מי מסכים איתי???
אחרי כמה דקות כאלה אני מחליט שהגיע הזמן להנות מזיו פניה.
אני מתהפך על הגב ומפשק את הרגליים עד כמה שניתן באוטו.... היא מבינה את הרמז - מתמקמת בי שתי הרגליים ומתחילה לאכול לי את החור שמאחור עוד פעם.... מדי פעם אני מכוון אותה עם הפה לכיוון השמוליק שלי נותל לה לאכול אותו בזמן שהיא מחדירה לי אצבע או שתיים לתחת... נאי חולךה על להסתכל בפרצוף של הבחורה בזמן שהיא מוצצת לי את כל השמוליק ומשחקת לי אם אצבע בתחת! זה פשוט מטריף אותי. התמונה הזאת של הפנים שלה בזמן שהיא עושה את זה....
אחרי כמה דקות של פעילות אינטנסיבית היא עוצרת ושואלת אם אפשר לעשן באוטו כמה דקות.. אני לא יודע מה היא עשנה שם (זה ההיה נראה כמו סיגריה אבל עם ריח קצת מוזר - ולא , לא מדובר בגרראס..) היא חוזרת עם אקסטרה מרץ למלאכת המציצה.
מיותר לציין שאחרי הצריכה היא מקבלת כוחות מחודשים וסוחטת אותי עד לטיפה האחרונה הכל נשאר בפה....
בשלב הזה היא הראתה לי את כל מה ששפכתי לתוך פיה ונותנת לי לשחק לה עם האצבע שלי בפה שלה בזמן שהיא מעבירה את זה מצד לצד!
כמו שאמרתי אין על זונות רחוב הכי זורמות הכי משוגעות הכי אחי...
אחרי הגמירה מחזיר אותה באדיבות לפינה שלה ומשם הביתה - עד לפעם הבאה... )
אשמח לשתף עוד בחוויות שיש לי אני "קבוע" כבר שנתיים בבורסה בהר ציון ובחולון - תמיד נאמן רק לזונות רחוב.
הייתי שמח אם מישהו יכול לתת פרטים או לספר על בחורה שמציעה שירותים דומים!!!
שלכם...

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”